Board index EP u Fudbalu Nemačka 2024

Grupa C - Srbija, Engleska, Danska, Slovenija

Re: Grupa C - Srbija, Engleska, Danska, Slovenija

Postby Rajs » 25 Jun 2024, 22:53

Sir Oliver wrote:Ponoviću ono isto što sam rekao pre neki dan: mi igramo najgori i taktički najnepismeniji fudbal na ovom prvenstvu. Zato smo i ispali. Prošvercovali smo se protiv Slovenije na ljutu sreću u zadnjoj sekundi, ali to ne može dva puta. Meni sad već deluje nemoguće da se pojavi neki selektor koji će da postavi igru, gde se znaju kretanja, drže linije , ubacuje iz drugog plana, iznosi lopta iz sesnaesterca pasovima, umesto duvanjem, i tako dalje. Da ne nabrajam...

Pavlović je izginuo. Takodje i Andrija. Bleki i Veljković solidni. Lukić danas OK. Jović i Vlahović uneli malo živosti. Ali, stvarno nema smisla govoriti o igračima. Utisak broj jedan sa ovog prvenstva je da ovo što mi igramo ne liči na normalan fudbal...

Ovde trener moze da bude samo onaj koji je podoban SNS -u i koji ce da prihvati spisak koji mu se poturi.

A ti koji su podobni nemaju pojma sa trenerskim poslom kao sto smo mogli videti ceo turnir.
NBA Fantasy Champion (2019)
Premier League H2H Fantasy Champion (2021)

OSTOJA ODLAZI
Rajs

Postby Houdini » 25 Jun 2024, 22:55

Ja se nisam mnogo iznervirao, jer nisam mnogo ni očekivao.. Čak su možda i ova dva boda iznad očekivanja..

Išli smo na dva vezana prvenstva i za nas ovakve je to neki uspeh..

Sa ovakvom državom i ovakvim savezom, bolji od Piksija neće doći, može jedino gori, neki sa članskom kartom kao jedinim atributom.. Te priče profesionalni selektor i ostalo se nikad neće desiti, a i ako se dese slučajno, neće to biti dalje od kvalifikacija..voditi prvenstvo neće..

Tako da Piksi, boljeg nemamo, goreg nećemo naći..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Inzaghi » 25 Jun 2024, 22:56

Mozzart donirao JEDAN teren :lol2:
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby soniko » 25 Jun 2024, 22:57

Sir Oliver wrote:Ponoviću ono isto što sam rekao pre neki dan: mi igramo najgori i taktički najnepismeniji fudbal na ovom prvenstvu. Zato smo i ispali. Prošvercovali smo se protiv Slovenije na ljutu sreću u zadnjoj sekundi, ali to ne može dva puta. Meni sad već deluje nemoguće da se pojavi neki selektor koji će da postavi igru, gde se znaju kretanja, drže linije , ubacuje iz drugog plana, iznosi lopta iz sesnaesterca pasovima, umesto duvanjem, i tako dalje. Da ne nabrajam...

Pavlović je izginuo. Takodje i Andrija. Bleki i Veljković solidni. Lukić danas OK. Jović i Vlahović uneli malo živosti. Ali, stvarno nema smisla govoriti o igračima. Utisak broj jedan sa ovog prvenstva je da ovo što mi igramo ne liči na normalan fudbal...

Naravno.
Slucajan gol u nadoknadi nista od toga ne bi rijesio.

I jos nesto, prica kako nemamo ekstra kvalitet je pala u vodu svakom ko hoce to da vidi jer na ovom EP masa prosjecnih ekipa igra moderan fudbal.

Mi nemamo ekstra beka pa igramo sa tri pozadi, slovenci imaju pa igraju sa cetiri, a taj ekstra bek im igra u Celju :biggrin:

Pa jebote, da smo probrali dva najbolja koja imamo i da su igrali ova dva ciklusa do danas bi imali toliko iskustva da odigraju solidan mec..

Ali ne mozes ti normalne stvari ocekivati u drzavi u kojoj niko od novinara ne smije da pita da li je falio Lazovic jer se zamjerio partiji zato sto je podrzao Vidica.

I vi pricate da se previse politizuje.

Sto bi rekli, pustio bih ja njega ali nece on mene.
soniko

Postby Sir Oliver » 25 Jun 2024, 22:59

Ma nema nerviranja. Samo čudjenja. I nije u pitanju spisak igrača. Koji god da su igrači moralo bi barem da liči na neki pokušaj pismenog fudbala. Pa makar gubili ubedljivo. Ovo baš ni ne liči...
"SPORT POSTOJI DA BI PRAVDA POBEDJIVALA"
Sir Oliver

Postby Radonjaa » 25 Jun 2024, 23:02

Dovla933 wrote:Bili u istoj grupi i imali isto poena :roll:

https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro ... ll_ranking

Ovo je zvanično utvrđen raspored ekipa u kvalifikacijama i on se koristi za te situacije, vjerovatno su Danci bili ispred u grupi zbog boljeg međusobnog
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby doubledjoka » 25 Jun 2024, 23:02

mislio sam da nas partizan igra najjadniji fudbal na svetu, ali, ovo sto smo gledali poslednjih 10 dana,,..
doubledjoka

Postby Џејси Керол » 25 Jun 2024, 23:05

Ja sam neironično branio Piksija sve do pre par meseci jer sam se nadao da će napraviti neke korekcije u formaciji i na spisku kako bi bili bolji, jer realno od onih utakmica u LN, mi ne postojimo, a te korekcije vidimo i mi koji nismo šutnulu mačku s praga.

Ne postoji balans, ajde i da svarimo ovo Pfc inostrano gostovanje iz prvog poluvremena, legitimno je ali šta reći za izmene i za celo drugo poluvreme.
Greh prema očima, baš ništa. Rotacije kao da je košarkaški trener.

Čekali smo 20 i kusur godina ovo, užasno je bilo.

Neću da gledam dok je Viski tu.
miris prčevine
Џејси Керол

Postby NEDJA » 25 Jun 2024, 23:17

Da sumiramo otkako ne postoji SFRJ:

- SP odrzano 7 , plasirali se na 5, ukupno 4 pobede ( Iran, SAD, Nemacka i Kostarika, jedan plasman u 1/8

-EP odrzano 7, plasirali se na 2, ukupno 1 pobeda (Norveska), jedan plasman u 1/8.

Za to vreme:

Grcka prvak Evrope
Hrvatska finale i dva 3. mesta na SP
Turska 1/2 SP i 1/2 EP
Vels 1/2 EP
Danska 1/2 EP
Ceska 1/2 EP i finale 1996. kad nismo ucestvovali
Belgija 1/2 SP
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Dylam Dop » 25 Jun 2024, 23:18

grobar_Zvornik wrote:Какав је он демагог уствари...

Virus vučićoze bujno ekspandira srpskim domenom..
Dylam Dop
Guest

Postby John Doe » 25 Jun 2024, 23:20

U stvari dve najžešće rečenice sa ovih kratkih priloga su Tadićeve "svaka čast momcima imaće samo 6-7 dana odmora", jer ovi što prođu dalje ne igraju do decembra i ova Piksijeva "svaka čast momcima jer su izdržali ovih 25 dana" jer ostale reprezentacije valjda ništa ne rade, nemaju pripremni period i takmičenje, oni spavaju valjda po kućama i jebu splavarke između utakmica.
Odvratna reprezentacija na čelu sa odvratnom podguznom muvom. Tj ubedljivo najgora od kad znam za sebe. Gora od svih u prethodnih 20 godina koje se nisu plasirale na EP. Nama sredina terena kurcu ne služi, treba smisliti taktiku da njih nema. Ne postoji dribling, ne postoji pas u napred, pas u prostor, šut sa 25 metara, centaršut iz sprinta, jedina šansa nam je korner ili sl. udarac. Ubedljivo najjadniji fudbal u Evropi i na ovom EP. Ubedljivo....
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby Starks » 25 Jun 2024, 23:36

Dakle, o Piksijevim izborima koji su pogrešni u očiglednosti što nije uvek lako nema potrebe raspravljati, ima se tu mnogo šta dodati o rušenju načela modernog fudbala, izvođenju drugačijeg, ali nemaštovitog Frankenštajna od ekipe u svakoj novoj utakmici. Samo nije vredno razmišljanja i objašnjavanja, ne možete da se zamislite nad okamenjenim golubijim doručkom.

https://sportske.net/vest/kolumne/srbija-oprostajna-ekskurzija-523881
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby nexus13 » 25 Jun 2024, 23:37

Uz duzno postovanje svacijeg misljenja...kakav crni SNS. Mi smo ovakvi od kad pamtim sebe i fudbal. U Spaniji 82-e ispadas u grupi, pa u Meksiko ne mozes zbog Bugara, Englezi te odvale sa 4:1 u sred Beograda...pa gledas kako Osim forsira Papea Susica mesto dece koja su porobila Cile 87-e i ta nesreca sa Argentinom, pa Mijat, Piksi...Vidic, Petko zove sina....drzali smo se u prva 2 minuta by Kezman...
Nasem nizu raspada nema kraja. Uz Skote ubedljivo najneglediviji fudbal na prvenstvu. O ovoj izlapotini na klupi ne treba trositi reci, koliko sam ga voleo kao fudbalera toliko ne mogu da ga gledam kako tim bira metodom slucajnog uzorka...a savez je standardno vazda nesto gori od selektora.
Ne brinite, spasa nam nema...
nexus13

Postby Pit Bull » 26 Jun 2024, 00:11

Ovdje nema prostora za neku narocitu analizu.

Uvijek treba poceti od realnosti, a realnost je da ova reprezentacija sa ovim igracima nije top 15 u Evropi. Tu je negdje na granici tog mjesta...

Znaci neka velika ocekivanja imati je suludo. Sam odlazak na Euro poslije 24 godine je odredjen uspjeh. Meni je paradoksalno da su najvise razocarani i bijesni oni koji su najmanje ocekivali i koji su najavljivali debakl protiv Engleza i slicno...

S druge strane, fakat je i da iz ovog tima nije izvucen maksimum. Plafon vjerovatno i nije narocito visok. Mozda osmina finala ili cetvrtfinale nekom ludom srecom, ali definitivno dva boda i jedan postignut gol u grupi sa losom Engleskom, neuvjerljivom Danskom i individualno slabijom Slovenijom nisu dobar rezultat. Stavise... Blamantno je.

Ono sto je blamantnije je da mi nemamo nikakvu viziju, ideju, a bgm. ni startnih 11. Svaki mec nova postava, novi sistem... To tako u reprezentativnom fudbalu ne moze. Imas 8-10 meceva kvalifikacija + prijateljske da izgradis bar sistem gdje znas koju formaciju igras, ko su projektovanih 11, ko prve alternative, itd... Kod nas se sve radi improvizovano. Zato rezultat i jeste takav kakav jeste.

Poenta je da ne treba biti previse razocaran jer za (puno) bolje i nismo, ali isto tako se ne treba zavaravati da ovaj covjek na klupi zna bilo sta. Smatrao sam da je posteno pruziti podrsku nekome ko je izborio back-to-back SP/Euro i dati sansu da pokaze nesto na zavrsnom turniru. Nije pokazao nista i odredjene promjene se moraju napraviti.

Na sve to, ocigledno je izgubio i svlacionicu, a kad se to desi nema nazad.

Bice pakleno tesko kvalifikovati se za SP 2026, ali otom potom.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Domingoo » 26 Jun 2024, 00:41

Rajkovic mora da bude prvi golman
Veljkovic-Milenkovic-Pavlovic moraju pozadi bas ti rasporedom
Mitrovic ne sme vise da bude prvi spic
SMS ne sme da bude starter samo za klupe 20 min i samo iza napadaca .
Tadic 20 min .

Vreme je za nove igrace Topic ,Belic ..
Za novog selektora Marko Nikolic .
Za novog predsednika FSS Vidica .

I za nove kvalifikacije vremena je sve manje ako u narednih mesec-dva ne pristupimo tim promenama SP necemo videti ..

Igrati 2 puta nereseno protiv amatera iz Bugarsks izgubiti oba puta od Madjarske tu je vec trebao da leti ..
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

PreviousNext

Return to EP u Fudbalu Nemačka 2024