grobar_Zvornik wrote:Нема шта злонамјерни да кажу. Дамирово поријекло је хрватско.
Његово право да навија за кога хоће. Моје, да навијам увијек против Хрватске.
Ja sam baš miks, rodio sam se u Splitu, baba i deda sa tatine strane su bili iz Novog Mesta. Tata je rođen u Bitolju, jer je njegov otac imao 17 prekomandi. On je otišao u Sentu, upoznao moju mamu. Imam dva starija brata, jedan je u Kanadi, ovom prilikom ga pozdravljam. Moja braća su imala problema sa astmom, doktor im je rekao da se presele negde na more, a baba i deda su već živeli u Splitu. Porodica se zato preselila tamo, i tamo sam i rođen, objasnio je Mikec.
Fudbaloman wrote:Kad budem video i obrnutu situaciju onda mozemo da pricamo o tome. Dok Djokovic npr. javno podrzi Hrvate u fudbalu, Modric mu vrati tako sto sedne u Alkarazov boks na Vimbldonu. Manimo se te "prijateljske" mitomanije. Oni nikad nece trcati da uzvrate, to samo mi radimo. Sto se Perkoviceve tice, koliko ja znam dobra je samo sa Spanovicevom.
rabesandratana wrote:Fudbaloman wrote:Kad budem video i obrnutu situaciju onda mozemo da pricamo o tome. Dok Djokovic npr. javno podrzi Hrvate u fudbalu, Modric mu vrati tako sto sedne u Alkarazov boks na Vimbldonu. Manimo se te "prijateljske" mitomanije. Oni nikad nece trcati da uzvrate, to samo mi radimo. Sto se Perkoviceve tice, koliko ja znam dobra je samo sa Spanovicevom.
Ne znam, ja sam video Ivanisevica vise desetina puta u Novakovoj lozi.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest