Board index EP u Fudbalu Nemačka 2024

Avangarda u Nemačkoj

Avangarda u Nemačkoj

Postby Baxter Stockman » 01 Jun 2024, 17:14

Tema na kojoj će se kačiti slike i utisci sa lica mesta pošto se očekuje da Avangarda i na ovom takmičenju ima svoje predstavnike, a možda padne i neko avangarda druženje.

Budite slobodni da kačite slike, izveštaje, preporuke za pivnice i sve ostalo. :okk:

Vidimo se u Minhenu :biggrin:
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Re: Avangarda u Nemačkoj

Postby grobar_Zvornik » 02 Jun 2024, 08:19

Одлично је што ћемо имати форумаше у Њемачкој.
Бакстере до којих карата си успио доћи и да ли ћеш испратити све три утакмице у групи?
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Baxter Stockman » 02 Jun 2024, 11:29

Ne idem na sve 3, dobar drug mi se ženi dan pred meč sa Englezima pa sam za to morao da odustanem, idu neki moji i na to.

Idem na ove dve u Minhenu :biggrin:
Baxter Stockman

Postby grobar_Zvornik » 02 Jun 2024, 11:34

Свака ти част што си се успио организовати и што имаш живаца пратити...
Цијеним да ће овај пут дијаспора бити пуно ажурнија него 2006., кад се нешто и нисмо прославили што се посјете у Њемачкој тиче.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

grobar_Zvornik

Postby Baxter Stockman » 02 Jun 2024, 12:00

Jbg, hteo sam i u Rusiju i u Katar da idem, ali za to nisam mogao nikako da se uklopim, niti sam uspeo karte da nađem, a vala bilo je i dosta skuplje.

Nemačka je dosta pristupačnija, upoređivao sam cene za EP i OI, Pariz je znatno skuplji.

Ja znam što posredno, što neposredno 70-80 ljudi iz Niša koji idu na neku od ove tri utakmice, imam utisak da će nas biti baš puno…
Baxter Stockman

Re: Grupa C - Srbija, Engleska, Danska, Slovenija

Postby Loka » 12 Jun 2024, 19:26

Поздрав свим људима
Ја живим у Минхену и данас сам био у Аугзбургу, који је данас скоро па предграђе Минхена, неких 40ак километара. Стигне се брзо и чест је воз. Припада Метрополитан Миххен којима преко 6 милиона људи.

Image

Даћу коментар на онај Стојановићев материјал.
Све што вас занима око Минхена, ако долазите, питајте.
Last edited by Loka on 12 Jun 2024, 19:29, edited 1 time in total.
Loka

Postby grobar_Zvornik » 12 Jun 2024, 19:32

Добродошао на Авангарду. :okk:

Супер је да имамо човјека који тамо живи и који нам може с лица мјеста рећи каква је атмосфера, ситуација и остало. Биће наравно и наших форумаша у Њемачкој.

Шта нам можеш рећи о нашим људима тамо, има ли код њих еуфорије, колико очекујеш наших навијача на утакмицама репрезентације, је ли се дијаспора потрудила? :biggrin:

grobar_Zvornik

Postby Loka » 12 Jun 2024, 19:41

Колико ја знам, гастоси су имали проблема да набаве карте јер су предност имали људи из Србије. Што ја одобравам, људи из Србије треба да имају предност.

Рајнланд, где је Гелезенкирхен, има пуно Срба. На Шалеку се некада стално видела српска застава међу навијачима. То горе је један мегалополис, спојени градова данас. Од Келна, Дуизбурга, Дортмунда, Гелзенкирхена, мислим око 10 милиона људи.

Мислим да нас горе минимум има 100-200 000. Ако би дошло само 10% плус гастоси из оближње Француксе, Холандије и остатка Немачке могло би да нас буде баш доста али нисам сигуран да ће тако бити, за ралику до Енглеза који ће доћи и без карте у Гелзнекирхен.

Данас је доста Срба пред стадионима у Аугзбургу извисило

Image

Image

Image
Loka

Postby grobar_Zvornik » 12 Jun 2024, 19:43

Сјајне су ово информације. :okk:

Знам да нас је тамо доста, међутим, гледам да је расположење међу нама овамо баш танко и да еуфорије уопште нема, па због тога упитах.

Колико памтим, нисмо се нешто претјерано прославили ни 2006. што се тиче бројке на трибинама.
Против Холанђана око 8000, Аргентинаца тако нешто и нешто можда мало мање против Слоноваче. Можда и највише подбацио (ако ме сјећање служи) баш Гелзенкирхен.

grobar_Zvornik

Postby Loka » 12 Jun 2024, 19:50

Што се тиче Минхена тј. Минехн Метрополитен, који има површину као Реоублика Српска а број становника преко 6 милиона, ту нас са свим пасошима има око 40-50 '000. Али је ту омдах Аустрија и Швајцарска, од Минхена до Беча има пуно возова и нису скупи, стиже се за 2-3 сата из Беча док су Салцбург и Инсбрук на граници са Баварском.

Аца Стојановиће је у свом материјалу из Минена ставио да су переце на Мареинплацу 3 евра. Переце од Лидла преко Алдија до Реве су 40 до 50 центи, дакле 50-60 динара. Мале погачице 19 центи или ти око 25 динара.
Купујте ако можете у Лидлу, Алдију, Пенију, Нето.
Реве, Едека и Кауфланд су скуљпи али имају већи асортиман робе и квалитетније робе. У Немачкој Лидл се не цени по квалитету и Немци који имају мало више иду у нпр. Реве. У минхенском Реве-у имате Карнекс и Таково производе, што је незамисливо за Лидл.

Ако долазите аутобусом у Минехен, видећете да су перони испод станице, иначе је нова станица(ZOB), на прво спрату имате Лидл на Хакабруеке.
На гл. железничкој у пролазу, видеће они који дођу, има Реве и Едека али само 50 метара испод Бајернштрасе, што је јужни излаз(не можете да промашите јер су огормни натписи) имате паралелну улицу са Бајерн у ти имате Лидл. То иначе је можда најгори крај Михена који се сада руши због Арапа, Турака,а Африканаца који су умало направили мннигето ту.
Loka

Postby Loka » 12 Jun 2024, 20:20

Иначе су нама данас на улазу стадиона чекали заједно Руси, Грци и Кинези
Наравно и они извисили за карте као и Срби, логично. :biggrin:
Loka

Postby Loka » 13 Jun 2024, 19:36

Огроман број Шкота у Минхену, окупирали центар. Мариенплац је њихов, убијају се оод минхенских пива типа Аугустинер и Пауланер.

Све испред на слици су Шкоти

Image

Такође у чувеној пивници Хофброј(чувеној по томе што је ту Адолф започео говоре и политичку каријеру али је ту 1919 проглашена комунистичка тј. бољшевичка Слободна Република Баварска), пуно Шкота како унутра, тако и напољу

Image

Ако погледате башту видећете гомилу тегет дресова.
Loka

Re: Grupa C - Srbija, Engleska, Danska, Slovenija

Postby Fratelo » 14 Jun 2024, 12:48

Ako idete za Nemacku, pripremite da na pasoskoj kontroli u Nemackoj imate da pokazete povratnu kartu i hotel u kojem odsedate.

Jutros za Dizeldorf 100 nekih debilcina koji putuju preko neke agencije i ljudi hoce da udju u Nemacku samo sa kartom za mec peotiv Engleske, niko nije imao pripremljenu svu dokumentaciju.
Fratelo

Postby Ron Swanson » 14 Jun 2024, 16:43

Jesu li ih pustili?

P.S. Ladno nestadoše moj i Novosadistin post odavde. :D
Ron Swanson

Postby Loka » 14 Jun 2024, 19:27

Био сам до Олимпијског парка

Image

Био сам и на Маринплацу, било нешто бакљи и стандардно. Једино је мурија на крају морала да затвори Трг јер се превише људи скупило.

Лично мислим да ће боља атмосфера бити у навијачким зоанама него на стадионима из безборој разлога. У Минехну је зона повелика са неколико великих екрана али и то се препунило, баш много људи.

У тим зонама очекујем и неке нереде, иако има пуно полиције. Ипсред мене је Шкот ногом ударио швабу.

Image
Loka

Next

Return to EP u Fudbalu Nemačka 2024