Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby nolinjo » 11 Jul 2012, 19:24

Felipao wrote:Ako izadju sa tri zvezdice odma po bodovima pa da se vidi ko ce duze :D

Brate Nolinjo,kaki je stoper Filadeff iz Napolija,sutra stize u Parmu :D

da je dobar ne bi napustao napoli :nargile:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Felipao » 11 Jul 2012, 19:33

nolinjo wrote:da je dobar ne bi napustao napoli :nargile:

A Laveci losh znachi :D

Ma kod vas su Campagnaro i Aronica zacementirani,ovaj nema mesta.

BTW bash me zanima sta ce Maxi da uradi u Sampi,mi smo izmedju njega i Amaurija izabrali ovog drugog.
Felipao

Postby Petko019 » 11 Jul 2012, 19:53

Bomba - Milan prihvatio ponudu za Ibru i Tijaga Silvu!

Šokantne vesti iz Italije, "Rosoneri" se složili da prodaju Brazilca i Šveđanina za 65 miliona evra Pari Sen Žermenu. Sad sve zavisi od Ibrahimovića koga Rajola ubeđuje da prihvati odlazak u Francusku.
Milan je pristao, zavisi od igrača. Što se Tijaga Silve tiče, on prihvata da ode u Pari Sen Žermen koji mu garantuje 7 miliona evra po sezoni.

Na drugoj strani vesti oko Ibrahimovića su novosti, Mino Rajola, njegov menadžer je otputovao u Švedsku kako bi ga ubedio da prihvati ponudu.

Ovim će Milan ne samo zaraditi 65 miliona evra, već računajući primanja Šveđanina i Brazilca u narednim godinama koliko su pod ugovor praktično biti u plusu celih 170 milona.

L'Ekip je jutros najavio ovakav rasplet, međutim malo ko ih je uzeo za ozbiljno. Ipak, Galijani je kako pišu italijanski mediji, verovatno uz konsultaciju sa Berluskonijem, prihvatio ponudu, pa je sada sve na Zlatanu.

Kako se saznaje, on nije baš oduševljen, a videćemo hoće li ga agent ubediti. U Milanu Ibrahimović zarađuje 12 miliona po godini, sigurno je da bi ponuda Pari Sen Žermena mogla da ga učini najplaćenijim igračem na svetu.

Milan bi ovom prodajom praktično ušao u potpunu rekonstrukciju tima, međutim treba sačekati, sa "Rosonerima" ništa nije sigurno, tim pre što su se ovakve stvari nebrojeno mnogo puta dešavale, pa su transferi, Kake, Pata i Tijaga Silve na početku leta bivali stopirani.

sportske.net

Nema nista od ovoga!
Mnogo je malo 65 miliona.Nudili su oko 50 cini mi se za Silvu pa ispada da za Ibru daju 15 milki.Malo je rodjaci.
"Spasa nam nema, propasti nećemo"
Petko019

Postby mali_buda » 11 Jul 2012, 20:03

Glasao sam na poolu da mi je Milan omiljeni tim u Italiji. To se vise odnosi na vreme van Bastena, Savicevica i ostalih majstora, u zadnje vreme slabije pratim Seriju A zbog loseg kvaliteta fudbala i svega sto se desava oko namestanja.

Sto se ove ponude tice, da se ja pitam, prodao bih obojicu. Na stranu sto je u Italiji kriza i sto su svima novci preko potrebni, za ponudjene pare "rosoneri" mogu da sklope konkurentan tim. Zlatan vec ima 31godinu i ovo je idealna prilika da se dobro unovci. Silva jeste kvalitetan stoper, ali i za njega se moze pronaci adekvatna zamena.

Sve ima svoju cenu, a kad ti neko ponudi ovoliko para za 2 fudbalera, ne razmisljas puno, nego prodajes :okk:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Tegi » 12 Jul 2012, 00:39

50 miliona Tijaga Silvu? :jumpall: ovo je urnebesnije nego 45 miliona za Pastorea.

Inace, omiljeni klub mi je Milan, zato sto se zove kao i ja. Najdraza mi je ona ekipa sa Didom, Stamom, Paolom, Nestom, Serzinjom, Kafuom, Gatuzom, Pirlom, Sedorfom, Kakom, Tomasonom, Sevcenkom, Krespom, Kaladzeom..... ko je jos igrao bitniju ulogu u Milanu od 03 do 05?
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Petko019 » 12 Jul 2012, 12:43

Tegi wrote:50 miliona Tijaga Silvu? :jumpall: ovo je urnebesnije nego 45 miliona za Pastorea.

Tako se pisalo :dunno:

Tegi wrote:Inace, omiljeni klub mi je Milan, zato sto se zove kao i ja. Najdraza mi je ona ekipa sa Didom, Stamom, Paolom, Nestom, Serzinjom, Kafuom, Gatuzom, Pirlom, Sedorfom, Kakom, Tomasonom, Sevcenkom, Krespom, Kaladzeom..... ko je jos igrao bitniju ulogu u Milanu od 03 do 05?

:goodpost:

Uglavnom si ih sve nabrojao mozda jos Pipo :biggrin:
"Spasa nam nema, propasti nećemo"
Petko019

Postby Tegi » 12 Jul 2012, 14:06

Petko019 wrote:
Tegi wrote:50 miliona Tijaga Silvu? :jumpall: ovo je urnebesnije nego 45 miliona za Pastorea.

Tako se pisalo :dunno:

Tegi wrote:Inace, omiljeni klub mi je Milan, zato sto se zove kao i ja. Najdraza mi je ona ekipa sa Didom, Stamom, Paolom, Nestom, Serzinjom, Kafuom, Gatuzom, Pirlom, Sedorfom, Kakom, Tomasonom, Sevcenkom, Krespom, Kaladzeom..... ko je jos igrao bitniju ulogu u Milanu od 03 do 05?

:goodpost:

Uglavnom si ih sve nabrojao mozda jos Pipo :biggrin:

Urnebesno mi je kolike se pare daju za nespektakularne igrace.

Sto se tice milaneza iz tog perioda, setio sam se jos Ambrozinija i Pankara.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby VMJunior » 12 Jul 2012, 22:02

Seria A sledece sezone verovatno najslabija u poslednjih hiljadu godina :thumbdown:

U ligi trenutno vrede 2,5 igraca i jedan golman.
VMJunior

Postby Grande Alessandro » 12 Jul 2012, 22:25

Kupiće Milan nekog zvučno ime (mislim da će novac usmeriti ka Tevezu)...a možda i Juve iznenadi sa još jednim pojačanjem ;)
Ne znam samo kakvi su planovi Interu...smanjuju budžet...

Ali činjenica je da će Italijanska liga biti daleko iza Engleske, Španske i Nemčake...čak možda i u nivou Francuske...što je poražavajuće ako se zna da je do pre jedne decenije to bila najača liga u evropi...fali mi "Serija A" iz 90-ih :crybaby:

Još nešto...Italija je ove godine spala samo na tri predstavnika u LŠ (dva direktno + jedan kroz kvalifikacije)...e sad pošto je kvalifikacije izborio Udineze, a u međuvremenu su rasprodali skoro pa ceo tim, izgleda da će Italijane u LŠ predstavljati samo Juventus i Milan...poražavajuće...

Realno, čekaju se ili neki Rusi-naftaši ili šeici da uđu kao sponzori...to je Italijanskim klubovima jedini spas i verujem da će se uskoro i desiti...
Grande Alessandro

Postby VMJunior » 12 Jul 2012, 22:38

Ali prosto je neverovatno koliko se liga srozala za samo 2-3 godine...Mislim,traje taj neki pad u odnosu na pocetak veka ali sada je zaista pala na niske grane.

Pa dovoljno je pogledati kako bi u ovom trenutku izgledali sastavi timova u najvecim derbijima izmedju Juventusa,Intera i Milana...Gde su tu mega zvezde,veliki igraci,legende...Vrlo siromasno...
Milan je u roku od nekoliko meseci ostao bez duse,bez duha,bez snage...Inter polako pada,ne igraju ni LS,a ruku na srce,sve je to odlicno iskoristio Juventus i docepao se titule kojoj ne verujem da bi prismrdeo u nekim drugim godinama i sezonama. To je moje misljenje.
VMJunior

Postby Zlaja » 12 Jul 2012, 22:40

visoki porezi + manje para + slabe mladje kategorije
Zlaja

Postby MOREIRA » 12 Jul 2012, 22:42

Italijanska liga nikad slabija , a Juve nikad jaci , samo Real i Barsa mogu da nas zaustave u pohodu na LS :copa1:
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby mali_buda » 12 Jul 2012, 22:43

Ja sam dosao u situaciju da me uopste ne privlace ni veliki italijanski derbiji, retko koji sam pogledao prosle sezone, a imao sam priliku... A, ranije sam znao da od 15h nedeljom pratim onu emisiju na RaiDue iako sam tek poneku rec razumeo :roll:

Mislim da je i povecanje broja klubova sa 18 na 20 doprinelo razvodnjavanju kvaliteta.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Zlaja » 12 Jul 2012, 22:43

Onaj Juve sto je krao je bio 5 puta jaci...
Zlaja

Postby Burke » 12 Jul 2012, 22:45

За вас који озбиљније пратите серију А, одакле Јувеу толики новац да се појачава, а остали углавном распродају најбоље? Познато је да је Италијанска привреда у огромним проблемима, па ми је чудно што само они толико троше...
Burke

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal