Neverovatan uspeh je imati 5 ekipa u ovih 5 najvažnijih kolektivni sportova
Mislim da su svi ciljevi što se tiče broja,učesnika,kolektivnih sportova ispunjena

.Mislim da je ovo neki maksimum,I da će se teško ići u buducnosti preko ove brojke.
Mislim da smo 88'imali 6 ekipnih,I da je to maksimum neki bio.E sada mi imamo 5,Hrvati 2 sigurna ekipna,Crnogorci jedan i posebno su impresivni Slovenci koji imaju 3 sigurna,I napadaju i četvrti.
Mislim da smo ovim rezultatima pokazali da smo i dalje što se tiče ekipnih sportova najbolji na Balkanu i u vrhu u svetu što je sjajno.Treba videti ove ostale velesile i koliko će oni imati ekipnih ekipa,ako ne računamo Francuze ,u Evropi bogami jako mali broj će imati više od nas ekipnih sportova.
Što se tiče igara i očekivanja ima vremena za prognoze,analize.Ono što je sigurno idemo sa jakim timom,I očekivanja su po meni velika.
Što se tiče medalja sa onih 9 mi smo prakticno došli do nekog objektivno maksimuma.Cilj neki,možda nerealni bi trebalo da bude da se pokuša da se ode do magične cifre od 10 medalja.
Drugi cilj bi trebao da bude da se napadne 4 zlata i nadmaši ona 3 od prošlog puta.Odbojkasice,basketasi,Djokovic,Spanovic,košarkaši,strelci,borci to su kandidati za medalje .
Očekujem i da neko iz senke,iz drugog plana iznenadi poput Angeline,Vilagos,kajakasa,veslaca,što da ne i plivača.
Jedva cekam početak OI