Zasluzena pobeda i titula Fenera

Saras konacno probio barijeru i osvojio tu EL.
Mislim da je trenutno najbolji trener u Evropi i da bi u narednim godinama mogao da osvoji jos nekoliko EL.Zaista radi odlicno svih ovih godina,svakoj utakmici pristupa maksimalno.
Mislim da u trenerskoj karijeri je mozda izgubio jednu ili dve play of serije sto je za svako postovanje,sada je uspeo i da osvoji final four.Mislim da je dobro da Saras kao zahtevan i strog trener osvoji EL,polako izumiru takvi treneri.
Sve cestitke Marku na odlicnoj partiji.Bio je najbolji igrac Fenera u finalu i rekao bih pokazao jos jednom da ima sanpionski karakter
Finale odlicno,brutalne odbrane sa obe strane,jaka fizicka kosarka sto generalno volim.
Sve cestitke Monaku na fenomenalnom uspehu,ekipa koja je 8 ili 9 po budzetima da stigne na korak do titule.

Spanulis je isto odradio odlican posao.
Ovaj put ga je izdao dvojac Lojd-Okobo kojo su odigrali kriminalno lose ,a onda je na kraju i Majk zasrljao i sve sjebao.
Dialo je zlata vredan igrac i najbolji igrac Monaka,Blosomgejm isto odlican radnik i igrac

Takve igrace trebaju veciti da jure,a ne razne Okoboe,Lojdove i ostale .
Mogao bi u buducnosti da se izgradi ozbiljan trenerski rivalitet izmedju Spanulisa i Sarasa kao sto je bio rivalitet godinama Ataman-Obradovic ili Obradovic -Mesina.