Board index Košarka Košarkaški miks

Dule Vujoševic

Re: Dule Vujosevic

Postby VMJunior » 01 Jul 2012, 13:52

Moebius wrote:- Opet ti, mali! Prvo si me zajebavo za težinu, a sada hoćeš da uneseš nemirtm i među forumske redove?

Image

Gospodine Vujosevicu,ovi sto vas kritikuju po novinama i forumima su niko nista,ja cu sa svojom dobro organizovanom grupom da vam dodjem glave!
VMJunior

Postby Moebius » 01 Jul 2012, 14:02

VMJunior wrote: Gospodine Vujosevicu,ovi sto vas kritikuju po novinama i forumima su niko nista,ja cu sa svojom dobro organizovanom grupom da vam dodjem glave!

- Samo probaj, pustiću sve beogradske tigrove na tebe i tvoju grupu!

Spoiler: pokaži
Image
Moebius

Postby Richard Fish » 01 Jul 2012, 14:08

AirBall wrote:Jel ima ovde neki Grobar da ne voli Duleta i da mu je nesto zamerio, slobodno nek se javi... :D

Nisam Grobar, samo navijam za Partizan. Meni se on odavno zamerio, jer je po ponasanju i karakternim osobinama 1 svinja debela. I nikad mu necu skandirati i svrsavati kad ga vidim. Al donekle mogu da razumem ogromnu vecinu kojoj je on bozanstvo. Ipak je napravio veliki rezultat.
Za smenu Andreje Mladenovića sa mesta potpredsednika KK Partizan!
Richard Fish

Postby kezman » 01 Jul 2012, 14:42

Caretta Caretta wrote:Omiljena floskula "košarkaških stručnjaka" je da je Dule sjajan za rad sa mladim igračima, ali tobože nije vrhunski u radu sa seniorskim ekipama.
Uvek mi pozli kada čujem takve budalaštine. Dule naravno sjajno radi sa mladima, ali je sa seniorskim timom Partizana osvojio 21 trofej, plasirao se na dva F4 Evrolige, proglašen za trenera godine u Italiji dok je radio u Breši...
Druga uobičajena floskula je da je Dule daleko bolji trener nego čovek. Postavio bih pitanje svakome ko to misli, da mi objasni kako je zaključio da je Dule loš čovek? Svako ima pravo na mišljenje, ali mislim da je ovakav stav prilično površan i zasnovan samo na opštim mestima, bez poznavanja činjenica.

posto ja napisa da je Dule daleko bolji trener nego covek da pojasnim :biggrin: ....
On je mnogo dobar trener medju 5 u Evropi sigurno tako da je tesko biti i tako dobar covek ..
To i on za sebe licno kaze da ima mana ja licno nisam neko ce da pravi bozanstvo od bilo koga koji hoda na dve noge i da delim njegove zivotne stavove .. Mogu da ih postujem ali ne moram da ih delim ... ne moram da volim iste knjige slike partije ljude kao Dule i to je sustina kao i sto ne zelim da pokusavam da komentarisem igru 5 na 5 koja se zove kosarka i koju on vodi tako uspesno jer sam kao i svi ovde za njega duduci po tom pitanju .
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby Caretta Caretta » 02 Jul 2012, 01:23

Richard Fish wrote:
AirBall wrote:Jel ima ovde neki Grobar da ne voli Duleta i da mu je nesto zamerio, slobodno nek se javi... :D

Nisam Grobar, samo navijam za Partizan. Meni se on odavno zamerio, jer je po ponasanju i karakternim osobinama 1 svinja debela. I nikad mu necu skandirati i svrsavati kad ga vidim. Al donekle mogu da razumem ogromnu vecinu kojoj je on bozanstvo. Ipak je napravio veliki rezultat.

Koje karakterne osobine čine jednu svinju debelu? Tastatura na kojoj si ovo kucao se crveni od srama.
Caretta Caretta

Postby Tegi » 02 Jul 2012, 01:33

Napraviste od Duleta Hitlera.....
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Richard Fish » 02 Jul 2012, 01:46

Caretta Caretta wrote:Koje karakterne osobine čine jednu svinju debelu? Tastatura na kojoj si ovo kucao se crveni od srama.

Na kraju prethodnog posta je prvo stajala recenica: "To ume da zaslepi ljude". Al je izbisah da se ne uvredi neki postovaoc lika i dela... Kad ti ulete ovako i pokaza bas to.

Pa ako se za njegovih 25+ godina na trenerskoj sceni nije moglo videti kakav je to covek, onda stvarno ne znam sta se videlo. A kad se vec toliko pravis lud, ajde i da ti najkonkretnije i najbanalnije odgovorim: Neke osobine i nacini ponasanje veoma svosjtvene za pomenutog. Vecina izrazena veoma visoko cak i retko vidjeno: Prostakluk, agresivnost, uvrede, sujeta, vulagrnost, samohvaljenje, paranoja, foliranje.. i opet sujeta, sto je mislim glavni njegov pokretac. Jednom recju svinja debela. Pardon. Svinja Debela.

A kad te vec zanima i boja tastature. Siva i dalje. Samo sija lepo. Ocistio sam je juce.
Richard Fish

Postby Caretta Caretta » 02 Jul 2012, 02:12

Richard Fish wrote:
Caretta Caretta wrote:Koje karakterne osobine čine jednu svinju debelu? Tastatura na kojoj si ovo kucao se crveni od srama.

Na kraju prethodnog posta je prvo stajala recenica: "To ume da zaslepi ljude". Al je izbisah da se ne uvredi neki postovaoc lika i dela... Kad ti ulete ovako i pokaza bas to.

Pa ako se za njegovih 25+ godina na trenerskoj sceni nije moglo videti kakav je to covek, onda stvarno ne znam sta se videlo. A kad se vec toliko pravis lud, ajde i da ti najkonkretnije i najbanalnije odgovorim: Neke osobine i nacini ponasanje veoma svosjtvene za pomenutog. Vecina izrazena veoma visoko cak i retko vidjeno: Prostakluk, agresivnost, uvrede, sujeta, vulagrnost, samohvaljenje, paranoja, foliranje.. i opet sujeta, sto je mislim glavni njegov pokretac. Jednom recju svinja debela. Pardon. Svinja Debela.

A kad te vec zanima i boja tastature. Siva i dalje. Samo sija lepo. Ocistio sam je juce.

Ja se ne pravim lud, mrtav ozbiljan ti kažem da bi trebalo da te bude sramota za prostakluk koji iskazuješ u ovim trenucima.
Ukoliko si pratio moje postove na ovom forumu, mogao si da primetiš da mi nikada nije smetalo drugačije mišljenje i da poštujem pravo da na ovakvom mestu svako (bez obzira na poznavanje materije i intelektualni kapacitet) može da iskaže svoje mišljenje.
Moja konstatacija je da tvoje reči dovoljno govore o tebi, ja tu čak ne moram ništa posebno da dodam.
Caretta Caretta

Postby Richard Fish » 02 Jul 2012, 02:14

Ok. To je sve u redu.
Richard Fish

Postby Moebius » 04 Jul 2012, 03:09

Grobari sa Avangarde vs Ontm

Image Presrećna sam što ste se vratili! Možete li mi reći da li znate da plešete?

Image

- Samo bolero.

Image I ja sam presrećan. Koji vam je omiljeni film?

Image

Image Imam puno braće, ali ti si mi jedan od najdražih!

Image

- Ako ti je makar jedan brat zvezdaš, ja ti nisam brat.

Image Mora da se dovede još jedan --> crnac na pleju. Napred --> Partizan!

Image

Image Formula je volja!

Image

- Tako je, mali! I Lučić je Grobar, ne daj da te dezinformišu dušmani.

Image Ima li šanse da CJ ponovo zaigra za nas?

Image

- Nema.

Image Samo da kažem da sam vas onda stvarno pitao za omiljeni restoran.

Image

Image Ja biti ponosan što ti ponovo biti naš poglavica.

Image

- Izuzetno cenim i poštujem sve narode, posebno one koji više ne postoje.

Image Istetovirao sam se ceo crno-belo kada sam čuo da dolazite.

Image

- I sad će tvoja majka zauvek da me prokljinje.

Image Dobro je da ste se vratili i popravili svoju grešku.

Image

- Šta si reko?

Image Hvala što ste se vratili! Ako treba nešto iz Teleoptika, tu sam!

Image

- Nema potrebe, ali hvala u svakom slučaju. Marama ti dobro stoji, važno je samo da nisi uzo onu od Crvenih Kmera.

Image Ja sam ovde glavni zajebant i radim na fotošopu.

Image

- Ti si taj? Pa dobro, pička mu materina, na šta ovde ličim?

Image Ja vas pamtim još dok ste kao trener omladinaca daleke hiljadu devetsto...

Image

- Stani! Znam kuda ovo vodi. O tome možemo na slavi.

jedaj: Ja samo hoću da kažem da bih ovim svojim utreniranim šakama iskidao svakog ko nije za Partizan!

Image

- Zato je i važno što si se vratio. Kao i zbog pravih informacija.

Image Ja sam gađao Mutu olovkom kada smo igrali u Kragujevcu.

Image

- To nije lepo, ali je važno da ga nisi pljuvao, pošto se zna ko samo to može da radi.

Image Mene zanima koja vam je omiljena zajebancija vezana za cigane?

Image

Image Iako ne navijam za Partizan drago mi je da ste ponovo tu!

Image

- Vi ste mi, gospođice, posebno dragi.

Image Maksimum rispekt! Alcatraz je uz tebe!

Image

- Hvala. Ti si veliki Grobar i stari ratnik. Samo smanji malo s tim fašizmom, da ne bi Božina maksima otišla u pičku materinu.

Image Volela sam njega više od bilo koga, ali ti si ipak Titm!

Image

- Šta misliš, koga više voli?

- Mene.

Image Master! :blue: Image

Image

- Dule, pusti ga, Grobar je provereno.

- Ma koji Grobar, mamu mu jebem cigansku!

Image

Da se pozdravim kako valjatm! :triprsta:
Moebius

Postby balkanski spijun » 04 Jul 2012, 06:54

Richard Fish wrote:

Zasto dvostruki arsini???
Za Duleta si izjavio to sto si izjavio ,a smeta ti kad neko kaze tj.izrazi se negativno za pojedine igrace.Sebi dajes za pravo da kritikujes na jedan veoma da budem blag,neprimeren nacin,a sa duge strane delis lekcije kako je nesto ruzno.
balkanski spijun

Postby VMJunior » 04 Jul 2012, 07:06

Primarijus dr Mobi :blue:
VMJunior

Postby belpH #77 » 04 Jul 2012, 07:09

VMJunior wrote:Primarijus dr Mobi :blue:

+ kol'ko oces !

Shane is back! :blue:

- dum spiro spero -
belpH #77

Postby vicharhcp » 04 Jul 2012, 09:13

Sjajno! :laugh:
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan!" Duško Radović
SVE PROLAZI - PARTIZAN OSTAJE
Image :inlove:
They can take my last ticket at Hala Pionir.
vicharhcp

Postby Houdini » 04 Jul 2012, 09:15

:biggrin:

Samo moram da kazem da je Neocekivani fotosopovao tu sliku :beyond:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

PreviousNext

Return to Košarkaški miks