DON VUČKO wrote:2 Air - Vidim da vec par puta to pominjes, ne razumem sta zelis da kazes time? Da pojasnim, nije mi jasan ton tog izlaganja oko Raznatovica. Ako mozes malo konkretnije.
Ton i ne treba da bude jasan... Jednostavno na ovom topiku se prati apsolutno sve sto je vezano za reprezentaciju pa izmedju toga i potencijalni otkazi igraca... Meni je izuzetno zanimljivo sa socioloske strane da od pozvanih 25 igraca za 7 koji nisu od doticnog menadzera se iz raznoraznih razloga spekulise da nece moci da nastupe za reprezentaciju, dok od 10 njegovih igraca na pripremama ce se po svoj prilici pojaviti svi... Znaci to je cista matematika 100% otkaza dolazi od igraca koji nisu njegovi, dok svih 100% njegovih igraca je po svoj prilici na raspolaganju... Znaci razbibriga,ili igra brojki...
Evo mene ne bi iznenadilo da i Bjelica npr otkaze zbog treninga u Minnesoti i slicno...
Znaci diskutujemo i pratimo trendove potencijalnih otkaza...

Miloš Teodosić, Stefan Marković, Milenko Tepić, Aleksandar Rašić, Nemanja Jaramaz, Nemanja Nedović, Danilo Andjusic, Ivan Paunić, Mladen Jeremić, Marko Kešelj, Andreja Milutinović, Nemanja Bjelica, Vladimir Lučić, Novica Veličković, Duško Savanović, Zoran Erceg, Milan Mačvan, Dragan Labović, Nenad Krstić, Kosta Perović, Milovan Raković, Miroslav Raduljica, Dejan Musli i Mile Ilić, Vladimir Micov.