leteceprase wrote:Ide zreb za dzudo upravo .
Milica Nikolic u prvom kolu protiv Slovenke Stergar u 1/8 potencijalno protiv Spankinje
Perisic protiv Nepalke u prvom kolu ali u 1/4 ide na Deguchi koja je prvi favorit
Milica Zabic na Italijanku Tavano koja je 9ta na svetu u prvom kolu
Buncic na Azera Najafova pa na Italijana dobar zreb za njega
Majdov na Grka ili Dominikanca pa na Turcina dobar zreb i za njega
Kukolj na Madjara pa na Spanca i on je odlicno proso
Timski smo izvukli Holandiju ako to prodjemo idemo na Japan

Treba objasniti ko ne zna. Ako ispadnes u četvrtfinalu i dalje imaš šanse za bronzu.
Realno losija je konkurencija nego na nekom jačem gren slemu, pogotovo sto nema rusa, ali vec u drugom kolu se dobija protivnik koji moze da te izbaci. Nema lakog protivnika.
Ova slovenka je odlicna sto ide na MIlicu. I Španjolka u drugom kolu je dobra. Već je MIlica gubila od nje. Milica zna da napravi grešku jer je preagresivna pa često dobije hansoku make ( crveni karton). Ako to savlada moze i do polufinala. Ako ispadne u cetvrtfinalu od odlicne Kazahstanke za bronzu mora da dobije talijanku. Po zrebu joj je lakse doci do ginala nego do bronze jer su 3 najbolje u drugoj strani zreba.
Majdov je mogao imati i bolji zreb ali kao sto rekoh sve izjednaceno. Moze da ispadne u drugom kolu a moze do polufinala gdje ga ceka japanac koji je izraziti favorit. Bronza bi bila bas kao zlato.
Kukolju je mislim domet drugo kolo. Ne vjerujem da ce proci španskog gruzina.
Na OI je glupost sto moze samo jedan iz zemlje da ide plus svaki kontinent ima predstavnika. Mogli su dodat jos jedno kolo da to malo pojacaju. Svakako je takmicenje jedan dan po jedna kategorija musko i zenska.
https://judotv.com/competitions/oly_2024/overviewOvdje moze da se prati uz male poteskoce ako ne platis :).
Za Buncica nema dobrog zreba. On je svoje zavrsio. Nadam se da grijesim i da su njegovi rezultati u poslednjih nekoliko mjeseci samo priprema za OI ali nesto mislim da ce odmah da ispadne.
Isto vrijedi za Zabicku za koju sam mislio da ima sanse za medalju. Do prije nekoliko mjeseci.
Marica bas nije imala srece u zrebu. Doće ona do cetvrtfinala i vjerovatno izgubiti od Kanađanke ali onda ide repesaz u kome se srece protiv nekog od Japanke, Francuskinje i Ukrajinke. Ovo je vjerovatno najjaca kategorija na olimpijadi.