Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby MOREIRA » 26 Jul 2012, 22:40

Ko je nosio 10 prosle sezone u Parmi ? :P
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby Felipao » 26 Jul 2012, 22:55

MOREIRA wrote:Ko je nosio 10 prosle sezone u Parmi ? :P

Smej se,smej,posle prvog kola ce da bude plakanja :D Amauri daje pobedonosni gol,u stilu Djovinka prosle godine (vole da vas trpaju ti bivsi igraci,ne znam zasto :nisamodavle: )

Felipao

Postby MOREIRA » 26 Jul 2012, 22:59

Kakva je igracina Giovinco :blue: , naravno takav igrac pripada velikom klubu kao sto je Juve a mali klub kao sto je Parma posluzio nam je da se decko afirmise i vrati kuci , a Amaurija kad Djordjo uzme pod svoje nece u sansu da udje :okk:
MOREIRA

Postby Felipao » 26 Jul 2012, 23:03

MOREIRA wrote:Kakva je igracina Giovinco :blue: , naravno takav igrac pripada velikom klubu kao sto je Juve a mali klub kao sto je Parma posluzio nam je da se decko afirmise i vrati kuci , a Amaurija kad Djordjo uzme pod svoje nece u sansu da udje :okk:

Daj jel imate josh nekog za afirmisanje od 10 milki (koji vas josh trpa usput),evo moze ovaj Cibsah :ajdejebote:
Felipao

Postby MOREIRA » 26 Jul 2012, 23:06

Ma cena nije bitna kad je u pitanju takav igrac , a realno vredi mnoooogoo vise od te cifre , ja sam prosto zaboravio kakvo smo pojacanje dobili , covece kakav vezni red : Pirlo , Vidal , Asamoa , Giovinco , Isla , Markizio. :blue:

Stvarno ne znam ko ce da place :crybaby:
MOREIRA

Postby Felipao » 26 Jul 2012, 23:15

E moj Moreira,otkad Djovinko igra u vezi?

I on je vash igrach,prakticno ste nam ga poklonili na 2 sezone i poklonili nam 10M dok su vama te 2 godine igrali kojekakvi papani medju kojima je najbolji igrach bio jedan Krasic.Mislim da na to nema sta vise da se doda...
Felipao

Postby MOREIRA » 26 Jul 2012, 23:18

Giovinco je ofanzivni vezista tj poluspic , uvrstio sam ga u ovu grupu igraca kako bi ti video koliko smo mocni ove sezone a uz sve to racunaj levog beka i napadaca , pa da vidimo gde smo to mi :okk:
MOREIRA

Postby Grande Alessandro » 27 Jul 2012, 12:01

U odlično...u prvom kolu nabija se gol razlika 5:0, odmah na prvo mesto i tu ostajemo do kraja sezone :bleh:

Što se vesti sa čizme tiče...

- Navodno Matias Fernandez potpisuje za Fiorentinu...
- Calciomercato piše da PSG nudi 20 milliona za Abatea..
- Mediaset, Gazzetta, Tuttosport i ostali izveštavaju da će Milan pokušati da dovede Khediru ako Real uspe da dovede Modrića...mislim da ga Murinjo neće lako pustiti...sem Khedire Milan je zainteresovan i za Kaku, Diaru i Carvalha...

Što se Juvea tiče, navodno se odustalo od RVP i Jovetića...bar je tako izjavio Marota...meni jako sumnjivo, naročito za Jovetića...
Za Džeka je poslata ponuda od 20M, ali je valjda odbijena...
Matri i Kvaljarela su još uvek u Juventusu, ali skoro sigurno će jedan napustiti Juve...

Potvrda onoga što se znalo već neko vreme...
Pogba u Torinu na ljekarskom
27.07.2012 - 10:00

Mladi Francuz Paul Pogba je stigao u Torino na ljekarski pregled, te bi nakon toga trebao potpisati ugovor s prvakom Italije.

Kao i do sada on će obaviti prvo preglede u Clinica Fornaca di Sessant. Zatim će nastaviti daljnja ispitivanja na Istituto di Medicina dello Sport.

Nakon obavljenih pregleda očekuje se da bi uskoro bivši igrač Man.Utda, trebao biti i službeno predstavljen nakon potpisivanja ugovora s Juventusom.

Mali je daleko ispred svih igrača u njegovoj generaciji...gledao ga na ovom U19...dolazi iz Man.Utd-a...

+ vesti o nameštanju...
Bonući optužen za nameštanje, i Konte na sudu

26. jul 2012. 11:08 > 12:39

Fudbalski savez Italije (FIGC) zvanično je optužio igrača Juventusa Leonarda Bonućija za nameštanje utakmica, a na sud će morati i trener "stare dame" Antonio Konte.

U optužnici koju su sastavili istražitelji FIGC navodi se da je reprezentativac Bonući učestvovao u sumnjivim radnjama dok je igrao za Bari u sezoni 2009/10.

Za nameštanje mečeva optužen je i Andrea Masijelo, koji je sada član Atalante iz Bergama.

Masijelo je prošlog meseca priznao da je u sezoni 2010/11 namerno postigao auto-gol u utakmici Bari - Leće (0:2).

Saigrač Bonućija iz Juventusa, Simone Pepe odgovoraće za to što je istražnim organima odbio da dostavi svoja saznanja o nameštanju utakmica dok je igrao za Udineze od 2007. do 2010. godine.

Za istu stvar FIGC optužio je nekadašnjeg reprezentativca Italije Marka di Vaja koji trenutno igra u kanadskom Montrealu.

Takođe, trener Juventusa Antonio Konte moraće na sud. Ranije ovog meseca on je razgovarao sa istražnim organima zbog sumnje da je učestvovao u nameštanju utakmica Sijene, čiji je strateg tada bio, protiv Novare i Albinolefea. Utvrđeno je da nije direktno učestvovao u nameštanju, ali ako se na sudu dokaže da je znao za to, suočiće se sa kaznom, koja može da bude novčana, a Konte bi mogao i da bude suspendovan na šest meseci, pa ne bi mogao da sedi na klupi šampiona Italije.

(MONDO, foto Beta/AP)

Bonući je najebao...možda se čak i traži zamena za njega...pominju se Rnokija i Astori...
Što se Kontea tiče, ako se dokaže da je znao za nameštanje dobiće kaznu od 3 do 6 meseci suspenzije...a možda i samo novčanu...

Raspored Juventusa:
Spoiler: pokaži
Image
Grande Alessandro

Postby nolinjo » 27 Jul 2012, 12:07

a moji cielanci kazu da ce brat Vargas iz napolija u torino ,ja im nesto ne veruem
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Grande Alessandro » 27 Jul 2012, 12:08

On je igrač tipa Kvaljarele i Lavezija?
Ako je takav ima logike...Juventusu treba takav špic...
Grande Alessandro

Postby nolinjo » 27 Jul 2012, 12:16

Grande Alessandro wrote:On je igrač tipa Kvaljarele i Lavezija?
Ako je takav ima logike...Juventusu treba takav špic...

grad torino ima i drugi klub :lollol:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Grande Alessandro » 27 Jul 2012, 12:32

A pa da lepo si napisao u torino iz Torina :biggrin:
Zar on nije trebao da bude zamena za Lavecija?
Čudi me da ga puštate...pretpostavljam da je pozajmica...
Grande Alessandro

Postby mali_buda » 27 Jul 2012, 16:12

Kad dolazis u Juve na pregovore, prvo i eliminaciono pitanje je: Da li si ucestvovao u namestanju utakmica? Ako odgovoris negativno, automatski se pregovori zavrsavaju :biggrin:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Sasa_Beli » 27 Jul 2012, 16:59

Molim bez provokacija :nisamja:
Sasa_Beli

Postby Felipao » 27 Jul 2012, 18:35

Provociraju ovi sto oterashe Modjija i bacishe Farinu u tvorza,sad se opet okomishe na vas nevinasca :maher: :bleh:

LM sutra moram navijati za vas,bolje bi vam bilo da saranite ovu Hertu :D

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/ ... 99632-1002

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/ ... 16550-1002

Kad pomenuh Modjija:
Di Vajo kad je prelazio iz Parme u Juventus ugovoreno je da transfer iznosi 26.5 miliona evra od cega 15 odmah a 11.5 za dve godine.Posle 2 godine Parma naravno potrazuje svoj novac a Modji odgovara sa dajte nam Bresana,Markjonija i Djilardina za te pare.Na sta je Baraldi (tadasnji dir) izneverovao ,kaze Modjiju dosao sam po nas novac,kakvi igrachi kakvi bakrachi,zasto bi davao igrace za novac koji je i ovako nash.Na sta Modji preti:Dobices ga ali Parma ce nestati sa karte evrope,licno cu se za to pobrinuti.Sta se dalje desava,poslednje kolo Lece-Parma,Parmi fali bod za plej aut,sto uspevaju da uzmu i pored Modjijevog sudije koji sada trune u zatvoru ali koji je zato dao zute kartone svim igracima kojima je pretila suspenzija za plej aut (imaju hajlajtsi sa te tekme,sramota kakvi kartoni,nesvirani penali za Parmu a svirani za Lece itd).Ipak Parma je uspela u duelu sa Bolonjom u dva mecha da izbori opstanak.

Za Dina Badja i o tome kako mu je unistena karijera jer je gestikulirao Farini koliko si para uzeo posle 2 crvena kartona Parmi sam mislim vec pricao.Suspendovan je 8 utakmica i izbacen iz ekipe za EP 2000 pod Modjijevim pritiskom.

BTW nadam se da ne smaram,pokushavam da ovaj topik napravim i poucnim :D
Felipao

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal