Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby nolinjo » 28 Jun 2012, 09:27

Felipao wrote:El Kaduri oce u Juve,nek ide tamo i nek propadne ko ga hebe(mi se sve dogovorili sa Bresom a on pacer mrsh u pm).Mi dovodimo Lodeira,brat Urugvajac slobodan igrach,pa kakav mi ovo tim pravimo jbt,za ligu sampiona :D

a de je igro lodeiro? :nisamodavle:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Felipao » 28 Jun 2012, 09:54

nolinjo wrote:a de je igro lodeiro? :nisamodavle:

? Ajax? Urugvaj? Nacional? WTF?
Felipao

Postby ИлићКапитен22 » 28 Jun 2012, 10:02

ако дођу Лодеиро и Пабон то ће заиста бити велика појачања за Парму :)

јел беше и Нинис дошао?
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Felipao » 28 Jun 2012, 10:14

ИвицаКраљ25 wrote:ако дођу Лодеиро и Пабон то ће заиста бити велика појачања за Парму :)

јел беше и Нинис дошао?

Jeste,doshao je kao slobodan igrach mada ja nesto ne verujem da ce se on snaci.Ali ko zna...
Felipao

Postby ИлићКапитен22 » 28 Jun 2012, 10:15

имао је дугу паузу.Чини ми се годину дана није играо...
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby nolinjo » 28 Jun 2012, 10:39

Felipao wrote:
nolinjo wrote:a de je igro lodeiro? :nisamodavle:

? Ajax? Urugvaj? Nacional? WTF?

bas se naigro :jezik: jos jedno pojacanje za partizan :okk:
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby VMJunior » 30 Jun 2012, 11:44

Poslednji Aleksov dan
Image
Jedan period istorije Juventusa se završava, od sutra Alesandro Del Pjero neće biti igrač najvećeg italijanskog kluba.

Njegov ugovor zvanično ističe, nastaviće da igra van Italije, odlazi i poslednja nada velike većine navijača da će ipak završiti karijeru u klubu u kome je proveo bezmalo dve decenije.

"Nije vest, ali danas je zvanično, čudan je osećaj, moj poslednji dan u Juventusu", napisao je legendarni kapiten.

"Nije vreme ni za tugu, ni za suze, ni za nostalgiju. Ovih dana sam imao vremena i priliku da se prisetim svih divnih trenutaka koje smo zajedno proživeli u proteklim godinama, zaključno sa ovim najsvežijim, osvajanjem titule", dodao je Del Pjero.

"Pre nego što sam otišao na odmor, ispraznio sam svoj ormar u Vinovu, izašao sam na teren na kome sam trenirao i stajao na mestu gde ste me uvek čekali, po kiši, po snegu, po hladnoći, za autogram, sliku, ili čisto da popričamo. Ovo je prilika da vam se zahvalim za sve", poruka je Del Pjera za navijače kojima će ostati idol i bez ikakve sumnje najvoljeniji igrač u istoriji Juventusa.

"Igrači dolaze i prolaze ostaje Juve. Ostaju saigrači kojima želim sve najbolje. Ostajete vi na tribinama, vi ste Juve. Ostajem jedan od vas", dirnuo je u srce mnoge veliki Del Pjero.

"Počinjem novu avanturu, baš kao i pre 19 godina. Doviđenja prijatelji, hvala vam za sve", završio je kapiten.
VMJunior

Postby Grande Alessandro » 30 Jun 2012, 13:03

U narednih 15-ak dana bi trebalo da se sazna ime tima u kojem Alex nastavlja svoju karijeru...

Inače, izgleda de je sve gotovo oko Lucija...potpisuje ugovor na dve godine u toku naredne nedelje...plata između 2,2 i 2,5 miliona po sezoni (zavisno od bonusa). Ja ga iskreno nešto ne volim mnogo, + je na zalasku karijere...ali realno za tih 5 miliona koliko će biti uloženo u njega, ne verujem da je mogla da se napravi i nađe bolja opcija...

Inače, valjda postoji ponuda za Kolarova + Džeko = 23M + Krasić.

Pošto na štopera nisu potrošene velike pare, očekujem da će pored jednog odličnog napadača, sad doći i dobar levi bek...
Ako se to desi, mogu reći da je ovaj prelazni rok odličan!
Grande Alessandro

Postby Felipao » 30 Jun 2012, 14:02

Napravljen je jedan jak pool da vidimo cinjenicno stanje sto se tiche navijacha na ovom topiku :D Nije bilo mesta za Sampu i Torino al mislim da oni i nemaju navijacha ovde,kao ni za opciju ostalo posto Air skrtica,samo 10 komada moze da se stavi :D Ako mislite da u pulu treba nesto da se menja vichite!
Felipao

Postby kecman » 30 Jun 2012, 14:07

Klub za koji navijam je Partizan :okk: ali oduvek mi je omiljeni fudbalski klub van granica naše zemlje Lazzio
Nadam se da će sledeće sezone Lacio biti makar na ovogodišnjem nivou...
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby VMJunior » 30 Jun 2012, 14:25

Roma i Fiorentina su mi omiljeni klubovi iz Italije(koju inace ne pratim godinama :biggrin: ).
Razlog naravno idol mog detinjstva Batigol i omiljeni italijanski igrac Toti.

Antonioli,Zago,Samjuel,Aldair,Kafu,Kandela,Emerson,Tomasi,Toti,Montela i Batistuta.
VMJunior

Postby DON » 30 Jun 2012, 14:31

Gde je onaj feget Hudini, 100% na Strandu pozira, umesto ovde da glasa za plavo-crne - samo jedan glas, ne moze to tako :sakaosto:
DON

Postby AirBall » 30 Jun 2012, 14:33

Meni su Laciali najdrazi tim u Italiji...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Felipao » 30 Jun 2012, 14:38

VMJunior wrote:
Antonioli,Zago,Samjuel,Aldair,Kafu,Kandela,Emerson,Tomasi,Toti,Montela i Batistuta.

A Delvekio :D

Koga mrzi da gleda nek prebaci samo na 3:05 ali obavezno.Kakvo pisanje po faci,kakvo useravanje :uzbud:
Felipao

Postby nolinjo » 30 Jun 2012, 14:45

bese davno pre nekih 7-8 godina
isti direktor
trener eduardo reja
golmane belardi
bekovi Grava ,mora
stoperi ignofo ,skarlato (terzi menjo)
sredina maestro fontana ,zadnji vezni kapiten montervino ,jos jedan zadnji vezni gatti (corent u rezervi)
krilo desno abate ,sadasnji clan buducih samppiona evrope italijana
levo krilo maestro Pia
spica dva sosa ,i kalajo *(zamena pozzi)
Jedaj moj brat
nolinjo

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal