Juče sam odgledao Olimpijakos Fenerbahče. Prvo da primetim, nikad koncentrisaniji nisam bio na utakmicu koju gledam preko TV-a, iako mi je prvih par minuta bilo čudno da se naviknem na prenos bez komentatora.
Ne sećam se da je jedan tim ovako rutinirao drugi kao Fenerbahče što je sinoć uradio Olimpijakosu uz onakav kriterijum pri dosuđivanju slobodnih bacanja. Skoro celo drugo poluvreme ih je Fener držao na 10 ili više razlike. A odnos slobodnih bacanja je bio +24 u korist domaćina, odnosno 37 naspram 13.
Najkomičnija situacija je bila kada je Biberović krenuo na kucanje, drži loptu u desnoj ruci, neko od igrača Olimpijakosa ga odalami po levoj nadlaktici, sudije ne sviraju faul, dečko se okreće ka njima u fazonu da li ste realni. Sa druge strane, samo su Furnije i Vezenkov imali više od cele ekipe Fenera.
Meni i dalje nije jasno kako jedna ekipa koja trenutno nema prodor igru, a od početka sezone nikakvu igru na niskom postu, ovako dobija utakmice, ok jasno mi je, jer šutiraju trojke bolesno dobro, ali opet.
Deluje da su baš pogodili sa Mekalumom, ako im se vrati pravi Boldvin, a ne ovaj što je igrao pre povrede, vratiće im se i prodor igra.