Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby nolinjo » 05 Jul 2012, 23:30

MOREIRA wrote:Sta je Nole nesto si nervozan :laugh:

evo ti jos jedan ...zato sto provociras .!.

cavani bi umro ako bi to uradio
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby MOREIRA » 05 Jul 2012, 23:32

Cao Nole :P

Image
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby nolinjo » 05 Jul 2012, 23:38

Image jel ti znas sta se desilo sa pompejom ?

za dobrobit italije ,tu sliku vise videti neces ...
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby MOREIRA » 05 Jul 2012, 23:40

Ne znam sta je bilo sa pompejom i taj Vezuv vam nece pomoci , bice Edison Bjankonero!!! FORZA JUVE !!! :copa1:
MOREIRA

Postby AirBall » 06 Jul 2012, 00:26

Nego Moreira, jeste li nezadovoljni i kako izgleda UO Juventusa to jest da li ima zamerki za njihovog Rasu Babica... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby MOREIRA » 06 Jul 2012, 00:30

Kako da budem nezadovoljan , klub se u zadnje 2 godine vratio na stare staze , napravljen nov stadion , prosto sve je kao nekad pre , Juve je veliki klub jedan od najvecih na svetu , ima i kod nas smaraca na pr ovaj Marota ima neke svoje bisere sto se tice dovodjenja igraca ali sa godinama je i on naucio sta znaci dovesti kvalitet , sto bi se reklo osim boja dresa nema mesta poredjenju jednog velikog Juvea i naseg mucenog Partizana nagrizenog tumorom :okk:
MOREIRA

Postby Grande Alessandro » 06 Jul 2012, 13:43

Stanković "precrtan" u Interu

06. jul 2012. 14:14 > 14:40

Trener "nero-azura" na početku priprema za novu sezonu izopštio iz ekipe Dejana Stankovića, Žulija Cezara i Dijega Forlana. Počeli pregovori o prelasku srpskog veterana u London?

(Guliver/Getty images)

"Ne mogu sebe da zamislim bilo gde drugde, želim da ostanem u Interu. Povremeno mi prolaze neke misli kroz glavu, ali ne mogu da vidim sebe kako odlazim iz ovog kluba", rekao je Dejan Stanković nedavno novinaru italijanske televizije "Skaj sport".

Njegov trener, očigledno, ne planira da mu ostvari želju.

Andrea Stramaćoni saopštio je u petak na koje će igrače računati naredne sezone. Pročitajte listu imena sa zvaničnom sajtu.

Rekao je i koga neće. Na spisku nema imena Žulija Cezara, Dijega Forlana i Dejana Stankovića.

Cezar (33), brazilski čuvar mreže, priznao je da je razočaran načinom na koji mu klub poručuje da više nije poželjan.

Posle sedam godina na golu kluba zameniće ga slovenački reprezentativac Samir Handanović.

U petak je postalo jasno da će i Dijego Forlan (33) morati da razduži crno-plavu opremu. Njegov agent potvrdio je da će Urugvajac napustiti klub i najverovatnije se preseliti u Brazil.

Pitanje statusa Dejana Stankovića još nije rešeno, a poznato je da je interesovanje za njegove usluge ranije pokazalo nekoliko klubova. Među njima je i Vest Hem.

S tim u vezi podsetićemo vas na još jednu nedavnu izjavu prekaljenog veznjaka:

"Lepo je kada dobijaš ponude u 33. godini, to znači da još nešto vrediš. Sada razmišljam samo o tome da se vratim u formu. Prošlo je dva meseca od operacije i želim da se što pre da se oporavim. Dobro se osećam i jedva čekam da počnem da trčim".

Engleski mediji i portali bliski "čekićarima" iznose nezvanične podatke da su počeli pregovori uprave povratnika u Premijer ligu sa menadžerima bivšeg kapitena reprezentacije Srbije.

Podsetimo da je Stanković (34) u Italiju otišao 1998. godine iz Crvene zvezde. Nosio je dres Lacija i Intera i osvojio sve dostupne trofeje u klupskoj konkurenciji.

(MONDO)
Grande Alessandro

Postby VMJunior » 06 Jul 2012, 21:49

I sad treba da ispadne faca i da se vrati u Zvezdu.
VMJunior

Postby Zlaja » 06 Jul 2012, 21:51

Ako ne nadje klub u seriji A treba da se penzionise.
Zlaja

Postby Burke » 06 Jul 2012, 22:08

VMJunior wrote:I sad treba da ispadne faca i da se vrati u Zvezdu.

Тешко да ће он поступити као његов велики имењак...
Burke

Postby Felipao » 07 Jul 2012, 11:29

Peskari vraćeni bodovi

Nakon što je prihvaćena žalba, čelnici Serije A su odlučili da Peskari vrate bodove oduzete zbo navodne umešanosti u fudbalski skandal koji potresa Italiju.

Naime, Peskara je nakon istrage dobila kaznu koja se ogleda u oduzimanju dva boda, ovaj klub je trebalo da započne svoju prvu sezonu u poslednjih 20 godina u Seriji A sa bodovnim zaostatkom u odnosu na rivale.

Ipak, kako je žalba urodila plodom, Peskara će umesto oduzimanjem bodova biti kažnjena sa 30.000 evra.

U međuvremenu, smanjenje kazne dobili su Novara i Sijena koji će umesto sa minus 4, novu sezonu započeti sa minus 3 boda.
Felipao

Postby Grande Alessandro » 07 Jul 2012, 18:47

Juve razmišlja o Jovetiću

Juventus bi mogao prebaciti svoj interes za top igračem na Stevana Jovetića kao alternativu za njihovog top napadača.

Stara Dama se aktivno nada da će dovesti napadača i Arsenalov Van Persi je na vrhu njhove liste želja.

Medjutim, bilo kakav posao dovodjenja Holandjanina bi bio skup i Juve je oprezan s obzirom da će napadač biti slobodan igrač naredno ljeto.

Prema pisanju Gazzette dello Sport, Juventus sada razmišlja da prebaci interes na crnogorskog internacionalca i igrača Fiorentine Stevana Jovetića.

Fiorentina procijenjuje Stevana na 30 milliona eura i Bianconeri bi za njega mogli ponuditi Quagliarellu i novac.

(D. M.)

+ želja je i Kolarov...
Grande Alessandro

Postby nolinjo » 07 Jul 2012, 22:33

ja sam ubedjen da ce joveta u arsenal da menja van persija
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby MOREIRA » 07 Jul 2012, 23:46

Nema od toga nista dolaze on i Kavani u najveci klub na svetu u paketu , FORZA JUVE !!!

Image
MOREIRA

Postby Grande Alessandro » 08 Jul 2012, 19:54

Nagađanja:
- City je navodno prihvatio ponudu Juventusa od 5M + pravo na otkup ugovora za 8M, tako da bi Kolarov narednu sezonu trebao da provede na pozajmici u Juventusu....

-Matri + Pazineza + 15M za Jovetića...
a navodno postoji ponuda od 13M + Matri za Jovetića...mada dve prethodne vesti nemaju negu zdravu logiku :biggrin: više će se znati u toku naredne nedelje...

- Prema Tuttosport-u: Juventus nudi Pepe, Giovinco + 25M za Cavanija...

- Inter nudi 10M za Krasića...

- Izgleda da će Werder kupiti Eliu za 6.5M + 2M bonusa...sutra treba da se ozvaniči taj transfer...danas prošao lekarske preglede...ovo je manje-više zvaničo...
Grande Alessandro

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal