by Radonjaa » 12 Jul 2024, 17:32
Bio sam sinoć na stadionu, doduše, morao sam da idem sredinom drugog poluvremena, ali djeluje da Radnički ima zicer za prolaz. Poslednjih par godina su u Podgoricu dolazili Breidablik, Kosmos iz San Marina, Santa Koloma, Struga, Alaškert - bez pretjerivanja su svi nabrojani odigrali za klasu bolje nego Dinamo u tih 65 minuta koje sam pogledao.
Mornar je iznenađujuće pristojna ekipa za crnogorske standarde, što mi je bio utisak i kad sam ih gledao u ligi (mada su od tad ostali bez najboljeg igrača), moguće da su ih ovi malo i potcijenili, pa su ih šokirala dva brza gola (a Mornar je i prije toga pogodio prečku), ali za sat i kusur fudbala Gruzini nisu imali 3 krštene akcije, imali su jednu šansu iz izgubljene lopte Mornara, i jednu iz prekida, na kraju su i gol dali iz kornera. Moguće da im više leži ambiciozniji protivnik protiv kog bi imali prostora za kontre, djeluje da su im krila dosta brza i nezgodna ako dobiju prostor, sinoć su krenuli u 4-2-3-1, pa na poluvremenu napravili 2 izmjene, prešli na 4-4-2 i tek tad zaličili na organizovanu ekipu. Da je ostalo 2:0, ubijeđen sam da bi Mornar prošao, ovako ne vjerujem, ali bi Radnički trebalo da ima dobre šanse i protiv Dinama
bwa wrote:Micko Talijan
СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу