Pit Bull wrote:Pa kako moze?
Koje ekipe u ligi znas da imaju pozitivan ucinak dvije uzastopne sezone, a ne 5+ sezona, a da igraju sa bottom 5 ili bottom 10 QB u ligi?
Ja ne znam nijednu.
Sa losim QBom nema srece u NFLu i nema trenera koji moze imati rezultat u kontinuitetu.
Bukvalno niko osim Tomlina da ja znam ovih 10 godina zadnjih.
Sa nekim Den Kvin/Majk Mekarti level trenerima, svi ovi Tomlinovi Stilersi unazad godinama bi bili 6-11 plafon plafona.
A ne smijem se zakleti da bi i Senehen/Mekvej imali uspjeha. I taj level. Vidjeli smo i njih bez QBa kako to izgleda.
Senehen igrao superbole sa Garopulom i Pardijem nista oni nisu bolji QB-i od Pikensa.
Opet slažem se sa tobom da je sa rasnim QB-om sve lakše ali ipak i bez njega moze to da liči bar na nešto.
Odbrana im je donela sve pobede u poslednjih nekoliko sezona ali i ta odbrana nije sastavljena od nekih random igrača. TJ Watt je jedan od najboljih u istoriji, kako to izgleda bez njega videli smo zimus u play off-u kad su im Bilsi spakovali 30 +.
Ja ne pljujem Tomlina, smatram da OK radi posao ali jednostavno bode oci koliko je nekreativan napad i po zemlji i u vazduhu a OC-ivi se nisu sami doveli neko ih je tu postavio.
Moze ti i mora bolje i sa ovim sto imaju