Jeste bila ista cifra, ali u februaru, mislio sam da će biti značajnih izmena u odnosu na tu prognozu.Foteljas wrote:Zar nije i ranije bila figurirala ta cifra, sa tim rasporedom medalja?
Iz njihovih predvidjanja u Bozje usi, ali to bi bas bio fenomenalan i dosta nadrealan (mada ne i nemoguc) rezultat za nas
octopus wrote:Jeste bila ista cifra, ali u februaru, mislio sam da će biti značajnih izmena u odnosu na tu prognozu.
Ovo kad bi postigli, za mene bi bilo ogromno prijatno iznenađenje. U ovom trenutku bih potpisao 8 medalja uz 2 zlata. Čak ni 7 nije za bacanje.
U Tokiju smo kao “sigurne” imali: vaterpoliste, Preković, tekvondo i basketaše. Sad su to samo basketaši. Drastično lošija startna pozicija, što ne mora unapred da znači da će da bude lošije. Ako borilački “izdivljaju”, sve je moguće. Ili kad bi recimo atletika donela 2 medalje.
octopus wrote:5-3-2 i top25, ali nisu naveli ko su potencijalni osvajači medalja.
Zlata su verovatno dali: basketašima, Španovićki, Mićiću, odbojkašicama i za petog nisam siguran.
bwa wrote:Micko Talijan
СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa wrote:Možda Aleksandra Perišić?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest