Milutinov Tata wrote:Umalo da se obraduju svi istinski ljubitelji teniske igre i navijaci Rafaela Nadala pride

. Juce se videlo kako se dobijaju ovakvi mecevi, nema sta da se trazi u razmenama sa Novakom, Nadalom ili Federerom. Rizik pa put u istoriju ili tavorenje na svom standardnom mestu. Mada svaka cast za Benetoa, mislio sam da ce pasti lakse, ali ipak je 1 set odradio "muski"

.
Stvarno sve cestitke Benetou kako je odigrao 4 seta za vise ocigledno nije ni imao snage.
Videcemo kako ce Federer da se nosi u naredne 2 runde gde mu na papiru dolaze laganiji protivnici (Malis jeste specijalista za travu, ali ne verujem da moze da uzme vise od 1 seta, dok sam za Misu Juznog siguran da ce se u eventualnom mecu protiv Svicarca vratiti na svoj prosecni nivo igre iz poslednje 2 sezone).
Glede Janka, upade mi jos jedna cinjenica u oci, on je ove godine u sezoni trave osvojio manje poena nego li prosle, kada je kao sto znamo izleto u prvom kolu protiv Karlovica (ali je imao i finale Istburna).
Kao sto sam i rekao pre par dana, mislim da mu je potpuno idiotski da se ponovo na 1-2 nedelje prebacuje na sljaku (prijavljen je za neke turnire na toj podlozi, mislim za Hamburg 500), pa da se onda ponovo vraca na vimbldonsku travu. Neka trazi wild card za Newport.