Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Serije

Najbolja domaca serija?

Porodicno blago
15
15%
Bolji zivot
16
16%
Otvorena vrata
5
5%
Slozna braca
4
4%
Vruc Vetar
14
14%
Srecni ljudi
6
6%
Grlom u jagode
4
4%
Otpisani
5
5%
Vratice se rode
33
32%
Kamiondzije
1
1%

Total votes : 103

Re: Serije

Postby dumagio19 » 23 Jun 2012, 13:21

Remi wrote:Meni Cosmo Kramer najjaci...iz Seinfelda... :D

:copa1:

Uncle Albert iz Mucki je neprevazidjen, ako i Del i Rodney!

Najjaca scena!

„Нека нас победи свако ко може, немамо ништа против” - Душко Радовић

"Ако желиш да победиш слабијег од себе, мораш да се бориш једнако добро колико и он!" - Душко Вујошевић.
dumagio19

Postby harmonica » 23 Jun 2012, 20:40

Image

Poslednja sezona, ne vidim kako ce premasiti proslu koja je bila jedna od najboljih stvari EVER na tv-u (posebno episoda crawl space 8-) )... ali uzdam se u Giligana i posebno Pola i Krenstona (Heisenberg :hathello: )
P.S. Izgleda da sam opsednut filmskim i tv "herojima" koji nose sesir :biggrin:
A ipak je, samo za trenutak, u tom kriku svega nekoliko stotina grla, zazvučala takva strašna snaga! Kako to da nikad ne viču zbog drugih, važnijih stvari?
harmonica

Postby Neozbiljni pesimista » 27 Jun 2012, 13:54

Whitechapel

Image

http://www.imdb.com/title/tt1186356/

Fucking English... :colera:
Moraju da me navuku na neku njihovu seriju, pa to ti je...:D
Posle "Wallandera", koji mi nije bas legao, resio sam da pogledam "Whitechapel" i odusevio se vec posle jedne epizode...
Whitechapel je, kao sto svi znamo, predgradje Londona poznato po ubistvima najpoznatijeg serijskog ubice u istoriji, cuvenog Dzeka Trboseka, koji je krajem 19.veka kasapio prostitutke u ovom predgradju...
120 godina kasnije pojavljuje se imitator cuvenog Dzeka, a na policiji je da otkrije identitet ubice i resi neresivo...
Serija je jezivo dobro snimljena, a podvlacim jezivo, jer su mi u par navrata prosli zmarci niz kicmeni stub...
Ekipa policajaca je izuzetno zabavna, tako da imamo priliku da uzivamo u tradicionalno sjajnom engleskom humoru, uz izuzetno jezovitu atmosferu...
Moja preporuka naravno...
I da, ima malo eksplicitnijih scena, tako da ko ima slab stomak, neka izbegne ovo...
"U FK Partizan rade ozbiljni ljudi..." :copa1:
Neozbiljni pesimista

Postby Unexpected » 28 Jun 2012, 11:45

"Igra prestola" - borba se nastavlja
28. jun 2012. 12:37 > 12:41

Iako je druga sezona planetarno popularne serije "Igra prestola" tek završena, HBO je odlučio da odmah počne snimanje treće.

Snimanje nove sezone "Igre prestola" se nastavlja već u julu, objavio je HBO. Lokacije snimanja uglavnom ostaju iste, tako da će i treća sezona biti snimana, jednim delom, i u Dubrovniku.

Produkcija će još biti smeštena u Hrvatskoj, Severnoj Irskoj i Islandu.

Prema novom scenariju, delovi serije će se snimati i u Maroku.

Tim producenata i scenarista je ostao nepromenjen, a popis kompletne ekipe glumaca treće sezone još uvek se čeka.

(MONDO)
The End.
Unexpected

Postby nolinjo » 29 Jun 2012, 02:00

http://www.imdb.com/video/imdb/vi995729945/

ocu da mi obezbedite seriju da gledam :D
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby VMJunior » 01 Jul 2012, 20:30

Čarli Šin ponovo obara rekorde
Više od 5,4 miliona gledalaca širom SAD pratilo je prvu epizodu nove komične serije glumca Čarlija Šina "Kontrola besa" (Anger Management), navodi se u podacima agencija za istraživanje javnog mnenja.

Prema pisanju "Holivud riportera" premijera ove serije je najgledanija komedija u istoriji kablovske televizije, ne računajući program za decu.

Komedija, u kojoj Šin igra ekscentričnog terapeuta za kontrolu besa sa sopstvenim problemima, glumčeva je prva televizijska serija od kada je 2011. godine otpušten iz veoma popularne serije "Dva i po muškarca" u kojoj igra ženskaroša neženju koji u svojoj luksuznoj kući živi sa bratom i njegovim sinom.

On je izgubio ulogu u seriji "Dva i po muškarca" nakon javnog vređanja producenata serije.

Nova serija se prikazuje na FX televiziji koja je deo Foks televizije.

Doktor :blue:

VMJunior

Postby nolinjo » 01 Jul 2012, 22:26

ko se druzi sa tim linkovima i tim cudima ,ko zna da nadje nek baci da gledamo i mi ...
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Zlaja » 01 Jul 2012, 22:27

Imas na piratebay 2 epizode.
Zlaja

Postby nolinjo » 01 Jul 2012, 23:38

Zlaja wrote:Imas na piratebay 2 epizode.

ja dumem to da koristim naso bi sam :D

daj link da turim na skidanje ,fala :inlove:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Zlaja » 01 Jul 2012, 23:43

Imas PM.
Zlaja

Postby nolinjo » 02 Jul 2012, 00:03

Zlaja wrote:Imas PM.

imas pm :D
to junace ..ful snimak :tambura:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Zlaja » 02 Jul 2012, 01:06

Vucko,

Trazi od noleta, nisam za kompom, a nesto PM kasni preko tapatalk-a.
Zlaja

Postby VMJunior » 02 Jul 2012, 01:10

Saljite meni link...
VMJunior

Postby nolinjo » 02 Jul 2012, 06:02

[url]http://thepiratebay.se/torrent/7396858/Anger_Management_S01E01_HDTV_x264-ASAP_[eztv][/url]

[url]http://thepiratebay.se/torrent/7396941/Anger_Management_S01E02_HDTV_x264-ASAP_[eztv][/url]

nole odgledo prvo ,nie preterano odusevljen ali je ok ...zaspo braco pre vremena :D gledo brata ronaldinja pa me uspavo
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Neozbiljni pesimista » 06 Jul 2012, 13:10

An Idiot Abroad (2010)

Image

http://www.imdb.com/title/tt1702042/

Ovo je najludja i najsmesnija putopisna emisija koju sam ikada gledao, proizasla iz kuhinje Gervais/Merchant...
Naime, njih dvojica dolaze na ideju da posalju na put oko sveta svog prijatelja Karla Pilkingtona, koji u zivotu nije presao granicu Engleske.
Karl je sitnicar, dzangrizav i urnebesan kad se nadje u neocekivanoj situaciji, na nepoznatom terenu.
Naravno, da stvar bude gora, Gervais i Merchant mu smisljaju razne zadatke i teraju ga da poseti neka ludacka mesta i radi neke stvari suprotno njegovoj volji.
U prvoj sezoni, Karl obilazi svetska cuda, pa ga gledamo kako obilazi kineski zid, uci kung fu, jede zabe; kako se u Indiji kupa u svetoj reci Gang, caska sa svestenicima i mudracima, obilazi Tadz Mahal...
Ono sto ovu seriju cini jos primaljivijom, to je sto bi se svako od nas ponasao kao Karl, kad bi se sucio sa drugacijom kulturom, drugacijim nacinom zivota...

"U FK Partizan rade ozbiljni ljudi..." :copa1:
Neozbiljni pesimista

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura