Za mene je veliko iznenadjenje to što nema Stefana Jovica.To je drugačiji tip plejmejkera u odnosu na Vasu i Aleksu, pre svega je više okrenut timu i asistencijama,a i dobar je u odbrani.
Ostatak spiska manje vise ocekivan.

Samo da nas zaobidju povrede i prvi put imaćemo sve najbolje igrace na raspolaganju.
Ostaje zao sto nema malog Topica koji je sasvim sigurno igrač koji će voditi nacionalni tim narednih 10-15 god.
Vidim da je tu i Jare,Plavsic igrama u Megi zaslužio poziv u nacionalni tim.
Sto se tice tima pitanje je dal ce se ići sa 7 niskih -5 visokih ili sa odnosom 8-4.
Više verujem da će se Kari odlučiti za ovu drugu opciju.Ovaj tim je po meni posle Američkog najkvalitetniji i verujem da možemo dodji do olimpijske medalje.Cak sta vise verujem da ćemo igrati i u finalu
Sto se tice tima 11 imena je po meni sigurno :Vasa,Aleksa,Bogdan,Mare ,Dobri,Vanja,Luca,Jović,Petrusev,Jokic i Milutinov.
Verujem da će Kari povesti malog Pokusevskog na OI kao mladog igrača, mada tu će biti u konkurenciji i Davidovac i Jare.
Biću iznenadjen ako se u 12 nadju Plavsic ili Ristić.
Jedva cekam da počnu pripreme i srećno Plavi
Samo da nas zaobidju povrede,ovakav potencijal i kvalitet mislim da nema niti jedna ekipa na turniru osim naravno Američkog tima.