Board index Košarka Evropska košarka

Evroliga

Re: Evroliga

Postby VMJunior » 16 Jun 2012, 18:18

Don PSD wrote:Partizan,Barselona,Real Madrid,Caja Laboral,Unicaja,Beskitas,Efes,Fenerbahce,Montepaski,Armani,Olimpijakos,Panatinaikos,CSKA,Himki,Cedevita,Chalon Saone,Brose Baskets,Maccabi,Zalgiris,Prokom,Olimpija. Jos jedan tim iz kvalifikacija i to je to.

Hvala ti majstore.
Znao sam da nece biti tih timova i ranije,ali je raocaravajuce da nema Bilbaa,Kantua i Galate(bar je tu Besiktas koji ce nadam se napraviti skup i atraktivan tim).
Koliko sam samo meceva odgledao ovih timova kad su igrali kod kuce,mnogo ,mnogo su smeka dali proslogodisnjoj sezoni sa svojim izuzentnim navijacima i timovima.

A bas su trebali ove sezone da ucestvuju kad ce biti u TOP 16 2 grupe po 8 timova.
VMJunior

Postby AirBall » 19 Jun 2012, 10:10

Nezvanicna informacija da ce Unics dobiti specijalnu pozivnicu za kvalifikacije EL...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Bodi Bond » 19 Jun 2012, 11:32

AirBall wrote:Nezvanicna informacija da ce Unics dobiti specijalnu pozivnicu za kvalifikacije EL...
Ja naleteh na info da se radi o WC za Evroligu, ne za kvalifikacije? Samo ne znam ko bi onda izvisio.
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby VMJunior » 19 Jun 2012, 12:28

Don PSD ,ja ponovo citam tvoj spisak i vidim da ovde ima 21 klub + kvalifikant = 22
Fale jos 2 kluba.
Mozda jos jedan Francuz?
VMJunior

Postby Napredpartizan » 19 Jun 2012, 12:39

VMJunior wrote:Don PSD ,ja ponovo citam tvoj spisak i vidim da ovde ima 21 klub + kvalifikant = 22
Fale jos 2 kluba.
Mozda jos jedan Francuz?

U pravu si,fale jos 2 kluba,nek neko napise ako zna koja...Verovatno jos jedan italijanski tim fali i wild card za jedan tim....
Napredpartizan

Postby Bodi Bond » 19 Jun 2012, 12:59

Ovako bi trebalo da bude ako se poštuju pravila koja su sami doneli http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=8576

Izvinjavam se Air, Uniks je dobio pozivnicu za QR.

Aron Džekson prvo pojačanje CSKA, ugovor na tri godine.
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby jana » 19 Jun 2012, 13:18

Don PSD wrote:
VMJunior wrote:Don PSD ,ja ponovo citam tvoj spisak i vidim da ovde ima 21 klub + kvalifikant = 22
Fale jos 2 kluba.
Mozda jos jedan Francuz?

U pravu si,fale jos 2 kluba,nek neko napise ako zna koja...Verovatno jos jedan italijanski tim fali i wild card za jedan tim....

Trebalo bi da bude jedan tim koji dobija direktno ucesce umesto Lotomatike (gubi A licencu) i jedan koji dobija direktno ucesce umesto osvajaca Evrokupa (Himki) koji se kvalifikovao za Evroligu kao drugi u ruskom sampionatu. Trece mesto se dobija kroz kvalifikacije.

Glavni kandidati za wildcard su verovatno Valensija, Spartak (finalista Evrokupa), Lietuvos (ostao bez direktnog plasmana zbog toga sto se racuna da je Himki dobio mesto preko ruskog prvenstva, a ne preko Evrokupa) i Uniks (trogodisnji rejting i proslogodisnji rezultati u EL).

Partizan bi na zrebu trebalo da je u trecem sesiru (prvi: Barsa, Oli, Makabi, Pao; drugi: Siena, Real, CSKA, Kaha/Valensija/Uniks).

Po imenu i budzetu, najjaci klubovi u petom i sestom sesiru bi trebalo da budu Armani (peti), Besiktas (sesti) i pobednik kvalifikacija.
jana

Postby CrniGuja » 20 Jun 2012, 15:17

jana wrote:
Don PSD wrote:
Fale jos 2 kluba.
Mozda jos jedan Francuz?

Trebalo bi da bude jedan tim koji dobija direktno ucesce umesto Lotomatike (gubi A licencu) i jedan koji dobija direktno ucesce umesto osvajaca Evrokupa (Himki) koji se kvalifikovao za Evroligu kao drugi u ruskom sampionatu. Trece mesto se dobija kroz kvalifikacije.

Glavni kandidati za wildcard su verovatno Valensija, Spartak (finalista Evrokupa), Lietuvos (ostao bez direktnog plasmana zbog toga sto se racuna da je Himki dobio mesto preko ruskog prvenstva, a ne preko Evrokupa) i Uniks (trogodisnji rejting i proslogodisnji rezultati u EL).

Partizan bi na zrebu trebalo da je u trecem sesiru (prvi: Barsa, Oli, Makabi, Pao; drugi: Siena, Real, CSKA, Kaha/Valensija/Uniks).

Po imenu i budzetu, najjaci klubovi u petom i sestom sesiru bi trebalo da budu Armani (peti), Besiktas (sesti) i pobednik kvalifikacija.

Valensija ili Uniks u DRUGOM sesiru :bliss:
A nas bagra stavila u treci kad smo isli na F4.
Najjaci su definitivno: Unikaha ne udje u plej-of, ali ne izvise za A sranje jer su bili u prvoj polovini tabele u Spaniji :ajdejebote:
Partizan posle F4 ispada u treci sesir na osnovu bodovanja u poslednje tri godine, gde bez obzira sto smo ostvarivali bolje rezultate, boduje se po broju pobeda pa smo mi tu opet izduvali.
Mogu misliti koliko je bolesnim umovima iz te mafijaske organizacije trebalo da to izmisle.
CrniGuja

Postby bekrinjo » 20 Jun 2012, 17:49

Izgleda ce i Alba biti ugurana u EL...
bekrinjo

Postby Diktator » 20 Jun 2012, 17:51

bekrinjo wrote:Izgleda ce i Alba biti ugurana u EL...

kvalifikacije ili direkt?
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby bekrinjo » 20 Jun 2012, 18:00

Izgleda direkt,evo sta su pre par minuta ostavili na zvanicnoj Twitter stranici kluba
https://twitter.com/albaberlin/status/2 ... 48/photo/1
bekrinjo

Postby bekrinjo » 20 Jun 2012, 18:28

EL QR: BC Donetsk, Cantu, CEZ Nymburk, Le Mans Sarthe, PBC Lukoil Academic Sofia, Ratiopharm Ulm Telenet BC Oostende, Unics Kazan

A licenca na 2 sezone Milano
B licenca za ovu sezonu Ritas
C licenca za ovu sezonu Alba

WC za kvalifikacije:Kantu i Uniks
bekrinjo

Postby jana » 20 Jun 2012, 19:58

bekrinjo wrote:
EL QR: BC Donetsk, Cantu, CEZ Nymburk, Le Mans Sarthe, PBC Lukoil Academic Sofia, Ratiopharm Ulm Telenet BC Oostende, Unics Kazan

A licenca na 2 sezone Milano
B licenca za ovu sezonu Ritas
C licenca za ovu sezonu Alba

WC za kvalifikacije:Kantu i Uniks

Ako se sesiri budu formirali kao prosle godine:

1. Barselona, Olimpijakos, Makabi, PAO
2. Siena, Real, CSKA, Kaha
3. Himki, Partizan, Alba, Unikaha
4. Efes, Lietuvos, Zalgiris, Fener
5. Prokom, Milano, Olimpija, Brose
6. Cedevita, Salon, Besiktas, kvalifikant (Kantu, Uniks, Ostedende...)
jana

Postby Zlaja » 20 Jun 2012, 20:05

Bolje da smo u 4. sesiru... Mogli bi malo da nas degradiraju...
Zlaja

Postby AirBall » 20 Jun 2012, 20:07

Vidim ja da cemo opet da igramo sa Milanom iz 5., a iz 6. sesira Unics, ili Besiktas... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

PreviousNext

Return to Evropska košarka