Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby Felipao » 19 Jul 2012, 15:02

nolinjo wrote:Conference De Laurentiis: "I look forward to Europe and South America to invest in a second team"

napoli ocekuje jos 2 igraca ,niko nema blage ko bi to mogao biti ,....jedan je car de laurentis :D

Image

Ocekujem 2 bombaje :D Navijacu da Napoli uzme ako se bude borio sa Juveom ali karacemo ruzno i jedne i druge,brat Leonardi napravio tim tipa rasni :D
Felipao

Postby Reaper » 19 Jul 2012, 16:40

Cvele wrote:Velika borbe Milana i Juvea za Van Persija...

Milan mu nudi petogodisnji ugovor,godisnje bi zaradjivao 6 miliona evra.Arsenal trazi 15 miliona.

Nadam se da ce u Torino...

Kad je pametna uprava odlucila da ga ne prodaje nikome u Engleskoj. Kao da nam je Siti neki konkurent :biggrin: Ladno ce ga pustiti za manje para u neku drugu ligu.
Reaper

Postby Sasa_Beli » 19 Jul 2012, 18:21

Sta ce nam Persi , hocu JO JA :mad2:
Sasa_Beli

Postby MOREIRA » 19 Jul 2012, 22:50

Ma samo da dodje neko da ne gledam vise ovu drvnu gradnju u napadu :okk:
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby nolinjo » 20 Jul 2012, 11:07

moji napolitanci na frendli duel sa bajernom izlaze u formaciji 3 5 1 1 ---sta li je ovo smislio mazari da mi je znati :D
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Felipao » 20 Jul 2012, 14:25

Izgleda da dovodimo Jakvintu.Kakav tandem na pesu je bio Jakvinta i Amauri :D Nego sta cemo sa tolikim spicevima jbt :ajdejebote:
Felipao

Postby Grande Alessandro » 20 Jul 2012, 14:28

Dobar je on....nije loš za vas :bleh:
Realno, velika mana mu je što koristi tek svaku 3-4 šansu...

Navodno Milan želi Matrija iz Juventusa...
Juventus traži 15M, dok Milan nudi nešto manje...
Grande Alessandro

Postby mali_buda » 20 Jul 2012, 14:29

Juve se sprema da ponudi 25 miliona eura za Jovetica.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Felipao » 20 Jul 2012, 14:41

Grande Alessandro wrote:Dobar je on....nije loš za vas :bleh:
Realno, velika mana mu je što koristi tek svaku 3-4 šansu...

Licno gotivim Jakvintu i bolja mi je on opcija nego Rolando Bjanki.Inache Jakvinta ce biti rezerva Amauriju a Amauri i Pabon ce po svemu sudeci igrati u startnoj.Samim tim Belfodil postaje tek 3 spic sidrash a Pabonu ce rezerva biti Ninis i Paladino.A tu je i Pele kojeg se josh nismo otarasili...7 spiceva koja se bore za 2 mesta,dodushe Ninis moze i u vezi ali tamo je takodje prepuno.

Matri je majstor,bolji igrach od Jovetica po meni.Sta se desava sa Kvaljarelom?
Felipao

Postby nolinjo » 20 Jul 2012, 14:59

ninis nece izlaziti sterena ja da ti kazem ,ninis igra veznjaka a pabon neki sekundarac
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Felipao » 20 Jul 2012, 15:04

Image

Debeli (brat Girardi) se otvorio,bili neki Madjari proletos na tekmi protiv Palerma,dobili poklone sve u fulu,plakata,provedeni kroz prostorije dza bu,slikanje sa debelim i ekipom.Sad na jesen stize ekipa Srbija,ocekujem da debeli odradi neke dresove,da zavrsi ulaz za dz i slicno :D Jel izashao raspored da vidim kad igramo sa djubrentusom :D
Felipao

Postby Felipao » 20 Jul 2012, 17:52

Cavani will rot on the bench if he demands exorbitant wages, warns Napoli president De Laurentiis

The Uruguay international still has four years to run on his current contract with the Partenopei, but he wants his deal renegotiated amidst interest from Juventus

The Uruguay international is one of the most coveted players in the world at the moment and Juventus are particularly keen on taking the striker to Turin.

Consequently, Cavani is said to be seeking a pay rise in order to stay at Napoli, but De Laurentiis insisted that he has no intention of being bullied into paying his star man a king's ransom.

"I will let him rot on the bench if he asks for €7-8 million in wages," the Partenopei supremo told TuttoNapoli.net.

De Laurentiis also insisted that Marek Hamsik is going nowhere, and lashed out at the attacker's agent, Mino Raiola, for allegedly trying to unsettle his client.

"For years, he has been trying to take Hamsik away, but the Slovak is like iron and will not move from here," the film producer declared.

De Laurentiis is desperate to hold onto his two remaining 'tenors' following Ezequiel Lavezzi's move to Paris Saint-Germain.

Trenutno Napoli igra sa Bajernom prijateljsku...
Felipao

Postby nolinjo » 20 Jul 2012, 21:18

vargas izuo bayern :tambura:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Felipao » 20 Jul 2012, 21:33

Sta izuo,pa ti nisi ni pogledo hajlajtse,ovo samo prvo poluvreme :ajdejebote:
Felipao

Postby nolinjo » 20 Jul 2012, 21:41

Felipao wrote:Sta izuo,pa ti nisi ni pogledo hajlajtse,ovo samo prvo poluvreme :ajdejebote:

dovoljno sam vido za 2-3 minuta ,LAVEZI KOJI :lollol:
Jedaj moj brat
nolinjo

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal