Board index EP u Fudbalu Nemačka 2024

Европско првенство у фудбалу - Њемачка 2024

Који су домети српске репрезентације на Еуру 2024?

Елиминација у групној фази
40
56%
Елиминација у осмини финала
17
24%
Елиминација у четвртфиналу
8
11%
Полуфинале
1
1%
Финале
0
No votes
Титула
6
8%

Total votes : 72

Re: Navijačice EP 2024

Postby Koridor » 14 Jun 2024, 13:32

Gerzovo wrote:
Sezione wrote:Gde cete gledati EURO?

U svom stanu. Bar nas.
Nemwm živaca za kafane, i "stručne komentare".

Vala ja sam pratim zadnje 4 godine, bas zbog pametnjakovica koji se od prve minute ubise pametujuci, a iz fizickog imali jedva trojku.
Koridor

Re: Европско првенство у фудбалу - Њемачка 2024

Postby Tileoleo » 14 Jun 2024, 13:56

Е колико је јак овај дан када креће неко репрезентативно првенство, пре свега ЕП или СП. Много добар осећај. Могу да добацим чак до 2004. и ЕП у Португалу са сећањима на први дан првенстава и тачно где сам гледао и шта сам радио тај дан, све због тог сумануто доброг осећаја. И лето је лето, каква клинац зима и првенства репрезентација.
Tileoleo

Postby grobar_Zvornik » 14 Jun 2024, 14:43

Моја сјећања сежу до 1998. и СП-а. Сваки минут тог такмичења сам испратио и до данас нисам заборавио сваки резултат и бројне детаље који су обиљежили то првенство. Све емисије на РТС-у и РТРС-у које су пратилe то првенство сам такође испратио... Све послије, објективно, мање се пратило. Једним дијелом јер на неким првенствима није било наше селекције, а другим јер што је човјек старији то су обавезе бројније.
Како год, наредних мјесец дана ће се имати шта гледати...

На овој теми ћемо испратити вечерашњу церемонију отварања. А што се саме утакмице тиче, имамо лајв тему и тамо ћемо коментарисати, као уосталом и све друге утакмице које ће се играти...
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Inzaghi » 14 Jun 2024, 15:10

Tileoleo wrote:Е колико је јак овај дан када креће неко репрезентативно првенство, пре свега ЕП или СП. Много добар осећај. Могу да добацим чак до 2004. и ЕП у Португалу са сећањима на први дан првенстава и тачно где сам гледао и шта сам радио тај дан, све због тог сумануто доброг осећаја. И лето је лето, каква клинац зима и првенства репрезентација.

:blue:

Ja ne znam kako moze neko da nema euforiju. Posle Rusije konacno je sve normalno, ej bre 6 godina. Fudbal na leto, Evropski termini, puni stadioni, nema smrdljive korone i restrikcija. I jedan domacin. Lepse mi je nego kombinacije. Nekako je specificnije. Jebes dvojnu organizaciju.

Sto se termina tice, svi znate zasto je to, samo pare. Gledanost ce da pokida. Duplo vise nego da je u 18. Zato vise nema zabara u 15 (fazon 7 tekmi) i ostalo...

Sto se secanja tice i ja idem skroz do Francuske 98.

Jos jednom, srecno svima koji slave.

Melodija :srce: omiljeno mi je kod EP sto je uvek slicna, drze se iste teme sa nijansama.

"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Tileoleo » 14 Jun 2024, 15:19

Тако је Пипо, слажем се скроз. Истина је да та еуфорија није јака као кад си клинац али опет је и даље поприлично ту, ако доживим неку старост верујем да ће рудименти тог осећај и даље бити ту.

Да, коначно нормална организација, једна земља, нема короне, нема зиме, штета само што није 16 екипа али добро, барем је више фудбала.

Мени је много јака била и званична песма Еура 2012. коју се вртела тих дана ненормално. Колико музика може да те веже за неки период живота, јаче и од мириса. А сећам се и оне емисије Јодловање која је ишла на ПТЦ у току Еура 2008, исто су имали јаку песму у уводној шпици која је наравно подсећала на јодловање али не могу нигде да је нађем. И сама емисија је била скроз океј. Добра времена.

Tileoleo

Postby grobar_Zvornik » 14 Jun 2024, 15:32

Inzaghi wrote:
Jos jednom, srecno svima koji slave.

:biggrin:

Image

Image

Image

Image
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

grobar_Zvornik

Postby Inzaghi » 14 Jun 2024, 15:41

Odlicna pesma za 2012. Zarazna.

Malo su zasrali zadnja 3 EP jer preteruju sa Pop muzikom ali aj to nego je ispalo sve bezveze. Mada je i 2016 bila korektna samo zbog naseg brata Davida. Zadnje dve kao na silu da rade.

Pisite u ovoj temi gde ima akcije za pivo. Ako moze za 0.33. pre neki dan Niksic 47 dinara bio. Ocu samo mala da furam u vrele dane.

Skoti slave braca

Paje :blue:

Inzaghi

Postby Stefanm992 » 14 Jun 2024, 18:26

Tileoleo wrote:Тако је Пипо, слажем се скроз. Истина је да та еуфорија није јака као кад си клинац али опет је и даље поприлично ту, ако доживим неку старост верујем да ће рудименти тог осећај и даље бити ту.

Да, коначно нормална организација, једна земља, нема короне, нема зиме, штета само што није 16 екипа али добро, барем је више фудбала.

Мени је много јака била и званична песма Еура 2012. коју се вртела тих дана ненормално. Колико музика може да те веже за неки период живота, јаче и од мириса. А сећам се и оне емисије Јодловање која је ишла на ПТЦ у току Еура 2008, исто су имали јаку песму у уводној шпици која је наравно подсећала на јодловање али не могу нигде да је нађем. И сама емисија је била скроз океј. Добра времена.

Euro 2012 mi je najgori euro a i to prvenstvo sam mozda docekao u najgoroj situaciji zivotnoj do sada pa mi mozda zato secanje na taj euro skoro nikakvo , skroz sam zaboravio da je ova pesma bila od tog prvenstva

Neki dan sam u glavi pokusavao da se setim svih grupa na prvenstvima od eura 2000 pa do ovog zadnjeg svetskog , i fora je da se do 2008 secam odlicno a sve posle toga osim rusije 2018 slabije , cak i jebeni katar koji je bio pre manje od 2 godine se ne secam pola toga - ima do godina sigurno a i do originalnosti - nije isto prvi put i tipa deseti

Do sada mi je najbolja utakmica otvaranja bila 2006 nemacka kostarika sa 2 bruka gola lama i fringsa , moglo bi da se ponovi nesto tako veceras - bas sam se uzeleo fudbala , prolazim kroz mini depresiju ovih 10ak dana u pm :D
Stefanm992

Postby Inzaghi » 14 Jun 2024, 18:35

Gledam arapski Bein Sports. Kakvi su doktori burazeri. Vec sat vremena ide live ispred Alianc arene, rade intervjue sa navijacima, prikazuju grad, fan zone, olimpijski park, atmosferu, dolazak buseva, zagrevanje igraca.kadrovi iz helikoptera itd. Bruka odradise ovo.
Inzaghi

Postby Loka » 14 Jun 2024, 19:48

Лепо је видети Шкоте, нарочито чути када певају Flower of Scotland али не волим ту оптерећност Енглезима, то ме подсећа на неке са наих простора према Србима. Плус да им се Енглези појаве били би прилично мирни.
Loka

Postby fighter » 14 Jun 2024, 19:49

Nisu se vala nesta Nijemci potrudili za ovo otvaranje.
fighter

Postby Loka » 14 Jun 2024, 20:50

Image

:laugh:

За оне који не знају, доња слика је из легендарног фила Trainspotting
А Јуан Мекгрегор прича следеће

Loka

Postby grobar_Zvornik » 15 Jun 2024, 09:53

https://www.kurir.rs/sport/fudbal/4403433/katastofalna-organizacija-evropskog-prvenstva-u-fudbalu

Јест да је Курир, али и неки страни медији и репрезентације су се жалиле на лошу организацију и писали да је стање хаотично...

grobar_Zvornik

Postby Velja » 15 Jun 2024, 16:22

Nego, živo me interesuje jesam li jedini kome nedostaju oni stari reklamni panoi na utakmicama Fujifilm, Canon, McDonalds? :laugh:

Nerealno koliko je tehnološki napredak uništio srž fudbala, neretko gledam snimke starih prvenstava iz 80-tih i 90-tih, pa čak i sa početka ovog veka i subjektivni doživljaj je da ovo nije taj sport.

Nema mirisa velikog takmičenja ni u najavi, sve je bezveze.
Lažem čim zinem,
Za braću Vučić i SNS-ov Partizan ginem!!!
Velja

Postby Tileoleo » 15 Jun 2024, 16:31

Velja wrote:
Nema mirisa velikog takmičenja ni u najavi, sve je bezveze.

Чега бре нема? Погледај Италију, сви су у плавом. Ништа се не ради у Италији откад је почело европско, ни у Енглеској, погледај Енглезе, нико не ради, ни влада, ни министарства, нико не ради. Једино што ради раде пицерије, раде кафане и кафићи, ништа друго. Целе нације гледају, од премијера и председника до народа. Чак и мафија гледа.
Tileoleo

PreviousNext

Return to EP u Fudbalu Nemačka 2024