Tileoleo wrote:Тако је Пипо, слажем се скроз. Истина је да та еуфорија није јака као кад си клинац али опет је и даље поприлично ту, ако доживим неку старост верујем да ће рудименти тог осећај и даље бити ту.
Да, коначно нормална организација, једна земља, нема короне, нема зиме, штета само што није 16 екипа али добро, барем је више фудбала.
Мени је много јака била и званична песма Еура 2012. коју се вртела тих дана ненормално. Колико музика може да те веже за неки период живота, јаче и од мириса. А сећам се и оне емисије Јодловање која је ишла на ПТЦ у току Еура 2008, исто су имали јаку песму у уводној шпици која је наравно подсећала на јодловање али не могу нигде да је нађем. И сама емисија је била скроз океј. Добра времена.
Euro 2012 mi je najgori euro a i to prvenstvo sam mozda docekao u najgoroj situaciji zivotnoj do sada pa mi mozda zato secanje na taj euro skoro nikakvo , skroz sam zaboravio da je ova pesma bila od tog prvenstva
Neki dan sam u glavi pokusavao da se setim svih grupa na prvenstvima od eura 2000 pa do ovog zadnjeg svetskog , i fora je da se do 2008 secam odlicno a sve posle toga osim rusije 2018 slabije , cak i jebeni katar koji je bio pre manje od 2 godine se ne secam pola toga - ima do godina sigurno a i do originalnosti - nije isto prvi put i tipa deseti
Do sada mi je najbolja utakmica otvaranja bila 2006 nemacka kostarika sa 2 bruka gola lama i fringsa , moglo bi da se ponovi nesto tako veceras - bas sam se uzeleo fudbala , prolazim kroz mini depresiju ovih 10ak dana u pm