Nowitzki.ct wrote:black key wrote:Kao sto vidis i sam, sve sam nazalost bio u pravu.
Nego hajde objasni ti meni sta si mislio pod ovim da "izigravam SrbinaPodgoricu koji je valjda svakom normalnom forumasu blokiran" posto zvuci prilicno neprikladno i konfuzno za nekoga poput tebe koji je valjda iz te iste Podgorice ..................
Jesi bio u pravu i kad si rekao da mu je de Minaur ubjedljivo najtezi rival na putu do finala? Pa opet istu pricu na redovnu 6-0 musteriju. I sat koji ne radi pokaze tacno vrijeme jednom dnevno. E tako i sa vjecitom kuknjavom, nekad se pogodi. A Grof ti je objasnio drugi dio koji nema nikakvu ni geografsku ni etnicku odrednicu vec samo mentalnu (granicu).
Nema sta, svaka ti je suprotna od Njegosa
Te vase konfuzne fore sa kosarkasog foruma koje brisu granice izmedju geografske, etnicke i mentalne granice/ odrednice ostavite za drugare sa tog foruma, pogotovo sto ozbiljna klubska kosarka odavno vise ne stanuje ovde
Znam da se danas dosadjujes posto nema Alkaraza u finalu, Federer je odavno rekao svoju poslednju rec .............
To sto svi manje pistete, jos je pre nekog vremena konstatovala najmudrija i najodmerenija glava medju nama, Milutinov tata. Neki su frustrirani zbog toga sto ne mogu da se pomire da i Novakovo vreme polako prolazi, neki zbog Nadala, a neki sto odavno nema Federera, a Alkaraz kao rezervna opcija vise pauzira, nego sto igra.
Ja sam bar znao da ce teniser kojem sam pre nekoliko godina predskazao da ce biti top igrac, uzeti jos jednu titulu na mastersu u Monte Karlu i ponovo uci u top 10 gde mu je svakako i mesto, za razliku od tamo nekog Ruda, Hurkaca, Umbera ili ne daj boze Frica i Tiafoa ............ trenutno je od njega na sljaci bolji samo Alkaraz (koji je upitan za naredna dva turnira), mogao bi biti i Zverev ukoliko jos malo podigne nivo igre i naravno Novak tamo negde u zavrsnici sezone na toj podlozi.