Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby mali_buda » 18 Jul 2012, 17:49

Glupo je da im Robino i Kasano budu medju najplacenijim igracima, a ne doprinose mnogo uspehu tima. Za te novce mogu dovesti par kvalitetnih igraca.

Voleo bih da gledam Edina Zmaja u crno-crvenom dresu :maher:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Felipao » 18 Jul 2012, 18:51

Robinjo je tantuz,ispasce po Milan josh dobro ako ga prodaju a dovedu Dzeku.Licno mislim da ce najveci takmac Juventusu ove sezone biti Napoli a ne Milan kao prethodne mada videcemo sta ce oni uraditi do kraja prelaznog.
Udineze,Roma,Parma,Inter i Lacio ce se klati za evropu,i ne vidim nijednu ekipu koja bi tu mogla da se umesa kao iznenadjenje sa strane.Na Udinezeov ucinak ce dosta uticati da li ce se plasirati u LS sto im zaista zelim,osim ako ne nalete na Arsenal kao prosle dine :)
Felipao

Postby mali_buda » 18 Jul 2012, 21:23

Ocekujem da ce Milan napraviti konkurentnu ekipu i da ce biti najozbiljniji kandidat za titulu.
mali_buda

Postby Felipao » 19 Jul 2012, 00:09

Nesto sto nisam znao o Zemanu (ovaj deo za Juventus i Modjija),sad ga josh vise postujem,Nolinjov ljubimac :D

Zdenek Zeman je u Italiji poznat kao najžešći borac protiv mafije i calciopolija(tada moggija itd.),90-tih je prvi pokrenuo polemike oko toga kako Davids može odigrat 120 minuta u ligi prvaka i tri dana poslje letit po terenu u ligi...tad se prvi put pričalo o tom famoznom dopingu u calciu,cca 1997-1998,Zeman se promaknuo u najistaknutijeg Anti-Juventina i stalno ukazivao javnosti da se radi o 'kuhinji' i kako je Juve zaštićen...na neki način je bio i marginaliziran i napravljen luđakom od djela medija,ali samo do 2006 kad se otkrilo kako je od početka dobro govorio....inače,kao trener je poznat u Italiji kao prvi koji je igrao sa tri špice,u doba post Italia90,još se igrao većinom catenaccio i tek je Sacchi bio drukčiji,Zeman je igrao 4-3-3 sa Foggiom i rasturao a u napadu je imao Signorija-Rambaudija-Baian​a,od kojih je prvu dvojicu imao i kasnije u Laziu...istina,poznat je po teroriziranju po fizičkom planu,ali zahtjeva puno snage takav stil igre koji on preferira,između ostalog;u Romi je bio od 1997 do 1999 i zavoljeli su ga navijači jer je bio iskren i borac za pravdu,platio je danak činjenici da je Roma bila tad još preslaba za konkurirat Parmi,Juventusu,Milanu pa čak i Laziu...s te strane,njegov povratak u Rim je izazvao veliku euforiju,Tottiju je isto omiljeni trener jer ga je kao mladog igrača promovirao u kapetana,lani je sa Pescarom gazio i uništavao svojim ritmom,a mali Verrati,Insigne,Immobile i ostali,postali su hit mercata
Felipao

Postby nolinjo » 19 Jul 2012, 00:41

okacio sam to ,kad su ga pitali pre par dana nedeja ,kolko juve ima titula on im zakinuo jedno 4-5 :D
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Grande Alessandro » 19 Jul 2012, 11:10

Berbatov se pominje kao moguće pojačanje Milana...

Brazilski štoper u Romi
Izvor. B92 | AK

Italijanski fudbalski prvoligaš Roma dovela je defanzivca Leandra Kastana iz brazilskog Korintijansa.

Klub je saopštio da je 25-godišnji štoper došao za pet miliona evra. Kastan će biti predstavljen u četvrtak, uz druga dva pojačanja Rome Dodoa i Majkla Bredlija.

Kastan je već igrao u Evropi, i to u Švedskoj gde je od 2007. do 2009. imao samo pet nastupa za Helsingborg, a postigao je i jedan gol.
Grande Alessandro

Postby Petko019 » 19 Jul 2012, 11:20

Auuu pa da li je Milan stvarno u tolikim problemima da je spao na propalog Berbatova....
"Spasa nam nema, propasti nećemo"
Petko019

Postby nolinjo » 19 Jul 2012, 11:23

berba se sam nudi ,to ne znaci da je milan zainteresovan,ali ne bi se iznenadio i kad bi ga doveli :D
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Grande Alessandro » 19 Jul 2012, 11:25

Ne bi me začudilo...
Galijani je uvek volio da dovodi igrače koji izvise u svojim timovima za male pare...
Pored Berbatova interesuju se za već pomenutog Džeka i brazilca Damiaoa...
Mnogo zavisi od toga šta će uraditi sa Robinjom i Kasanom...

Spoiler: pokaži
Agent: Milan want Damiao
By Football Italia staff

As talks with Milan began today, Leandro Damiao’s agents admit that the Rossoneri are keen to sign the Brazilian international striker.

The San Siro outfit are in the market for replacements are both ends of the pitch following the departures of Thiago Silva and Zlatan Ibrahimovic to France and Damiao looks to be the identified substitute for Ibra in attack.

Agents to the 22-year-old, who has scored 24 goals in just over two seasons with current club Internacional, were this afternoon spotted in Milan before talks with Diavolo club officials.

“We talked, it was an provisional meeting. Milan seem interested and we will meet again later,” admitted one of those representatives, Vinicius Frates, to reporters later on.

Damiao, who is believed to be preferred to Milan’s Alexandre Pato to lead the Brazil attack at the London Olympics starting soon, is valued at €20m.

Mene uopšte ne bi iznenadio scenario da prodaju Kasana i Robinja, a ako Man. City kupi RVP Milan dovede Džeka i Berbatova...i još vrati Kaku...
Verujem da bi tu odlično prošli...uz ovih 60-ak M koliko su uzeli za Silvu i Ibrahimovića i još nekih 15-ak M za Robinja i Kasana, oni bi imali novca i da vrate dugove i da dovedu pomenuta tri igrača + još nekog mladog i dobrog...
Grande Alessandro

Postby Steam Roller » 19 Jul 2012, 11:43

Damiao će biti strašan igrač, odličan potez Milana ako zaista dođe.
Steam Roller

Postby Cvele » 19 Jul 2012, 12:08

Velika borbe Milana i Juvea za Van Persija...

Milan mu nudi petogodisnji ugovor,godisnje bi zaradjivao 6 miliona evra.Arsenal trazi 15 miliona.

Nadam se da ce u Torino...
Cvele

Postby nolinjo » 19 Jul 2012, 12:44

damjao je vec strasan igrac -ali ja mislim da ostaje u interu dok ne osvoe titulu
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby mali_buda » 19 Jul 2012, 13:27

Berbatov moze kao zamena za Pipa. Potrebno je kvalitetnije resenje za prvog napadaca. Dzeko - Pato :drool:
mali_buda

Postby nolinjo » 19 Jul 2012, 14:29

i ja mislim da bi milanu lego dzeko do muda ,on je taj poorman ibra ,i spic za bozicnu jelku dusu dao :D
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby nolinjo » 19 Jul 2012, 14:55

Conference De Laurentiis: "I look forward to Europe and South America to invest in a second team"

napoli ocekuje jos 2 igraca ,niko nema blage ko bi to mogao biti ,....jedan je car de laurentis :D
Jedaj moj brat
nolinjo

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal