Board index EP u Fudbalu Nemačka 2024

Grupa E - Belgija, Slovačka, Rumunija, Ukrajina

Re: Euro 2024 - Uživo praćenje utakmica

Postby Sezione » 17 Jun 2024, 18:58

Bravo bre

Turcin sudio za sve pare, ne znam da li sam video bolje audjenje
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Re: Grupa E - Belgija, Slovačka, Rumunija, Ukrajina

Postby grobar_Zvornik » 17 Jun 2024, 19:01

Ријетки су очекивали овакав старт такмичења у овој групи.

Словацима свака част, а ако Румуни понове партију од данас против Белгије, тешко ће ђаволи и до друге фазе, иако су објективно прије почетка турнира били апсолутни фаворити за прво мјесто.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Pit Bull » 17 Jun 2024, 19:03

S obzirom na debakl Hrvatske u prvom kolu, kao i dva debakla u grupi A, ocigledno ce za prolaz sa treceg mjesta biti dovoljno i tri boda (pod uslovom da gol razlika nije veca od -1).

Plus i u nasoj grupi treci mozda i ne skupi boda, a kamoli cetiri.

Tako da mislim da Belgija nema probleme oko prolaska dalje.

Ako nabiju 2 ili 3 razlike Rumuniju ili Ukrajinu, a pri tome i izgube jos jedan mec minimalno, proci ce dalje 90%.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Nikola » 17 Jun 2024, 19:04

Belgijanci u skladu sa onim sto rade vec godinama. Na papiru kao i deluju da mogu nesto, ali zapravo nema leba
A i izbor selektora je sumnjiv
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Re: Euro 2024 - Uživo praćenje utakmica

Postby Dexi » 17 Jun 2024, 19:04

Nije ni čudo da je Turcin dobro sudio,ima on dobar dril u Turskoj ligi gde je svaki mec na noz :biggrin:

Koji bi mi trebali da budemo 2,ili 3 pa da idemo na prvog iz ove grupe,neko je pominjao da mogu Belgijanci da nam budu rivali,pa posto mozda ne budu prvi, eto šanse za nas :biggrin: .

I ovi Slovaci i Rumuni pokazuju da vrednost igraca,ko gde igra nema apsolutno nikakvu važnost.To jedino kod nas budžeti i imena imaju kao neku važnost.

Dokaz da imena ne igraju.Kod Slovaka igrači iz Boavište,Slavije,Slovana,Herte ,I dobiju ove iz Sitija i Arsenala :blue:

Zato ako ne dobijemo naredna dva meča I ne odemo u 16 moramo da jednom konačno sebi priznamo da smo loša reprezentacija.
Dexi

Postby grobar_Zvornik » 17 Jun 2024, 19:05

Pit Bull wrote:S obzirom na debakl Hrvatske u prvom kolu, kao i dva debakla u grupi A, ocigledno ce za prolaz sa treceg mjesta biti dovoljno i tri boda (pod uslovom da gol razlika nije veca od -1).

Plus i u nasoj grupi treci mozda i ne skupi boda, a kamoli cetiri.

Tako da mislim da Belgija nema probleme oko prolaska dalje.

Ako nabiju 2 ili 3 razlike Rumuniju ili Ukrajinu, a pri tome i izgube jos jedan mec minimalno, proci ce dalje 90%.

На папиру, Словаци су лакши ривал од Украјине.

Видјећемо.
Нисам рекао да неће проћи, већ констатујем да би их (ако одиграју на нивоу данашње утакмице) и Румуни могли добити.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

grobar_Zvornik

Postby Pit Bull » 17 Jun 2024, 19:06

Ne znam, meni ni danas nisu djelovali nzm. koliko lose. :D

Fulali su tri mrtve sanse i ponistena su im dva gola. Ovo je moglo i opusteno biti 3-1 za Belgiju. :D

Mislim da ce pregaziti Rumuniju u narednom kolu.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Cvele » 17 Jun 2024, 19:08

Belgija - Ukrajina bi mogla biti ozbiljna goleada.
Cvele

Postby Radonjaa » 17 Jun 2024, 19:08

Dakle šta god bilo u drugom kolu, ako Slovaci i Rumuni remiziraju u trećem, i jedni i drugi idu dalje, a Belgija i Ukrajina rešavaju prolaz
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby fighter » 17 Jun 2024, 19:10

KDB opet nista. :wacko:
fighter

Postby Hajzenberg » 17 Jun 2024, 21:52

Deksi, mi ako budemo drugi idemo na Nemce :okk:

Treće mesto bi možda ali ne i sigurno donelo prvaka ove grupe ali fora je u tome što bi mi pobedom protiv Slovenije i remijem protiv Danske bili drugi a sad baš da tankujemo protiv Danaca i jurimo treće mesto i ne bi bilo baš preporučljivo imajući u vidu da ne znaš posle tog meča da li su tri boda dovoljna za prolaz sa trećeg mesta i zato bolje da je Danska dobila Sloveniju.

Belgiju jebu selektori već deset i kusur godina počev od Vilmotsa preko Martineza do ove prevare Tedeska. Slovaci i Rumuni ma preko 90 posto da su već u osmini finala i opet ćemo izgleda imati priču da nam se žreb "otvorio" :lollol:
Hajzenberg

Postby Storm » 18 Jun 2024, 06:25

Slovaci najprijatnije iznenadjenje do sada. Oni i Rumuni. Svaka im cast za pobjedu sinoc.
Storm

Postby zvezdaraking » 18 Jun 2024, 09:59

Lako je rumunima kad su igrali protiv oslabljene ukrajine.
zvezdaraking

Postby Storm » 20 Jun 2024, 23:52

Bice interesantno vidjeti sutra reakciju Ukrajine posle ubjedljivog poraza u prvom kolu. Slovaci na talasu pobjede nad Belgijom puni samopouzdanja.
Storm

Postby grobar_Zvornik » 21 Jun 2024, 10:14

Словаци су дисциплинована екипа и вјерујем да данас неће срљати и да ће чекати срљања Украјине, која једноставно мора добити данашњу утакмицу да би остала на турниру.

grobar_Zvornik

PreviousNext

Return to EP u Fudbalu Nemačka 2024