Board index EP u Fudbalu Nemačka 2024

Grupa C - Srbija, Engleska, Danska, Slovenija

Re: Grupa C - Srbija, Engleska, Danska, Slovenija

Postby Dylam Dop » 16 Jun 2024, 22:42

grobar_Zvornik wrote:Мора се рећи тактички перфектно Драган утакмицу спремио.

e jBG :morning:

Takticki nas kara minimum od Katara.
Dylam Dop
Guest

Postby fontaneros » 16 Jun 2024, 22:42

MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Hajzenberg » 16 Jun 2024, 22:42

Naš problem je što mi godinama možda imamo i više nego realna očekivanja, u stvari sve što želimo je jebeni prolazak grupe i ništa više od toga i ako i ovaj put to ne uspeju da odrade onda bi stvarno trebalo sve i bataliti, kakva crna A LN i posle toga kvale za SP sa ovim stručnim štabom. Nego selektor bezrazložno pali mase uoči samog prvenstva izjavom da je 1/4 finala neka želja odnosno ''realnost'' potpuno zanemarujući činjenicu da treba prvo izaći iz ovakve grupe a onda pobediti jednu Nemačku, Portugal ili Belgiju u osmini finala na koju je izgleda potpuno zaboravio.

A realnost su dva boda iz 4 meča sa Ugarima i Bugarima i ničim izazvano ogromno slavlje i nacionalna euforija na novoj Dubočici sa uzetim bodom baš protiv tih istih Bugara koje nema ko nije pobeđivao a mi se u dva meča protiv njih jedva poraza spašavamo.

Da ih vidimo u ova dva meča, bukvalno mečevi istine pa da se kolektivno pogledamo u oči, protiv Slovenije u četvrtak u pet popodne kada se meč završi znaćemo na čemu smo.
Last edited by Hajzenberg on 16 Jun 2024, 22:44, edited 1 time in total.
Hajzenberg

Postby Bojdo » 16 Jun 2024, 22:43

Sir Oliver wrote:Mislim da će Englezi lako pobediti i Dansku i Sloveniju. To me ne brine. Brine me da li ćemo mi...

Inače, neko reče pre meča da će nas Kostićeva defanziva mnogo koštati. Da treba da igra Mladenović. Ko god je to bio, svaka čast. U 2/2 kada je Pavlović izašao levo i kada smo malo raširili linije, više nas nisu onako prolazili po našoj levoj strani i odjednom se promenila čitava situacija.

Defanziva Kostica i Zivkovica je rak rana. Oni ce uvijek kasniti i ispadati jer su po vokaciji ofanzivci, sto je pod veliki pritisak stavljati nasa tri spora i visoka stopera. Razmisljam sta bi nam Spanija radila sa svojim ulascima u taj medjuprostor.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby grobar_Zvornik » 16 Jun 2024, 22:43

NEDJA wrote:Zamislite da Mitrovic da istu izjavu ako ne pocne protiv Slovenije. A, covek je najbolji nas strelac u istoriji. A, mislim da bi bolje bilo da Vlahovic bude jedini u spicu.

Вјерујем да ћемо почети са једним шпицем ту утакмицу.
Сад је кључно хоће ли моћи Костић. Кључно у контексту искуства.

О СМС-у сте већ све рекли. Једна од највећих превара које су носиле репрезентативни дрес.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Veljkona22 » 16 Jun 2024, 22:44

Mladenović nema pluća ali ume ozbiljno da zavrti loptu
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby grobar_Zvornik » 16 Jun 2024, 22:44

Dylam Dop wrote:
grobar_Zvornik wrote:Мора се рећи тактички перфектно Драган утакмицу спремио.

e jBG :morning:

Takticki nas kara minimum od Katara.

Ја сам један од главних заговорника био да је након Швајцарске требао поднијети оставку и учинити услугу и народу и селекцији.
Међутим, када нешто уради квалитетно, како нисам егоиста, немам проблем похвалити.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Demokratski rob » 16 Jun 2024, 22:45

Veljkona22 wrote:Odigramo korektan meč protiv glavnog favorita i ovaj da seljobersku izjavu. Sad kad se to nafiluje biće opet pucanje svlačionice

Апсолутно неприхватљива изјава. Крећу већ познате приче, ко је коме...

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby Monogamija » 16 Jun 2024, 22:45

Ja ne znam šta je sa ljudima koji pljuju Mladenovića, njegovim ulaskom smo dobili probojnu levu stranu. On nam je jedini klasičan bek, koji može da odgovori zahtevima i odbrane i napada.
Borjan - Stojković, Degenek, Savić, Rodić - Jovančić, Krstičić - Srnić, Ben, Marin - Pavkov
06.11.2018. Crvena Zvezda 2 - 0 Liverpul

SINIŠA MIHAJLOVIĆ 20.02.1969.-16.12.2022. Večna ti slava ljudino!
Monogamija

Postby Storm » 16 Jun 2024, 22:46

Od primljenog gola se solidno igralo, pogotovo drugo poluvrijeme. U odbrani oprezno, bez kiksa, a naprijed je nedostajao jedan pravi sut, potez, pas.
Ja sam se pribojavao velikog poraza i debakla.

Steta. Nadam se pobjedi protiv Slovenije, mada ce biti izuzetno tesko.
Storm

Postby Inzaghi » 16 Jun 2024, 22:49

Monogamija wrote:Ja ne znam šta je sa ljudima koji pljuju Mladenovića, njegovim ulaskom smo dobili probojnu levu stranu. On nam je jedini klasičan bek, koji može da odgovori zahtevima i odbrane i napada.

Godinama se na ovom forumu pise da mora da igra. I da je najbolja opcija.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Monogamija » 16 Jun 2024, 22:50

Ne kažem da mora, samo konstatujem da je po vokaciji jedini klasičan bek i da ovo ostalo ima samo imitaciju te pozicije
Borjan - Stojković, Degenek, Savić, Rodić - Jovančić, Krstičić - Srnić, Ben, Marin - Pavkov
06.11.2018. Crvena Zvezda 2 - 0 Liverpul

SINIŠA MIHAJLOVIĆ 20.02.1969.-16.12.2022. Večna ti slava ljudino!
Monogamija

Postby Sir Oliver » 16 Jun 2024, 22:51

Duh sa sekirom wrote:Pojedinci su izgleda očekivali mnogo bolju partiju i sad su šokirani ovim za njih veoma losim izdanjem.

Ja nisam. Iskreno, očekivao sam upravo ovakvu partiju kakvu smo i odigrali od 30 do 90 minuta. Da ćemo irati srčano ali da nećemo stvoriti više od par polušansi. I da, uz veliku sreću, nešto možda i 'udje'. Recimo ono što je Mitar promašio u 1/2... Isto tako sam očekivao da će Piksi napraviti neku ekvilibristiku koja bi ga, da smo dobro prošli, učinila 'velikim vizionarom', ali nisam očekivao da će početi bez Tadića - što hajde još i da razumem - a još manje da će igrati totalni bunker sve do primljenog gola. I to koncepcijski. Nisu nas Englezi na to naterali... E, to baš ne razumem i evo, priznajem uopšte nisam to očekivao... Nisam nešto 'šokiran' ali priznajem da me to ljuti. Pošto to doživljavam baš kao izdrkavanje. Tipa "može mi se štagod mi padne na pamet"...Čovek koji nakon svega izjavi da "ne zna kako nismo pobedili". :krsti:

Toliko o sposobnosti objektiviranja...
"SPORT POSTOJI DA BI PRAVDA POBEDJIVALA"
Sir Oliver

Postby Dylam Dop » 16 Jun 2024, 22:51

grobar_Zvornik wrote:Међутим, када нешто уради квалитетно, како нисам егоиста, немам проблем похвалити.

Nix kvalitetno, da Anglosasi u nastavku nisu odigrali krajnje ziheraški izbušili bi nas do kraja ko nerotkinju.

Ipak edit: Rajković na golu je ipak izuzetak koji navlači sumnju u gornju misao i pravi bitnu razliku.
Last edited by Dylam Dop on 16 Jun 2024, 22:54, edited 1 time in total.
Dylam Dop
Guest

Postby leteceprase » 16 Jun 2024, 22:51

Treba reci da su sva tri stopera odlicno odigrala i odbrana je bila kompaktna. Napred je falilo da idemo u meso direktno a ne da kruzimo . Pitanje je zasto Vlahovic i Mitrovic nijednom ledjima nisu napali onog crnca na ivici 16ca,jednom je Vlahovic tu uradio i zavrteo ga kao na ringispilu i odma sansa.
leteceprase

PreviousNext

Return to EP u Fudbalu Nemačka 2024