Board index Razni Sportovi Ostali Sportovi

UFC, K1, MMA....

Re: UFC, K1, MMA....

Postby Balon » 19 Jul 2024, 17:33

Moze li neko da postavi strim za Bogdanovica sjutra
Balon

Postby Bojdo » 20 Jul 2024, 20:49

Bogdanović precjenjen.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Balon » 22 Jul 2024, 07:54

Katastrofalan mec je odradio, ocekivao sam vise od njega
Balon

Postby Bojdo » 22 Jul 2024, 21:40

Nema stojku. Bukvalno se protivnik ne mora paziti da će ga pogoditi i može se skoncentrisati na branjenje od rusenja.

Mada je izgubio od najvećeg evropskog potencijala po mnogima.
Bojdo

Postby Balon » 24 Jul 2024, 14:22

Sta mislis Ilic vs Djani ko bi pobijedio?
Balon

Postby Bojdo » 25 Jul 2024, 12:57

Kompletniji je borac Djani, ali mu fali iskustvo sa jačim imenima. Tako da se ne usudjujem to prognozirati.
Bojdo

Postby Balon » 27 Jul 2024, 17:17

Bojdo wrote:Kompletniji je borac Djani, ali mu fali iskustvo sa jačim imenima. Tako da se ne usudjujem to prognozirati.

Pa da, ali opet Ilicevo iskustvo je daleko vece na kraju dana borio se sa dosta jakim imenima za Evropu.. Ovaj to nije osjetio, radio je ziheraski sve Forgac mu je obezbedjivao lagane protivnike, tako da moze vrlo lako Ilic da ga ugasi mnogo lakse nego sto se ocekuje... Malo je bzv ono sto su Petrak i onaj Hambi uradili, pogotovo nakon onoga svinjca u inkubator gdje ih je Dzoker bas mangupski izvozao i nastavio profesionalno....
Sta mislis Bojkovic vs Jancic? Ja bih volio taj mec da vidim, slusam Icka kao da ga krisom najavljuje za Beograd... Steta sto je Erslan u UFC(onako zbog potencijalnog meca sa Ilicem) ja bih volio Ilic vs Erslan da bude npr na tom iventu, Joksovic vs Marijanovic, Fabijan vs Barbir :) ovi parovi bi bili interesantni, Jurisic vs Vaso bare-knuckle
Balon

Postby KarlMalone32 » 28 Jul 2024, 06:30

Toliko osporavani Belal Muhamed je novi UFC prvak welter kategorije. Zasluzeno nema sta, izdominirao je Edvardsa. Vidi se da trening sa Khabibom daje rezultat. 9 ili 10 rusenja je imao protiv prvaka. Svaka cast.

Tom Aspinal :blue: Tip zavrsava ljude u teskoj u roku od minut... Protiv njega mislim da ni Jones ni Miocic nemaju sta da traze...
Mirno, hladnokrvno i 71:70. Partizan je sampion Evrope!
Jedina svetlost na kraju tunela,
ta boja crna, ta boja bela...
KarlMalone32

Postby Bojdo » 28 Jul 2024, 09:54

Balon wrote:
Bojdo wrote:Kompletniji je borac Djani, ali mu fali iskustvo sa jačim imenima. Tako da se ne usudjujem to prognozirati.

Pa da, ali opet Ilicevo iskustvo je daleko vece na kraju dana borio se sa dosta jakim imenima za Evropu.. Ovaj to nije osjetio, radio je ziheraski sve Forgac mu je obezbedjivao lagane protivnike, tako da moze vrlo lako Ilic da ga ugasi mnogo lakse nego sto se ocekuje... Malo je bzv ono sto su Petrak i onaj Hambi uradili, pogotovo nakon onoga svinjca u inkubator gdje ih je Dzoker bas mangupski izvozao i nastavio profesionalno....
Sta mislis Bojkovic vs Jancic? Ja bih volio taj mec da vidim, slusam Icka kao da ga krisom najavljuje za Beograd... Steta sto je Erslan u UFC(onako zbog potencijalnog meca sa Ilicem) ja bih volio Ilic vs Erslan da bude npr na tom iventu, Joksovic vs Marijanovic, Fabijan vs Barbir :) ovi parovi bi bili interesantni, Jurisic vs Vaso bare-knuckle

Sve stoji, ali na podu je Ilic takav, da kao da nema nijedan profi mec(karikiram), tako da koliko god se borio sa mnogima, u patrteru je njegov napredak izostao tokom godina i ako bi Djani preveo dole mec, dobio bi. Blagi mi je favorit Ilic, samo zbog iskustva, ali nikakvo iznenadjenje mi ne bi bilo da ne dobije mec jer Ilic ima tu rupu koja se može eksploatisati.

Mislim da je malo Ilic pretjerao sa reakciojom, ego je proradio.

Bojkovic ima bogomdane fizikalije i generalno je fizički jači. Bolje mu je i rvanje. Janici je bolji u boksu i vjerovatno i BJJ. Samo mislim da Janicic nema sangu u udarcima da u razmjenama brzo ugasi Bojkovica. Celic, koji je snazniji od Janicica je spucao Bojkovica overhandom iz sve snage ovaj je samo na sekund bio malo izgubljen i odmah se povratio. Generalno, Bojkovici ima veci plafon, ali sada u ovom trenutku bio bi to dobar mec. Meni je jasno od samog početka da ce se taj mec odigrati, poenta je samo u tome da ovi odrade jos par meceva da testiraju Bojkovica i nabace mu iskustvo. Istovremeno Bojkovic dosta radi na svom boksu sa dobrim trenerom Hubertom, tako da vjerujem da im je cilj da do meca ispeglaju neke nedostatke, zbog toga se pravi magla sa pricom "nemamo nista od njega" kako bi se kupilo vrijeme dok se istovremeno spremaju za borbu.
Bojdo

Postby fabricio » 28 Jul 2024, 12:29

Tom Aspinal, čudo od čoveka.

Ne bih voleo da se bori sa Dzonsom i tako upropasti svoje ime porazom.
Ako preskoči njega, verujem da moze vladati duže od Miocica.
A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

Postby Fred Perry » 03 Aug 2024, 16:03

Rakić Anakalaev na 308 krajem oktobra. Tako i treba rizičan meč ali nema Rakić šta da ček ako pobedi to ćr biti ludilo ide na titulu.

Ali iskreno Anakalaev je najbolji poluteškaš ubiće ih lik sve. Kriminal što on opet ne radi za titulu uopšte ali šta reći kad je to jedini meč koji i Pereira hoće da izbegne

Mislim da ide prva runda KO Ankalaev, pretvrd je lik nema Rakić bradu za ovo.
Fred Perry

Postby GrobarBioJe » 04 Aug 2024, 09:54

Ne hoce njega Pereira izbeci, nego se Ankalaev bori jednom u godini dok Pererira je u oktagonu skoro svaki treci mjesec, Pereira odbrani pojas 3 puta u godini a Ankalaev ceka Abu Dhabi i Oktobar. Zasto bi Pereira kao aktivan sampion prihvatio da se bori protiv Anakaleva u njegovoj teritoriji? Lik hoce samo u Abu Dhabi da se bori zadnjih 2-3 godina.

Ne zaboravimo sta je Blahovic uradio leg kickovima Ankalaeva, covek je bio kao hendikipiran. Poatan s druge strane ima mozda i najjace leg kickove u UFC trenutno.
Kada umrem reci ce, Grobar bio je ooo i Partizan jedino je voleo...
GrobarBioJe

Postby KarlMalone32 » 05 Aug 2024, 09:09

Ma ljudi ukoliko Ankalev protiv Pereire ne bi insistirao na rusenju i sto vise trazio ground game zavrsio bi isto kao Jiri u obe borbe - nokautiran... I glupo je uopste diskutovati da Pereira bezi od nekoga...

A Rakic i Ankalaev.. e to ce biti zanimljivo. Iz prespektive Rakicevog navijaca, plasi ne ta borba...
Mirno, hladnokrvno i 71:70. Partizan je sampion Evrope!
Jedina svetlost na kraju tunela,
ta boja crna, ta boja bela...
KarlMalone32

Postby Fred Perry » 07 Aug 2024, 01:28

GrobarBioJe wrote:Ne hoce njega Pereira izbeci, nego se Ankalaev bori jednom u godini dok Pererira je u oktagonu skoro svaki treci mjesec, Pereira odbrani pojas 3 puta u godini a Ankalaev ceka Abu Dhabi i Oktobar. Zasto bi Pereira kao aktivan sampion prihvatio da se bori protiv Anakaleva u njegovoj teritoriji? Lik hoce samo u Abu Dhabi da se bori zadnjih 2-3 godina.

Ne zaboravimo sta je Blahovic uradio leg kickovima Ankalaeva, covek je bio kao hendikipiran. Poatan s druge strane ima mozda i najjace leg kickove u UFC trenutno.

Ma niko ne priča da se tu Pereira plaši batina ali ufc je opet izbusio Ankalaeva ,lik je morao da radi za titulu i rekao je da mu nije ponudjen Pereira uopšte .

On je tu najveća pretnja da im sjebe novi superfajt tj hoće Pereiru da gurnu na neki meč u teškoj ne treba im da izgubi u međuvremenu .

Rvaće Ankalaev nije od jedan od tih mentola tipa Strikland i Hil .Čovek ima fight iq na maks ,svaki meč savršena taktika .Koliko god da je Pereira dobar a predobar je nije imao ni jedan meč sa rizikom od rušenja .A Anakalev ima ludilo sambo iskustvo ,svetski šampion ,tresao Nemkova i Moldavskog iz Belatora u sambu .

Ovaj meč će biti skroz druga priča ko god ga dobio to je 50-50 ,Šukrab Magomedov i Šamil su vrhunski treneri drugar je radio kamp kod njih ,kaže da su bolesni .Nema teorije da će oni ko ostale gluperde da rade na distanci sa Pereirom pogotovo da mu stoji u kick rangeu.
Fred Perry

Postby GrobarBioJe » 07 Aug 2024, 08:53

Ta borba je 50-50, ali nema fore da se Pereira plasi ikoga, covek pobedio 5-6 sampiona zaredom...

BIla je prica ono posle UFC 300 u Aprilu, Pereira je hteo da okrene brzo u Juni/Juli, ali Ankalaev je trazio borbu u Abu Dhabiju. Na kraju Jiri dobio drugu sansu.

Inace koliko pratim Dana vec 3-4 puta je demantovao tu pricu za u teskoj, ne interesira ga bas cini mi se. Kao svi mi pricate da hocete Pereiru u teskoj ali tesko to ide :biggrin:

On hoce tu Stipe v Jon Jones borbu, kao Heavyweight GOAT v MMA GOAT, iako bi to Jones dobio s pola snage sada i nije najjaca borba koju mozes uraditi u teskoj. Stipe je out vec 4-5 godina skoro jbt, i to zadnji put bio brutalno nokautiran. Aspinal je pravi sampion teske, covek pocistio celu diviziju skoro, brani i interim :lollol: ali Jones je prepametan lik i zna da je mnogo veci rizik Aspinal od Stipea, a i kad pogledas od sada u narednih 5 godina, Stipe Miocic je bigger name da ga dobijes u rezimeu. High risk low reward je Aspinal.
Kada umrem reci ce, Grobar bio je ooo i Partizan jedino je voleo...
GrobarBioJe

PreviousNext

Return to Ostali Sportovi