Pit Bull wrote:Veceras se odredjuje sudbina kvalifikacija.
Nama je pobjeda imperativ, nikakav bod... Pa mi baraz imamo u dzepu samim time sto igramo A grupu Lige nacija... Tako da je nama u sustini svejedno hocemo biti drugi ili peti u ovoj grupi.
Ovdje treba po svaku cijenu dobiti i onda cekati mec sa Englezima na Marakani u ambijentu gdje sa pobjedom mi kontrolisemo sve u grupi, dok bi i bod ostavio sve otvoreno do meca na Vembliju, iako bi onda morali da punimo gol razliku na ostalim mecevima jace nego oni.
Nemamo obezbeđen baraž za SP, pa pročitaj šta sam napisao u više navrata

do sada je bilo ko igra A LN da ima baraž za EP siguran ali tako neće biti od sledećeg EP a za SP nikad nije ni važilo da učesnici A LN imaju baraž nego samo pobednici grupa od A-C LN. Baraž imamo ako se ispuni niz uslova o kojima pisah pre par dana i što se vrlo verovatno neće ostvariti. 12 drugoplasiranih idu u baraž i još samo 4 iz LN i mora niz stvari da se dogodi da mi upadnemo među te 4 ako ne budemo drugi u grupi.
A i da imamo baraž nije svejedno drugi ili peti...jer ko preko LN ode u baraž taj je u četvrtom šeširu pred baraž a ko bude drugi u grupi taj je u šeširima 1-3 u zavisnosti od mesta na FIFA listi.
Nisam ja to izmislio, takva su pravila

ima sve na FIFA sajtu a pogotovo na Wiki što se tiče učesnika baraža koji dolaze iz Lige Nacija.