by kocha popovich » 10 Sep 2024, 16:17
I ja sam bio skeptican kad se Kari vratio, ali odlican posao je odradio. Ostaje zal sto nije napravljeno i vise, i prosle godine protiv nemaca i ove u polufinalu gde nije znao sta da radi da zaustavi kola kad su krenula nizbrdo. Za taj poraz je on najvise zalsuzan. Tako da, hvala mu do neba na ove dve fenomenalne kampanje, ali vreme je za smenu generacija.
Djordjevic je ocigledan izbor. Najveci autoritet medju nasim aktivnim trenerima, ali mislim da jos nije vreme za njegov povratak. Posebno ne sada kad treba da se zasucu rukavi i krvavo radi.
Obradovic je u Monaku i ne vidim da ima sanse da se odrekne tog posla.
Ako dodje bilo ko od mladjih, bice jako tesko motivisati ove nosioce da se cimaju osim mozda za olimpijadu za 4 godine. A pitanje je i da li ce Bogi tad jos igrati, a i u kakvom stanju ce biti i on i Jokic. U Alimpijevica nemam puno poverenja. Ne znam. Premlad je, zelen, iskustvo samo van EU: Srbija, Rusija, Turska. U Rusiji se nije proslavio. Nijedan klub koji je samostalno vodio nije imao imperativ rezultata.
Rajakovic? Dzikic?
U20 selekciju vodi Canak, mozda i najocigledniji kandidat? Mlade vode Djokic i Avdalovic. U svakom slucaju, treba gledati igrace koji treba da iznesu ovaj ciklus.
KP: Ja sam protiv svakog nacionalizma, jer je nacionalizam najnizi oblik drustvene svesti.