Board index Košarka Evropska košarka

Eurocup

Re: Eurocup

Postby Angus Young » 09 Apr 2024, 11:49

TJ Shorts MVP evrokupa
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby bhc_comp » 09 Apr 2024, 12:25

Angus Young wrote:TJ Shorts MVP evrokupa

MVP bio!? Oćemo ga!
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby Bogun » 09 Apr 2024, 21:34

Očekivana pobeda Pariza.
Domaćin praktično nije ni igrao poslednjih 10 minuta, čekali da se završi koliko su ih razbili u prvih 30.

Valjda bude neka reakcija igrača Burga u revanšu, mada sumnjam da ako izbore majstoricu da mogu do pobede u gostoma.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby FaLcO » 10 Apr 2024, 08:44

Sto se tice nagrada za Shorts zasluzeno MVP a i naravno trener Isailo.

Ali ne mogu da ne prokomentarisam da je menadžment takmicenja lepo zavukao Besiktasu, nijedan njihov igrac nije u ni u 2.postavi.

Emanuel Cate rezervni centar Cluja koji su ispali u 1/4fin je u 2.postavi sa statsima 8.5p+4.5sk a Delgado koji ima 12 poena i gotovo 10sk i igrao 1/2fin nije izabran. Indeks rejting 19 prema 11.
FaLcO

Postby FaLcO » 12 Apr 2024, 23:13

Pariz ocekivano do pobede i u revanšu finala u Evrokupa i plasirao se u Evroligu. Igrali su vcrs u 2.brzini i samo dodali gas kad je trebalo i resili odvratni Burg.

Kakav klosarski potez onog njihovog trenera na kraju koji nije znao da podnese poraz. U potpunosti je "zasluzio" novi 3-godisnji ugovor koji je potpisao pre neki dan. Uklapa se savršeno u tu sredinu.

TJ Shorts naravno MVP finala. Da vidimo na leto kakvu ce trener Isailo i uprava kluba sklopiti ekipu.

Na kraju jedino Alimpijevic uspeo da ih dobije jednom :nisamja:

23-1 skor ljudi napravili u ovom takmičenju dominacija :wacko:
FaLcO

Postby Borca » 17 Jun 2024, 19:54

Inace Dubai na kraju nece igrati Evrokup naredne sezone nego samo ABA ligu.
Od pocetne price da odmah ulaze u Evroligu, pa da ce ipak prvu sezonu da igraju u Evrokupu do toga da ce ipak da krenu samo od ABA lige.
Borca

Postby FaLcO » 05 Jul 2024, 12:28

Evrokup zreb:

GRUPA A

Hapoel Tel Aviv, Gran Canaria, Joventut Badalona, Ratiopharm Ulm, Buducnost, Besiktas, Bahcesehir, Wolves, Aquila Trento, Trel-Sopot

GRUPA B

Valencia, Hapoel Jerusalem, Bourg-en-Bresse, Turk Telekom, Reyer Venezia, Aris, Lietkabelis, Cedevita Ljubljana, Towers Hamburg, Cluj-Napoca.

Onako na prvu reklo bi se da je grupa A dosta jaca samo je jos falilo da Cluj tamo uleti umesto Trefla :nisamja:
FaLcO

Postby Tilt » 09 Jul 2024, 11:52

Sa stanovišta putovanja obe su problematične. Pogotovo grupa A gde imaš Tel Aviv i Gran Kanariju. Plus do Gdanjska neka vratolomija.
U grupi B za Kluž sigurno presedaš, dok za Panavežis mora ići i presedanje i bus. Logistički poprilično zeznuto takmičenje.
Tilt

Postby GoodfellasG » 09 Jul 2024, 18:51

Potencijalno zanimljiv EK nas ceka, ima tu solidan broj dobrih timova. Dva Hapoela ce biti jaka, Besiktas, Valensija naravno, plus ovi Spanci dosadni Gran Kanarija i Huventud. Cini se bolje i jace nego prosle godine
" Pa čak i onda kada je greška u izboru šuta ili nekom trenutku egoizma, ali suština svega je da igrač to ne kritikuje, već da se vrati sprintom i baci za tu loptu kao da je on napravio tu grešku. E tada se pali mašina”
GoodfellasG

Postby GoodfellasG » 10 Jul 2024, 21:57

Tobi u Gran Kanariji :D
" Pa čak i onda kada je greška u izboru šuta ili nekom trenutku egoizma, ali suština svega je da igrač to ne kritikuje, već da se vrati sprintom i baci za tu loptu kao da je on napravio tu grešku. E tada se pali mašina”
GoodfellasG

Postby Banka15 » 25 Sep 2024, 12:13

Skupoceni Hapoel predvodjen Pat Bevom, Kaboklom i Motlijem (kakva velika trojka, kakve glave su ljudi doveli :biggrin: ) pukao na gostovanju Huventudu u prvom kolu.

Inace, sad vidim da je Entoni Lemb potpisao za Trento, statistika mu nije bila impresivna na debiju, fino se ispromasivao, ali on bi trebao da bude ozbiljno pojacanje za njih i ocekujem ga naredne sezone u nekoj EL ekipi, u ulozi sa klupe u nekoj jacoj ekipi, ili kao starter u nekoj slabijoj. Cak me ne bi iznenadilo da ga neko ugrabi u doselekciji tokom sezone.
Banka15

Postby Bili Piton » 25 Sep 2024, 12:23

Banka15 wrote:Skupoceni Hapoel predvodjen Pat Bevom, Kaboklom i Motlijem (kakva velika trojka, kakve glave su ljudi doveli :biggrin: ) pukao na gostovanju Huventudu u prvom kolu.

Plus imaju Ben Bentila, Ish Wainwrighta i Džo Raglanda. A oduvaju ih matorci Hanga i Tomić.
vučiću pederu
Bili Piton

Postby Radonjaa » 25 Sep 2024, 14:20

Bezmozgaškija ekipa vjerovatno nije sklopljena :biggrin: A Vejnrajt pritom izgleda kao da ima 20 kila viška, mislio sam da mi se priviđa dok nije bio u krupnom kadru, ne znam kako su mu našli veličinu dresa. Jeste gostovanje Huventudu jedna od težih utakmica u Evrokupu, ali mi se svejedno čini da će u Hapoelu morati da padne neki otkaz. Sinoć im bez minutaže sjedi Brajan Angola, Noam Jakov takođe jedva da je dobio par minuta, čak je i Tomer Ginat jedva vidio teren. Vjerovatno im je cilj da sruše Makabi, ali su se baš pretrpali za standarde Evrokupa.
Gledao sam na preskoke jer se preklapalo prvo sa Turk Telekomom i Lijetkabelisom pa sa Gran Kanarijom i Trentom, ali mi se iz tog uzorka čini da im je Kaboklo bio najbolji od pojačanja, Beverli se malo izvadio sa par trojki na kraju kad su jurili zaostatak. Vejnrajt katastrofa, Motli pravio gluposti i standardno nije imao koncentraciju za više od 3 minuta, Bentil ništa nije mogao da ubaci. Vidio sam u statistici da je Reglend imao 7 asistencija bez izgubljene lopte, ali njega nisam pretjerano cijenio ni kad je bio na vrhuncu snage, kamoli sa 35 godina. :biggrin:

Igrač večeri u Evrokupu definitivno Džordan Ford iz Trenta, i to u svom debiju u evropskim takmičenjima. 32 poena, 14/15 iz igre, 11/11 za 2, 3/4 za tri, 1/1 bacanja, 2 asistencije i indeks 36. Pritom je bio vrlo raznovrstan, otvorio je sa par (nimalo lakih) prodora, pa kad su krenuli agresivnije pobjegao utrčavanjem iza leđa, onda mu se otvorio i šut za 3. Vidim da je prije ovoga od evropskog iskustva imao samo kratku epizodu u Peristeriju i da se nije proslavio, što i ima smisla jer je fizički pretanak za grčki rukomet, ali bi u Italiji mogao da se naigra. I mene je iznenadio Entoni Lemb u dresu Trenta, sinoć je bio dosta loš, pogodio je jednu trojku pred kraj, sem toga se uglavnom ispucavao bez ikakve svrhe. Ne znam koliko je on dobar izbor za ekipu koja više polaže na odbranu nego na napad, ali je doduše i njemu bio debi, sigurno će biti ,,snađeniji'' sledeće nedelje protiv Trefla.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Bili Piton » 25 Sep 2024, 14:27

Kaboklo je napadački gledano bio jako dobar ali isto tako je preko njega palo između 25-30 poena. Nezainteresovan je za pipanje odbrane.

Hapoel izgleda kao da je slagan za MMA tuču a ne košarku. Sirova snaga na svim pozicijama ali se mozak ne uključuje. Morali su boljeg trenera da dovedu jer ovaj nema kontrolu nad ovom bandom. Huventud pogodio sa amerikancima, biće tvrd orah svima.
vučiću pederu
Bili Piton

Postby Bogun » 25 Sep 2024, 17:56

Radonjaa wrote:A Vejnrajt pritom izgleda kao da ima 20 kila viška, mislio sam da mi se priviđa dok nije bio u krupnom kadru, ne znam kako su mu našli veličinu dresa.

Da li je veći od Omarija Spelmana? :biggrin:
Ono njegovo izdanje na SP2023 je verovatno najzapušteniji profi košarkaš u poslednjih 20 godina, Sofoklis da pozavidi. :D
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

PreviousNext

Return to Evropska košarka