Čitam neki sada tekst,navodno Novak odustaje od Vimbldona kako bi se što bolje pripremio za OI i napad na zlato

.
Ako je to istina jedan zaista patriotski potez Novaka.
Inače negde sam čitao, sad ne znam dal je to istina da će nagrada za osvojiće medalja na OI biti 200 hilj.eura

To ako je istina ,onda je to jedan od najsramotnijih odluka Vucica.
U zemlji gde je prosečna plata 800 eura,gde se skupljaju pare za lečenje dece,ti izdvajas tolike novce za sportiste,koji uzgred zarađuju veliki novac zaista sramota.Ali više ništa me ne čudi u zemlji Srbiji.Pa daj te nagrade naučnicima,matematičkim,daj radniku nagradu godišnju 1000 eura.
Inače što se samih OI tice mislim da je neki cilj kojem treba da se teži da se bude uspešniji nego li u Tokiju.Dakle cilj treba da bude 10 medalja i bar 4 zlata koliko je to realno ne znam.
Ono što ja očekujem je da nam medalju donesu Novak,Ivana,basketasi,odbojkasice i košarkaši.To su moji veliki favoriti za medalje,neki čak veliki i za zlato poput Novaka,Ivane,basketasa.
Uspeh na ovim OI zavisiće od strelaca i boraca,uostalom kao i na prethodnim OI kada su nam zajedno doneli čak 6 medalja i spasili igre.Kljuc za postizanje cilja je dal mogu strelci da upućuju medalju(Zorana i Mikec u dublu)odnosno možemo li u borilačkih sportovima da dodjemo makar do 3 medalje.
Nisam nesto pratio borilačke sportove i ne znam dal imamo neke kandidate za medalje u tekvondou,boksu,džudo.Rvanje bi trebalo da nam donese makar jednu medalju.
Ako uspemo da u borilačkih sportovima ubodemo 3 medalje,san o 10 medalja bi bio skroz realan.Tu 10 medalju bi jurili veštaci,kajakasi,vaterpolisti.
Svakako voleo bih da vidim i neko iznenadjenje poput zlata i bronze Ivosev96'ili 4 mesta Janicke 2000,ili 6 Jevticke u maratonu 2004.
Sta znam mozda Angelina,Andrijana budu ta iznenadjenja.Ovi što prate vise ove male sportove znaju bolje dal moze i još neko iz ostalih sportova da iznenadi.
Nadam se da se nece opet poklapati svi kolektivni sportovi,tj.da se neće opet igrati istog dana kao na ranijim OI.
Uskoro treba videti dal ce se i odbojkaši plasirati na OI.
Jedva čekam da igre počnu.