Bravo za Janka, u kljucnim trenucima meca je zaista odigrao iskusno i nije dozvolio da se sve razvuce u vise od tri seta. Idemo dalje.
Bravo i za Jovanu, mada mi je zao sto je Danilidu morala da preda mec, zna li se kakva je to povreda u pitanju?
Pogodio sam da ce Viktor da trijumfuje u 5 setova, ko zna, mozda i dodje do tog meca sa Noletom uprkos brojnim oscilacijama u njegovoj igri.
Dolonc- bumo videli, kaj ce biti do kraja, uzela je set ne tako losoj Pironkovoj.
Nole, rutinski, ali daleko je to od one prave forme koja mu je potrebna da dobije Berdiha, Federera i na kraju Nadala.
Jelenu zaista ni ne treba komentarisati, ona na terenu deluje kao neka osrednja igracica iz top 100. S obzirom da znamo gde je bila do pre 3-4 godine, mozda je za nju najbolje da nakon ove sezone kaze zbogom tenisu dok i stvarno ne izleti sa liste prvih 100 igracica.
Vesnina pocistila Venus, a Gulbis se izgleda ponovo povampirio .... ko zna zasto je to dobro ....

Ako uspe da dobije i ovaj taj brejk, mislim da ce prelomiti mec. Ajde Gulbi, povampireni majstore. Izner u malim problemima protiv Falje .... za sada je izgubio jedan set ... Gofan lepo gura protiv Darsisa ....
Gulbi, izdrzi samo jos malo ...... do meca sa Novakom ....