Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby Grande Alessandro » 22 Jun 2012, 15:42

Felipao wrote:Uf,nismo mi nikad toliko izbacivali igrache iz nashe skole (jesmo Bufona koji je igrao veznjaka :D ) koliko smo nalazili kvalitetne tinejdzere,fazon 18-19 godina i imali njuh za igrache za koje "veci" klubovi nisu imali sluha...

Ja sam baš na ovo i mislio, a ne konkretno na stvaranje mladih igrača u vašem pogonu... ;)
Vi kao klub imate vremena da ih čekate i njuh da procenite dobar potencijal...
Najbolji prelazni rok Juventusa je bio kad su kupljeni Bufon i Tiram iz Parme...a pored ovih koje si nabrojao tu je bio i Kanavaro...
Grande Alessandro

Postby Felipao » 22 Jun 2012, 18:15

nolinjo wrote:PARMA,sinteticki klub ,tacka.

Sta kenjash ti papane jedan,sta ti znachi sinteticki klub majke ti?

Grande Alessandro wrote:Ja sam baš na ovo i mislio, a ne konkretno na stvaranje mladih igrača u vašem pogonu... ;)
Vi kao klub imate vremena da ih čekate i njuh da procenite dobar potencijal...
Najbolji prelazni rok Juventusa je bio kad su kupljeni Bufon i Tiram iz Parme...a pored ovih koje si nabrojao tu je bio i Kanavaro...

Bufon,Tiram,Kanavaro i Krespo u to vreme ne bi napustili klub jer smo bili dovoljno finansijski jaki ali nazalost Malezani je uspeo da se posvadja sa svim vodecim igracima u ekipi i prakticno ih oterao.Uspeo je on da osvoji i par trofeja svaka cast ali je rasturio najjachu ekipu Parme u istoriji.Dodushe prodaja Bufona je ispala i ok,najveci transfer za golmana u to vreme (moguce da je i dalje) a doveden je Frej koji je po meni bar jednako dobar golman.Bufon jeste jedan od najvecih ali ono sto je Frej uspao da skida Bufon ne bi nikad.Primer utakmica baraza za ostanak u serii A i krucijalna odbrana na 5:50.

A Tirama nismo smeli nikada da prodamo!On je otishao vec u zrelim godinama(28,proverih nije me mrzelo),nije bilo potrebe za tim(2 godine ranije odbijena ponuda Intera od tipa 70 miliona a otishao kod vas za nekih 35),dok je Krespo mogao da ostane duze.Jedina 2 dresa koja je ljubio u svojoj karijeri su Parmin i Argentinin,pametnom dovoljno :biggrin:

Sto se tiche cekanja igracha nisi u pravu jer su i Adriano i Mutu i Djilardino i Djovinko itd u svojim prvim sezonama razneli.Znachi nismo ih cekali da proigraju i gurali ih nesto,jednostavno smo prepoznali kvalitet koji ostali nisu.Adriano je bio verovatno najkvalitetniji spic u Interu tada ali nije igrao jer je neki preplaceni lik bio na njegovom mestu.
Felipao

Postby VMJunior » 22 Jun 2012, 18:25

Za godinu dana vek postojanja :copa1:
VMJunior

Postby Felipao » 22 Jun 2012, 18:28

VMJunior wrote:Za godinu dana vek postojanja :copa1:

Da,na prolece :copa3: Verovatno idem,a sigurno cu otici na neku tekmu na jesen.
Felipao

Postby nolinjo » 22 Jun 2012, 19:37

gle brata felipaa ne zna ni sta znaci sinteticki klub :D kad budes sazno vidices da jest
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Felipao » 22 Jun 2012, 19:59

Nole mislim da ni ti sam ne znash...Klub pijanog milijardera nismo,mada ne bih imao nista protiv.
A na fejsu naleteh na ove pola pola igrache,ladno posedujemo 50 posto Crisetiga sa Interom.Taj mali moze da postane opasan igrach a Bjabani je takodje Interov bio.Inter nam ispade bratski klub,nije ni cudo sto jedino njih gotivim od ovih vodecih u Italiji :D
Felipao

Postby nolinjo » 22 Jun 2012, 20:30

Felipao wrote:Nole mislim da ni ti sam ne znash...

kakav odgovor,umess ti to bolje
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby VMJunior » 22 Jun 2012, 20:31

Pa ti kad gotivis PSZ,ne cudi mi nista drugo :biggrin:
VMJunior

Postby Felipao » 22 Jun 2012, 20:34

VMJunior wrote:Pa ti kad gotivis PSZ,ne cudi mi nista drugo :biggrin:

Xaxa,ko kaze da gotivim PSG? Samo ih postujem,i dosta meni sjajnih igracha je proslo kroz njihov klub a za titulu sam rekao da mi je draze sto je osvojio Monpelje ;) A ti ne volesh PSG u fazonu kao ja Juventus ili Barsu pa kad ih ja branim cini ti se da navijam :D
Felipao

Postby Zlaja » 22 Jun 2012, 20:36

Felipao wrote:A na fejsu naleteh na ove pola pola igrache,ladno posedujemo 50 posto Crisetiga sa Interom.

Odakle ovo?!
Kad je Inter pazario u Parmi pa su dali malog. Mislim da se na njega ozbiljno racuna, valja ce Straci ubaciti jos par klinaca koje je trenirao.

Inace odlaze Lusio, Forlan, Deki, mozda Maikon.
Zlaja

Postby Felipao » 22 Jun 2012, 20:40

In January 2012 Inter bought back Joel Obi from co-owner Parma F.C., as well as signed young defender Yao Guy Eloge Koffi in co-ownership deal. In the same deal, Crisetig, along with Primavera team-mate Diego Mella and Jacopo Galimberti were sold to Parma in co-ownership deal. Crisetig and Koffi were remained in their "mother" club for the rest of the season.

A obnovili smo co ownership,ono sto sam pricao da smo mogli da iskoristimo i u slucaju Djovinko.Za Borinija su poslate ponude,nije doslo do dogovora sa Romom tako da se sutra u 11 otvaraju koverte.
Felipao

Postby VMJunior » 22 Jun 2012, 20:41

Felipao wrote:Xaxa,ko kaze da gotivim PSG? Samo ih postujem,i dosta meni sjajnih igracha je proslo kroz njihov klub a za titulu sam rekao da mi je draze sto je osvojio Monpelje ;) A ti ne volesh PSG u fazonu kao ja Juventus ili Barsu pa kad ih ja branim cini ti se da navijam :D

Cekaj buraz,izvini onda,ja sam nesto stekao utisak iz par tvojih postova da ih gotivis... :biggrin:
I ja gotivim dosta igraca koji su prosli kroz PSZ ali zato klub ko klub...

Mada,tema je Seria A,jebes PSG :stani:
VMJunior

Postby Grande Alessandro » 23 Jun 2012, 08:56

Felipao wrote:A na fejsu naleteh na ove pola pola igrache,ladno posedujemo 50 posto Crisetiga sa Interom.Taj mali moze da postane opasan igrach a Bjabani je takodje Interov bio.Inter nam ispade bratski klub,nije ni cudo sto jedino njih gotivim od ovih vodecih u Italiji :D

Crisetigo je dobar...može da bude odličan, ali na poziciji na kojoj igra (zadnji vezni) milion takvih sličnih njemu propadnu...

B. Au sad si me načisto razočarao...mogao si bilo koji drugi klub, ali šinterovce :thumbdown:
Grande Alessandro

Postby Houdini » 23 Jun 2012, 13:19

Enrico Alfonso, gk., born 1988, last season at Cremonese: co-owned by Inter and Chievo Verona; agreement: Inter.
Francesco Bardi, gk., born 1992, last season at Livorno: co-owned by Inter and Livorno; agreement: Inter.
Marco Benassi, m., born 1994, last season at Inter: co-owned by Inter and Modena; agreement: renewed.
Simone Benedetti, d., born 1992, last season at Gubbio: co-owned by Inter and Torino; agreement: renewed.
Luca Caldirola, d., born 1991, from January at Brescia: co-owned by Inter and Cesena; agreement: renewed.
Manuel Canini, a., born 1993, last season at Cesena: co-owned by Inter and Cesena; agreement: Cesena.
Lorenzo Crisetig, m., born 1993, last season at Inter; co-owned by Inter and Parma; agreement: renewed.
Lorenzo Degeri, m., born 1992, last season at Cremonese; co-owned by Inter and Cremonese; agreement: renewed.
Simone Dell'Agnello, a., born 1992, last season at Livorno; co-owned by Inter and Livorno; agreement: Livorno.
Simone Fautario, d., born 1987, last season at Frosinone; co-owned by Inter and Como; agreement: Como.
Jacopo Galimberti, d., born 1993, from January at Parma; co-owned by Inter and Parma; agreement: renewed.
Luca Garritano, a., born 1994, last season at Inter; co-owned by Inter and Cesena; agreement: renewed.
Alberto Gerbo, m., born 1989, last season at Gubbio; co-owned by Inter and Gubbio; agreement: Gubbio.
Nicolas Giani, d., born 1986, last season at Vicenza; co-owned by Inter and Vicenza; agreement: Vicenza.
Rene Krhin, m., born 1990, last season at Bologna; co-owned by Inter and Bologna; agreement: renewed.
Juraj Kucka, m., born 1987, last season at Genoa: co-owned by Inter and Genoa; agreement: Genoa.
Samuele Longo, a., born 1992, last season at Inter: co-owned by Inter and Genoa; agreement: Inter.
Marko Livaja, a., born 1993, from January at Inter: co-owned by Inter and Cesena; agreement: renewed.
Felice Natalino, d., born 1992, from January at Crotone: co-owned by Inter and Genoa; agreement: Inter.
Diego Mella, m., born 1993, from January at Parma: co-owned by Inter and Parma; agreement: renewed.
Obiora Nwankwo, m., born 1991, from January at Gubbio: co-owned by Inter and Parma; agreement: renewed.
Thomas Pedrabissi, a., born 1995, last season at Inter: co-owned by Inter and Cesena; agreement: renewed.
Daniele Pedrelli, d., born 1998, last season at Spezia: co-owned by Inter and Spezia; agreement: Spezia.
Gabriele Puccio, m., born 1989, from January at Savona: co-owned by Inter and Pavia; agreement: Pavia.
Gonzalez Granda Serrano, d., born 1993, last season at Varese: co-owned by Inter and Varese; agreement: Varese.
Luca Siligardi, a., born 1998, last season at Livorno: co-owned by Inter and Livorno; agreement: Livorno.
Matteo Solini, d., born 1993, last season at Chievo: co-owned by Inter and Chievo; agreement: Chievo.
Alen Stevanovic, m, born 1991, last season at Torino: co-owned by Inter and Torino; agreement: renewed.
Lorenzo Tassi, m., born 1995, last season at Inter: co-owned by Inter and Brescia; agreement: renewed.
Meme Baba Thiam, a., born 1992, last season at Avellino: co-owned by Inter and Sassuolo; agreement: Inter.
Emiliano Viviano, gk., born 1985, from January at Palermo; co-owned by Inter and Palermo; agreement: renewed.
Guy Eloge Koffi Yao, d., born 1996, last season at Parma: co-owned by Inter and Parma; agreement: renewed.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Grande Alessandro » 24 Jun 2012, 09:26

Aktivno na relaciji Juventus - Parma
24.06.2012 - 09:00

Nakon što je u smjeru Juventusa stigao Giovinco, očekuje sa da put Parme moglo nekoliko igrača Juventusa.

Sky Sport 24 javlja kako će Fabio Borini narednu sezonu dočekati kao igrač Rome. Klub iz Rima će Parmi isplatiti 5.3 miliona eura, a s tim novcem Parma bi mogla krenuti u dovođenje Motte i Padoina iz Juventusa.

Nakon što su uspješno dogovorili suvlasništvo između Chisbaha, Juventus i Parma bi istu formulu mogli na isti način riješiti transfer Omara El Kaddouri-a. Veznjak Brescie marokanskih korijena najradije bi nosio dres Juventusa, ali nakon uspješne suradnje po pitanju Giovinca, dva kluba spremaju suvlasništvo i na 22-godišnjem veznjaku koji bi sljedeću sezonu trebao ostati u Parmi.
Grande Alessandro

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal