U Italiji se baš zahuktava...
Verati je izgleda prešao u PSG...cena 12M + on će primati 2M po sezoni (još uvek nije zvanično)...
Postoje šanse da Siti pošalje ponudu za Ibrahimovića...Siti će sigurno gledati da kupi napadača...Kavani posle prodaje Lavecija teško da će da ide, tako da je Ibrahimović meta...
To može da povuče niz drugi transfera....Džeko, Persi itd....tako da se faktički čeka Siti...
Juve je zainteresovan za Vilu, jer Barselona navodno hoće da se uključi u trku za Van Persija...
Inače Napoli pametno koristi novce od Lavecija...poslali su navodno ponudu od 9M za Armera...levog beka Udinezea (samo ne znam da li je to za polovinu ili ceo transfer)...
Pored toga Vargas je već tu, a i Insinje...ali se kao zamena za Lavecija pominje Jovetić...
U svakom slučaju sastaviće opet dosta dobar tim! Naročito ako zadrže Kavanija i Hamšika...
E ono što mi je najintetesantnije je način poslovanja Udinesea...oni su ludi!
Prošle sezone kad su bili prodali Sančeza, Zapatu i Inlera, mislio sam da nema šanse da izbore plasman u LŠ kroz sezonu...a oni su završili na trećem mestu! Doduše, malo im se ta prodaja prošle godine obila o glavu jer nisu ušli u LŠ...mada nisu imali sreće pri žrebu (Arsenal).
Ove godine rade istu stvar...zauzeli su 3. mesto i kvalifikacije za LŠ i opet prodaju najbolje igrače (Asamoa i Isla već u Juventusu, a Armero će verovatno u Inter...mada još uvek nije gotovo)...
Naravno imaju najbolju skauting mrežu i kupuju opasne fudbalere...ali mislim da će ova rasprodaja opet da ih košta LŠ i pitanje je do kad mogu da funkcionišu na ovaj način...mada to i jeste primer kako treba da funkcionišu manji klubovi!
Inter pored ppomenutog Armera izgleda kupuje Hamira Sandanovića (isto igrača Udinesea

)...mada tu postoji velika rezerva oko transfera, jer Inter ima Cesara i ne znam zašto bi ga se odrekli...
U svakom slučaju postaju stvari zanimljive...