Pozdrav iz Ustashije
1. dan
uselili smo stvari u nasu kucu u Hrvatskoj..jako sam uzbudjen..ovde je sve lepo.planine su prelepe..jedva cekam da dune bura i donese svez planinski zrak
2. dan
hrvatska..to je najljepsa zemlja na svetu..vinogradi puni slatkog grozdja,bademi puni ploda,smokve su prekrasne..hrvatska volim te..
3. dan
pocela je bura

prelepo je..bura sa okolnih planina donose miris borovine,drace i smrece u nas dom..danas smo jeli sveze morske ribe..iris
hrvatska volim te
4. dan
bura i dalje duva..komsiji hrvatu zapalilo vinograd

bura je odlicna
5 dan
bura pojacala,danas zaustavljen saobracaj na autoputu,ne mozemo do mora...
6 dan
bura toliko jako duva da ne mozemo iz kuce..neka planina u blizini gori,kanaderi nam oblecu oko glave celi dan
7 dan
jebalo mater i dalje duva..ja ne mogu zamisliti da neko normalan moze ziveti u ovoj jebenoj hrvatskoj
sastav na temu hrvatska volim te..
moji obozavaju buru,meni dopizdela prvi dan..ali je cale posle par dana poceo da vice kako i njemu smeta pa sam se setio pisma izbeglice iz kanade
a sad ozbiljno
ovde je sve skuplje-benzin,putarine,hrana,itd tako da ako neko pocne da kenja kako je kod nas sve skuplje uputite ga ovamo

pre neki dan sam dole na murteru platio parking 40kn..obicno poljance,svom srecom nasao sam bar hlad
bio sam na nocnom pecanju na boigradu na moru..uhvatio sam oradu i par ugara

na vranskom jezeru love somove od 100kg

kod nas to ne postoji,mozda na djerdapu..more je super toplo na kornatima..jede se prsuta,morske ribe,vrte se janjci,igraju se balote
za sada nisam imao problema sa srb tablama,doduse,nije mi palo na pamet da idem u sibenik i zadar sa njima
pozdrav drustvo

Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.