Svojevremeno sam ti preporučio da počneš sa
From koji me je razliku od tebe debelo razočarao u trećoj sezoni koja je manje više što se mene tiče "prodavanje magle" osim finala serije (četvrta sezona tek 2026) ali ti
Točak vremena ne preporučujem

negde jesenas u nekoj dosadi počeh da gledam, nekako posle solidne prve sezone me druga smorila, pre par dana zbindžovah tri do sada izašle epizode iz treće sezone, i šta ja znam, u fazonu Vešca, isto prema knjigama, kako koja sezona opada kvalitet, opet neki sveprisutni fensi woke elementi na koje se ježim a i vala su više i dosadili ovi ekranizovani filmovi i serije koji se štancuju samo tako, mislim prevashodno na ovaj žanr, ne može izgleda ni sve da se prenese tako dobro iz knjige na platno mada
Wheel of time nisam čitao.
Upravo se spremam za finale
Severance i čitam da je pokidalo i da je to izgleda to, odnosno da bi svako dalje snimanje bilo izlišno a da li je baš tako znaću za sat i po.
Landman je bio jako dobar, vidim da ste pisali o tome, novo Šeridanovo čedo je obnovljeno i za drugu sezonu, BBT je veoma jak lik, a
1923 je na polovini druge i finalne sezone, meni se dojmi i ostaje samo da se vidi po kojoj liniji je potomstvom Kevin Kostner

odnosno da li mu je glava porodice koju smo upoznali u
1883 a potom videli kako je i završio u uvodnom delu jedne od zadnjih epizoda četvrte sezone
Jeloustona čukundeda ili ipak pradeda

mada ipak mislim da je ovo prvo ako je tačno ono što je rekao u jednom razgovoru sa guvernerkom da ranč brani i da on pripada 7 generacija porodice Daton...