Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Muzicki kutak

Re: Muzicki kutak

Postby Houdini » 03 Mar 2024, 05:16

Nisam baš ispratio finale, niti mi je baš najjasnije kako je sve ovo uspelo ovoliko da eksplodira.. Pogotovo što mi ne deluje da je neka pesma mogla da napravi neki bum na Evroviziji..

Ali ko god da je odgledao i jednu epizodu Zvezda Granda, zna zašto je Marija glasala kako je glasala..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Stefanm992 » 03 Mar 2024, 09:54

Zasto je glasala tako ?

Inace pobednicku pesmu sam upravo pustio da cujem i bukvalno ne mogu da je razumem sta peva
Stefanm992

Postby enbidzi » 03 Mar 2024, 10:06

Vila Ramonda, vila ramonda, besplatna promocija za smeštaj na Rtnju
enbidzi

Postby Dr. Thomas » 03 Mar 2024, 10:33

Stefanm992 wrote:Zasto je glasala tako ?

Inace pobednicku pesmu sam upravo pustio da cujem i bukvalno ne mogu da je razumem sta peva

Па мора Србија да уђе у пакшу Европи, тај неки савремени геј лоби стил.
Једноставно су показали да се стиде свега што подсећа на Србију.
"Привилегија је бити у Партизану у овом тренутку, а ви знате због чега. Али то нам даје морал, нову енергију". - Жељко Обрадовић.
Dr. Thomas

Postby Ron Swanson » 03 Mar 2024, 10:35

A ramonda ne podseća na Srbiju?
Ron Swanson

Postby grobar_Zvornik » 03 Mar 2024, 10:38

Геј лоби и другосрбијански олош + служба, одрадили своје.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Dr. Thomas » 03 Mar 2024, 10:52

Ron Swanson wrote:A ramonda ne podseća na Srbiju?

Ову тренутну Србију да.
"Привилегија је бити у Партизану у овом тренутку, а ви знате због чега. Али то нам даје морал, нову енергију". - Жељко Обрадовић.
Dr. Thomas

Postby Sezione » 03 Mar 2024, 10:58

Ramonda, breskvica, gej lobi, sluzba? Koliko puta sam vam rekao da ne gutate lego kockice i buncate? Tise sad, da cujemo pesmu koja ce nas predstavljati na evroviziji

СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Tegi » 03 Mar 2024, 10:59

Predsednica žirija Marija Šerifović ovako je glasala – Zejna (8), Zorja (10) i Teya Dora (12).

Ana :crybaby:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Inzaghi » 03 Mar 2024, 11:07

Sto bi rekli pobedilo nazalno pevanje :biggrin:
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby grobar_Zvornik » 03 Mar 2024, 11:09

Sezione wrote:Ramonda, breskvica, gej lobi, sluzba? Koliko puta sam vam rekao da ne gutate lego kockice i buncate? Tise sad, da cujemo pesmu koja ce nas predstavljati na evroviziji

Одличан си примјер навео. Те године је била највећа крађа у историји Беовизије, уједно си поткрепио моју тврдњу. И није само код нас тако, у цијелој Европи. Што си болеснији, то си битнији.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

grobar_Zvornik

Postby Lajger » 03 Mar 2024, 11:19

enbidzi wrote:Vila Ramonda, vila ramonda, besplatna promocija za smeštaj na Rtnju

Lila ramonda .
Ramonda ,sve nešto neutralno , može da se odnosi na bilo koju državu .
Eto konačno je elita pobedila , sad imaju razlog za likovanje .
Last edited by Lajger on 03 Mar 2024, 11:21, edited 1 time in total.
Gotov je
Aleče Asade!
Lajger

Postby Cuburac » 03 Mar 2024, 11:19

Obe prvoplasirane pesme imaju snaznu simboliku vezanu za Srbiju, pa mi je nejasno pripisivanje rezultata glasanja nekakvim politickim motivima, ako ih je i bilo ,ispostovani su.

Porodicno smo glasali za Breskvicu jer imam utisak da bi bolje prosla na Evroviziji, a i vise nam se svidja.Presudile su Marija i Sajsi, narocito ova druga, mislim da je sebi dala autogol, nesto slicno skorasnejm Vucicevom napadu na Partizan, ne njenu savest, da joj je dala i 10 poena, redosled bi bio isti.

Tako da vezivanje pobede za iskljucivo za politiku i posebno za drugosribijanstinu je teska besmislica, jer obe pesme svaka na svoj nacin snazno promovisu Srbijuj, sadrzavajuci dva simbola koja jasno asociraju na Srbiju.`
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby grobar_Zvornik » 03 Mar 2024, 11:24

Три наведена лобија су одлучила исход, као и много пута до сада. Имали су за то при томе и подршку медија, традиционално окренутих ка болештини.

grobar_Zvornik

Postby ИлићКапитен22 » 03 Mar 2024, 11:28

Cuburac wrote:Obe prvoplasirane pesme imaju snaznu simboliku vezanu za Srbiju, pa mi je nejasno pripisivanje rezultata glasanja nekakvim politickim motivima, ako ih je i bilo ,ispostovani su.

Porodicno smo glasali za Breskvicu jer imam utisak da bi bolje prosla na Evroviziji, a i vise nam se svidja.Presudile su Marija i Sajsi, narocito ova druga, mislim da je sebi dala autogol, nesto slicno skorasnejm Vucicevom napadu na Partizan, ne njenu savest, da joj je dala i 10 poena, redosled bi bio isti.

Tako da vezivanje pobede za iskljucivo za politiku i posebno za drugosribijanstinu je teska besmislica, jer obe pesme svaka na svoj nacin snazno promovisu Srbijuj, sadrzavajuci dva simbola koja jasno asociraju na Srbiju.`

Само што ову бугарку из Бора нико није нападао као ову малу због своје песме.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura