by Gerzovo » 12 Jul 2024, 06:07
Пратим Борац преко 20 година, и свега сам се нагледао у плбих, лиги Републике Српске, али овакву екипу ко Егнатиа нисам никад уживо гледао. Егнатиа, грчка ријеч.
Елем, људи су од 1. минуте одуговлачили игру, као да гостују Ситију на Етихаду. И играли рагби, море погибејних стартова, 2 црвена су добили и једно 7-8 жутих. Голман украо бар 10 минута, а није жути добио.
Ми смо некако побједили 1-0 са играчем више. Породисмо је.
Након скандирања Косово је Србија, шиптари прекинули утакмицу, једва наставили. Са правно-формалне стране, како они то смију уопште урадити? Босна и Херцеговина и Албанија нису у сукобу, говорим о званичним стварима, не би они могли без јаке казне проћи.
Ако им ово прође, онда наши играчи чим чују скандирање косово је албанија, бла бла, могу идуће сриједе напуситити стадион, довиђења-пријатно.
Што се тиче посјете, пун исток, и преко капацитета, запад није био пун, а "Лешинари" нису сјевр напунили. БИло је паклено вруће, али очекивао сам бољу атмосферу.
Даће Бог да прођемо, мада сам лично песимиста, па да дочекамо Паок. Неки ми рекоше да је паокарама забрањено гостовање по европи због неких инцидената, али то нисам провјеровао.