Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby Remi » 30 Jun 2012, 14:56

Juve sredinom devedesetih sam zavoleo,negde 94,95....
Kao i celu seriju A,mnogo gotivnih timova i igraca...nedelja je bio dan za Seriju A kod strica sa satelitskom...
Mada iskreno Partizan,Arsenal pa Juve.....stavljaj Felipao anketu na PL da se prebrojimo... :D
Remi

Postby Felipao » 30 Jun 2012, 15:08

Remi wrote:Juve sredinom devedesetih sam zavoleo,negde 94,95....
Kao i celu seriju A,mnogo gotivnih timova i igraca...nedelja je bio dan za Seriju A kod strica sa satelitskom...
Mada iskreno Partizan,Arsenal pa Juve.....stavljaj Felipao anketu na PL da se prebrojimo... :D

E ti si pravi covek a ne Nole,ovde se bruka,beshe davno pre 7 godina :ajdejebote: Nijedan vikend nije mogao da omane bez serie A realno.

Evo ide pool i na premier :)
Felipao

Postby VMJunior » 30 Jun 2012, 15:11

Felipao wrote:A Delvekio :D

Car!Ali ovo je bio ipak prvi tim

3-5-2 sa 2 ofanzivna beka,mnogo jak tim je bio ,sigurno je uz malo srece mogao daleko da dogura u Ligi Sampiona ali su u odlucujucem mecu one druge faze(tad su se u LS igrale 2 puta grupe pa tek onda 1/4 finale) izgubili na Enfildu od Liverpula.
VMJunior

Postby Zlaja » 30 Jun 2012, 15:13

Inter :copa1:

Krajem devedesetih kada su izmedju ostalih igrali:
Spoiler: pokaži
Image

Image

Image :blue:

Image

Image

A neki igraju i jos...
Image

i idol...
Image
Zlaja

Postby belpH #77 » 30 Jun 2012, 15:24

Image

inace nisam siguran da je neko postavio dres, osim onog gostujuceg crnog...

jeda od lepsih dresova koje sam video...

Image

:blue:

samo se nadam da nisam omanuo i da je ovo official...
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby nolinjo » 30 Jun 2012, 16:23

Felipao wrote:
Remi wrote:Juve sredinom devedesetih sam zavoleo,negde 94,95....

E ti si pravi covek a ne Nole,ovde se bruka,beshe davno pre 7 godina :ajdejebote: Nijedan vikend nije mogao da omane bez serie A realno.

Evo ide pool i na premier :)

ma svi se vi kurcite sa klubovima koji imaju rezultate ..i tako to ,jel neko od vas gledo luton kadkad ili pak avelino

brat filip se kurci sa parmom,jesi li gledo parmu kad je bila u ligi drugoj ,ko je igro tad ?

naveo sam primer postave napolija iz 04-5 ,jer sam jedini od retkih da ne kazem jedini ,gledao svaku tekmu voljenog kluba koji igra u beton ligi
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Grande Alessandro » 30 Jun 2012, 17:46

Italija sredinom 90-ih...
Da li je uopšte postojala jača liga u evropi u tom trenutku? Nema šanse...bili su na vrhu!
Kakvi su samo igrači 90-ih igrali u popularnoj "Seria A"...svetske klase...

Još uvek mi je u sećanju sezona 95/96 kad je Torinska dama zauzela krov Evrope!
Peruci, Ferara, Pesoto, Toričeli, Di Livio, Dešamp, Jugović, Lombardo, Del Piero, Ravaneli, Vijali...kakav tim!
A baš uoči te sezone tim je napustio, možda i najveća zvezda a definitivno jedan od mojih omiljenih igrača, Roberto Bađo!
Što se tiče Bađa, još uvek mi je u pamćenju svetsko 94...čak mogu da kažem da je to takmičenje povezano sa počecima mog ozbiljnog praćenja fudbala, tj. pre toga se jako slabo čega sećam :biggrin:
Sve do finala on i Romario su bili maestralni, jednostavno obojica su mi bili gotivni...ali u finalu sam normalno izabrao Italiju i Bađa...a Bađo je pogodio prečku :crybaby:
Uh kako mi je tad bilo...i sad se sećam tog razočarenja...

Da se odlazak Bađa ne oseti mnogo, pobrinuo se jedan nadolazeći veliki igrač...Grande Alessandro! :blue:
Image

I od tad je sve počelo...Seria A je jedina liga koju sam intenzivno pratio, a Juventus jedini klub u Evropi čije rezultate pratim...

Inače, Serija A mi je toliko "prirasla za srce", da većina evropskih klubova koji su mi simpatični i gotivni u evropi dolazi baš iz ovog takmičenja...
Napoli, Parma, Palermo, Atalanta...pa čak u nekom periodu i neke mnogo manje ekipe, poput Lećea sa Boinovim, Vučinićem i Zemanom ili Verona sa Kamonarezijem i Mutuom, ili Bari sa Kasanom...itd.
Grande Alessandro

Postby Felipao » 30 Jun 2012, 18:27

Daj bre Nole znam te,znash me,ljubi te brat :inlove:

A kad si poceo da navijash za OKC (da ne pitam i Majami) :D

Da ne bude off,potpisao Isak Belfodil,spic iz Liona koji je proveo proslu godinu na pozajmici u Bolonji.Transfer vredan 2 miliona,igrao je za mladje kategorije Francuske al meni deluje kao drvo sto sam video neki klip al to je samo klip.Leonardi odneo josh jednu pobedu,Belfodil je vec bio na potpisivanju u Bolonji al je Pjetro opet maestralno reagovao,inache mediji u Italiji su ga proglasili najsposobnijim direktorom u serii A.

Image
Felipao

Postby nolinjo » 30 Jun 2012, 18:29

oklaomu pre godine 4 ,za majami otkad je stigo brat vejd
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Felipao » 30 Jun 2012, 18:33

nolinjo wrote:oklaomu pre godine 4 ,za majami otkad je stigo brat vejd

Pa bash to,ti navijash kako ti navrne,za 5 godina ces navijati za Lece ili Peskaru a ne Napoli.Osh do kladze,da opikamo ove Brazilijance,ja cu mozda da branim nesto sto cekam,josh se razmisljam.
Felipao

Postby Sasa_Beli » 30 Jun 2012, 19:03

Juve naravno :D

Krivo mi je sto Alex nije zavrsio karijeru u Juventusu iskreno
Sasa_Beli

Postby nolinjo » 30 Jun 2012, 20:18

Felipao wrote:
nolinjo wrote:oklaomu pre godine 4 ,za majami otkad je stigo brat vejd

Pa bash to,ti navijash kako ti navrne,za 5 godina ces navijati za Lece ili Peskaru a ne Napoli.Osh do kladze,da opikamo ove Brazilijance,ja cu mozda da branim nesto sto cekam,josh se razmisljam.

ja navijam samo za klubove koje imaju tradiciju zvanu navijaci...a ne neke mafijaske sponzorske klubove ,citaj parmalat :jezik:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby MOREIRA » 30 Jun 2012, 22:50

Ima nas najvise i to ubedljivo , ni Felijev lobi protiv Juvea nije pomogao nista , najaci smo bre :copa1: , Grande je sve rekao u novu sezonu ulazimo dosta ojacani , Giovincom , Islom i Kwadwo Asamoom , uz dovodjenje Lusija , levog beka i napadaca svetske klase bice ovo jedan veoma jak tim koji ce svi u LS hteti da izbegnu :okk:
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby Felipao » 30 Jun 2012, 22:54

Zanima me ko je glasao za Udineze? Nije se javljao do sada :)
Felipao

Postby Panta » 30 Jun 2012, 23:23

Milan :biggrin:

Jedna od prvih utakmica u zivotu koje sam gledao, neka 93-94, ne secam se sa kim su tacno igrali, pa posle cuveni mec u Atini sa Barsom...

Rosi, Tasoti, Maldini :blue: , Albertini, Kostakurta, Barezi, Savicevic, Masaro, Desai, Donadoni, Boban, Djidji Lentini, Marko Simone 9poznat po jos nekim detaljima), Gali...
Fedor is back.
Panta

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal