Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby VMJunior » 19 Jun 2012, 00:58

MOREIRA wrote:Za mene je Juve posle Partizana najveci klub na svetu , sto se evrope tice 2 puta smo osvajali najace evropsko takmicenje , a 3 puta Uefa kup sto je slozicemo se solidno , verovatno vise gotivis ove klubove sto si pre naveo pa je za tebe Juve manji od njih , opet verovatno zbog Euro trofeja , ali bez brige u naredim sezonama cemo to da ispravimo :okk:

Haha,ja gotivim Bajern,Liverpul i Mancester?Barselonu? :biggrin:
Sta hoces,pa jel lose biti medju 10 najuspesnijih evropskih kluba?Veliki je Juve,to se pitanje ne postavlja...
VMJunior

Postby kotrljko » 19 Jun 2012, 01:01

meni je najjaca fora,sto se Modjija tice,nacin na koji je doveo Ibru u Juve :ajdejebote:
kotrljko

Postby Grande Alessandro » 19 Jun 2012, 07:44

VMJunior wrote:Cela fudbalska planeta ostala je zgrozena nakon sto se saznalo i dokazalo za sve lopovluke i kradje koje je uprava tog kluba pravila i u najmanju ruku obezvredila i ulaganja i krvav rad i trening drugih klubova i na kraju krajeva, prevarila ljubitelje fudbala.

Ma ,uostalom to mislim na ceo fudbal u Italiji za koji nije ni cudo sto je pao na tolko niske grane.Nije ni samo Juve namestao...

Ove dve stvari jednostavno ne idu zajedno...bar za klubove u Italiji...
Što se Italije tiče, SVI su nameštali i što je najveća fora mislim da se to i sad radi...u nekoj manjoj meri...
Jedini klub na koji je bačena ljaga u to vreme je Juventus...a dokazano je koliko se sećam i da su Milan i Fiorentina nameštali...niko to sad ne pominje, verovatno zato što je Juve tad i uzeo titule...
Inače jedini tim koji je ispao pravo "nevinašce" u celoj priči, može da se pohvali da su poslednjih 7-8 god. najuspešniji period u njihovoj istoriji...

Ono što je meni frapantno je činjenica da je Juventus tad imao možda i najači stastav u Evropi...bruka kakav je to tim bio po imenima!
Kapelo je zakazao te godine...e da je bio Lipi na klupi...
Grande Alessandro

Postby VMJunior » 19 Jun 2012, 12:14

Grande Alessandro wrote:Ove dve stvari jednostavno ne idu zajedno...bar za klubove u Italiji...

Jedini klub na koji je bačena ljaga u to vreme je Juventus...a dokazano je koliko se sećam i da su Milan i Fiorentina nameštali...niko to sad ne pominje, verovatno zato što je Juve tad i uzeo titule...
Inače jedini tim koji je ispao pravo "nevinašce" u celoj priči, može da se pohvali da su poslednjih 7-8 god. najuspešniji period u njihovoj istoriji...

Ono što je meni frapantno je činjenica da je Juventus tad imao možda i najači stastav u Evropi...bruka kakav je to tim bio po imenima!
Kapelo je zakazao te godine...e da je bio Lipi na klupi...

Pa nisu Alex svi namestali :biggrin:
Jesu Milan i Fiorentina i kaznjeni su ali nisu svi...

bold: To je i meni frapantno...Izuzetna ekipa,u svakoj liniji tima po 2 top imena fudbala: Tiram-Kanavaro,Nedved-Del Piero,Trezege-Ibrahimovic + Bufon na golu...
Ali sta da radi covek kad je smrdljivi Liverpul bio predodredjen da uzme...
VMJunior

Postby Grande Alessandro » 19 Jun 2012, 13:51

Ma nisu svi, ali većina...tj. kažnjeni su oni koji treba da budu = Milan i Juventus, da bi se jedna ekipa napokon dokopala titule. Skloniš dva najveća konkurenta i onda lagano...
Milan i Juventus su dva najveća kluba u Italiji...bila i biće...

Što se tima tiče:
2004-2005:
Bufon, Zebina, Kanavaro, Tiram, Montero, Zambrota, Emerson, Nedved, Kamonaresi, Alex, Trezegol, Mutu, Ibrahimović...a naredne sezone 2005/06 je stigao i Vijera + Kjelini...ma bruka dobar tim je to bio...
Grande Alessandro

Postby Jovan » 19 Jun 2012, 14:01

Sky: Agreement between Parma & Juventus for Giovinco has been reached. Juve will pay Parma €11m+co-ownership of Chibsah.
Jovan

Postby ИлићКапитен22 » 19 Jun 2012, 14:30

оде Ђовинко у Интер :laugh:
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby MOREIRA » 19 Jun 2012, 15:21

Oooooooooooo Feli javi se :laugh:

Đovinko se vraća "kući"!
Italijanski reprezentativac je i dalje na Evropskom prvenstvu, ali po povratku u domovinu ne ide u Parmu, već kući – u Juventus!
Image
Nakon mnogobrojnih spekulacija o sudbini Sebastijana Đovinka, interesovanja Intera, Barse, Mančester Sitija i ostalih, italijanski fudbaler se ipak, gotovo izvesno, vraća u redove šampiona.

Ovu informaciju je potvrdio i zastupnik samog fudbalera, Andrea Damiko, koji ističe da su čelnici Juventusa voljni da otkupe i drugu polovinu Đovinkovog ugovora koja je trenutno u vlasništvu Parme.

„Marota računa na Đovinka koji se nalazi u planovima Juventusa za narednu sezonu.“

„Nakon dve godine dokazivanja, Seba je konačno uverio čelnike šampiona u svoj kvalitet, pregovori oko njegovog povratka u Juve se intenzivno vode. Đovinko će se odlično uklopiti u Konteov tim koji igra napadački fudbal.“, rekao je Damiko.

Sportske :lollol:
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby nightwalker988 » 19 Jun 2012, 15:38

Informacije od Dekija Stankovica, ako zanima neke Interiste...

Dejan Stanković Vam je odgovorio:

Декса, шта мислиш о Луки Модрићу? Ти си срећан човек када за саиграча имаш Снајдера. Па, он има тако добар пас, тако добар преглед, лопту са очима, навигацијом...невероватно. Реци ми још, шта ће бити са Пацинијем, Заратеом, Форланом и Милитом - ко иде, ко остаје?

Znam da je Modrić fenomenalan igrač, neko koga bi svako poželeo u timu... Mislim da su Zarate i Forlan bliži odlasku, Milito ostaje, a Pacini treba da reši problem s kolenom i da nastavi dalje, da izađe iz male krize, ostaje on sa nama...
Život je k'o BMW pazi kako parkiraš...
nightwalker988

Postby Felipao » 19 Jun 2012, 19:01

Katastrofa,11M je smesna cifra za Djovinka.Trebali smo da izadjemo sa kovertama,koliko sutra Djovinko moze da se proda za vece pare...
Felipao

Postby Felipao » 19 Jun 2012, 19:08

MOREIRA wrote:Oooooooooooo Feli javi se :laugh:

Marota ti li si tico crna,sto dest dest destabilizujesh klub!

19.36 - Il sito ufficiale del Parma ha ritirato il comunicato sulla cessione di Giovinco. Queste la nota apparsa su FcParma.com: "Il Parma Fc comunica che contrariamente a quanto apparso per alcuni secondi sul proprio sito ufficiale non è stato raggiunto un accordo con la Juventus per la compartecipazione di Sebastian Giovinco. Fcparma.com si scusa per l’errata comunicazione." Le parole di Marotta all'uscita della Lega Serie A tuttavia non sembrano far trasparire problemi o incertezze nella trattativa.

U prevodu,eve vam ga na .I. :D
Felipao

Postby Grande Alessandro » 19 Jun 2012, 19:27

Ja ne znam Italijanski...pa da te priupitam Felipao, jel to ovo piše?

Spoiler: pokaži
SLUŽBENO: Juventus otkupio Giovinca
19.06.2012 - 19:02
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Nakon mnogobrojnih priča oko njegove budućnosti, sada je i službeno, Sebastian Giovinco je u potpunosti igrač Juventusa.

Službena objava je došla prije nekoliko minuta na stranici Parme. "FC Parma objavljuje da je suvlasništvo Sebastiana Giovinca riješeno u korist Juventusa. Nakon dvije sezone, i 22 gola u 66 nastupa, Atomski Mrav se vraća u redove Bianconera. Seba zaslužuje zahvalnost cijelog kluba za ogroman doprinos koji je dao ovoj momčad, i ovim putem mu želimo zaželjeti sreću u nastavku Eura s Azzurrima, ali i u nastavku karijere u redovima prvaka Italije."

Evo što je o njegovom povratku rekao Andrea D´Amico, njegov agent: "Čelnici Juventusa su odavno odlučili vrati Sebastiana u Torino, a nama je bilo bitno da bude u planovima trenera za narednu sezonu. U velikoj ekipi ne možete tražiti zagarantirano mjesto, ali Juventus vjeruje u Giovinca. On se vraća u Juventus kako bi ostao, i spreman je izboriti se za svoje mjesto."

Spoiler: pokaži
:bleh:
Grande Alessandro

Postby Felipao » 19 Jun 2012, 20:15

Pise da je ta objava povucena i da je izjavljeno da posao nije sklopljen.Izgleda da se umesao PSG.
Felipao

Postby MOREIRA » 19 Jun 2012, 22:21

Marotta: Giovinco se vraća u Juventus
"Ovo je proizvod naše omladinske škole, koje je steklo iskustvo u provinciji a sada je pravo dati mu priliku."
:P
MOREIRA

Postby MOREIRA » 19 Jun 2012, 23:23

Feli veoma mi je zao , ali sada je stvarno gotovo Seba se vraca kuci :copa1:
On 19 June 2012, it was announced by Parma and Giovinco's agent that Juventus had purchased the other 50% of Giovinco's transfer rights for an undisclosed fee.

Oooooooooooooooooooooooooooo FELI JAVI SEEEEE :laugh: :P
MOREIRA

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal