Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby MOREIRA » 20 Jul 2012, 22:53

Konte: "Gradimo pobednički tim"
Trener Juventusa Antonio Konte nije zadovoljan činjenicom što će sutra u Bariju njegovi igrači morati da igraju mini-turnir sa Interom i Milanom zbog toga što u ovom delu priprema on pokušava da treninzima spremi ekipu za velike uspehe u narednoj sezoni.

Tri pomenute ekipe sutra će se na stadionu "Sveti Nikola" u Bariju sastati na mini-turniru koji će uslediti nakon nedelju dana priprema.

Antonio Konte nije bio posebno zadovoljan što će morati da izlaže igrače nepotrebnom riziku od povreda i istakao je da će biti jako teško igrati protiv Intera i Milana na samom početku pripremnog perioda.

"Ovo su veoma teški testovi zbog činjenice da treniramo svega nekoliko dana. Dobro je što ćemo imati prilike da uočimo kako je ekipa radila do sada i u svakom slučaju želimo da se pokažemo u dobrom svetlu jer Juventus pravi pobednički tim" rekao je Konte italijanskim medijima.

Zbog činjenice da je ovoga leta igrano i EP Konte još uvek ne može da računa na reprezentativce Italije ali će se oni priključiti ekipi krajem meseca.

Sportske
Gazimooooooooo ih sve !!!
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby MOREIRA » 21 Jul 2012, 16:39

Italijanski mediji pisu da je JOJO izgubio kapitensku traku u Fiorentini i da je sve blizi dolasku u najveci Italijanski klub :copa1:
MOREIRA

Postby MOREIRA » 22 Jul 2012, 00:08

MOREIRA

Postby Zlaja » 22 Jul 2012, 00:12

Puni :maher: :copa1:

Lucio :laugh:
Zlaja

Postby nolinjo » 22 Jul 2012, 00:18

koji je moj brat napolitanac ovdena ?
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Felipao » 22 Jul 2012, 11:28

Najskuplji transfer u Serii A u ovom prelaznnom roku (bar za sada) je postao Paulo Dybala koga je Palermo platio Kordobi 12 miliona.Takodje se u Palermo vratio i Brienca.
Felipao

Postby Grande Alessandro » 22 Jul 2012, 19:05

Felipao wrote:Matri je majstor,bolji igrach od Jovetica po meni.Sta se desava sa Kvaljarelom?

Ma nije bolji...jednostano su skroz drugačiji tip napadača...
Matri definitivno treba Juventusu...ako ode on, tražiće se sličan njemu...Destro (pošto još nije prešao u Romu), Pazini ili neko treći...inače za Matrija se sad navodno interesuje i Inter...
Što se tiče Jovete, mislim da će on skoro sigurno doći...
Kvaljarela možda na kraju ostane...mada bih ja više voleo da on ode i da se za njega traži zamena, a da Matri ostane...

Inače, vrlo moguće je da Poli iz Sampdorije dođe u Juventus...možda ostane, a možda bude prosleđen u Fiorentinu u okviru ponude za Jovetića...

Još neke vesti...

Monpelje traži Milanu 42 miliona za Jangvu-Mbivu

22. jul 2012. | 16:57 | Izvor: Sportske.net

Predsednik Monpeljea Luis Nikolan ne da centralnog beka Jangvu-Mbivu ispod 42 miliona evra, koliko su Rosoneri zaradili od transfera Tijaga Silve u PSŽ.

Milan je prodao Tijaga Silvu Pari Sen Žermenu za 42 miliona evra.

Upravo taj novac predsednik Monpeljea Luis Nikolan želi za defanzivca Mapu Jangu-Mbivu.

"AKo nam ne daju isti novac koji je PSŽ dao za Silvu, nećemo ga prodati. To je jasno", rekao je predsednik Monpeljea.

"Pregovori sa Milanom su u toku, ali dok mi ne pristanemo, od toga nema ništa", zaključio je on.

A na ovom linku imate i sve transfere do sada u Seriji A...
http://www.goal.com/it/news/7/calciomer ... um=twitter
Grande Alessandro

Postby mali_buda » 23 Jul 2012, 00:20

Danas procitah info da je Milan zainteresovan za Bendtnera... Ne znam koliko je pouzdan info, ali mogu samo da kazem, nije valjda dotle doslo :siroma:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby KKP » 23 Jul 2012, 08:33

Lusio je najverovatnije velika greška Juventusa, uopšte mi nije jasno šta će im ta matora kiksara, taj transfer me razočarao, a bili su mi simpatični... :laugh:
KKP

Postby Felipao » 23 Jul 2012, 09:00

mali_buda wrote:Danas procitah info da je Milan zainteresovan za Bendtnera... Ne znam koliko je pouzdan info, ali mogu samo da kazem, nije valjda dotle doslo :siroma:

Xaxa,pa oni nece u 5 zavrsiti sa takvim deblima :ajdejebote:
Felipao

Postby nolinjo » 23 Jul 2012, 12:37

What changes with the new module ?

" My idea is always that of a football proactive. The new module will give us a lot of offensive solutions. I believe that this is the kind of game that ultimately leads to results. The team has done well in recent years but is also been studied in detail by the opponents. If the external block we have to find other outlets, we have various mezzale that can be inserted and which may also favor the attackers. We must be able to move across multiple solutions "

Mister Mazzari
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby mali_buda » 23 Jul 2012, 12:51

Felipao wrote:
Xaxa,pa oni nece u 5 zavrsiti sa takvim deblima :ajdejebote:

Poceli su i tifozi da protestuju...

Jbt, onomad kad je Djuric isao u Milano da se vidi sa Galijanijem, svasta nam je padalo na pamet, ali se niko nije setio da su Djuru pozvali da im odrzi predavanje na temu: Rasprodaj sve sto vredi i dovedi "polovnjake" :biggrin:
mali_buda

Postby Tegi » 23 Jul 2012, 17:45

MOREIRA wrote:Italijanski mediji pisu da je JOJO izgubio kapitensku traku u Fiorentini i da je sve blizi dolasku u najveci Italijanski klub :copa1:

Ne seri da prelazi u Milan?! :drool:
Spoiler: pokaži
:jezik:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Grande Alessandro » 24 Jul 2012, 17:47

Destro je prešao u Romu...

Kolumbijac Kvadrado na pozajmici u Fiorentini
24. jul 2012. | 12:12 | Izvor: Beta

Fudbaler sredine terena Huan Kvadrado provešće iduću sezonu na pozajmici u Fiorentini, saopštio je danas italijanski klub.

Kolumbijac je igrač Udinezea, ali je prošlu sezonu proveo u Lećeu za koji je odigrao 33 utakmice.

Kako se navodi na sajtu Fiorentine, taj klub moći će da otkupi ugovor 24-godišnjeg fudbalera, ako bude zadovoljan njegovim igrama.

Kvadrado je u Italiju došao 2009. godine iz Independijente Medeljina, ali nije uspeo da se izbori za mesto u timu Udinezea.

On je prošle sezone odigrao 37 utakmica u dresu Lećea i postigao 3 gola.

Juventus se ozbiljno raspituje za Pazinija...navodno je na pomolu razmena Kvaljarela-Pazini...
Grande Alessandro

Postby mali_buda » 24 Jul 2012, 18:16

Robena povezuju sa Milanom...

Kako se Roma sprema za novo prvenstvo:
mali_buda

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal