Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby Felipao » 17 Jun 2012, 20:45

MOREIRA wrote:Inace nije istina da je Inter odkupio 50 % ugovora :okk:

Niko nije rekao da jeste.Dali su nam ponudu,ne znaci da smo je prihvatili :)
Felipao

Postby MOREIRA » 17 Jun 2012, 20:50

Marota je izjavio da je zabranjeno pregovarati sa igracem dok Parma i Juve ne odluce sta ce da urade , inace Marota je isto tako rekao da posto Parma i Juve imaju sjajne odnose doci do kompromisa :okk:

Rekao je onaj kocic da je prodat , ali nisam iznenadjen kao sto uvek baca koske tako je i tu hteo da nas zavadi , znajuci koliko si ti osetljiv na Juve :laugh:
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Re: Letnji prelazni rok 2012.

Postby MOREIRA » 18 Jun 2012, 22:26

Đovinko do kraja nedelje u Torinu?
Izgleda da će se, posle svega, Đovinko vratiti u Juventus.
Image
Inter je ušao u trku za italijanskog reprezentativca, što je pokrenulo Juventus.

Italijanski šampion ima 50% ugovora na svog nekadašnjeg igrača, prodali su taj deo za 3 miliona, Parma sada traži 15. Do kraja nedelje klubovi moraju da se dogovore, inače sledi aukcija.

Do toga, kako piše "Tutosport" neće doći. Juventus će ponuditi 10 miliona i nekoga od mlađih igrača na pozajmicu kako bi vratio Đovinka.

Uz to, Konte je ovom fudbaleru navodno obećao šansu da se dokaže u klubu u kome je davno proglašen za vanserijskog talenta, ali nikada nije dobio priliku da igra u kontinuitetu.

Sportske
Oooooooooooooo FELI JAVI SE :P :laugh:
MOREIRA

Postby Felipao » 18 Jun 2012, 22:48

Ko se zadnji smeje najsladje se smeje! Videcemo sta ce biti :nisamodavle:
Felipao

Postby MOREIRA » 18 Jun 2012, 22:56

Felipao wrote:Ko se zadnji smeje najsladje se smeje! Videcemo sta ce biti :nisamodavle:

Bas cemo da vidimo ko ce da se smeje , jos kad dodje WC napadac , ima strah u kosti da teramo celoj evropi , za vas je bolje da vam damo neke mlade igrace , ovako nista ne postizete ako kvarite odnose sa nama, a mnogo gubite , mi cemo i bez Djovinka biti najaci , ionako smo dogovorili Verattija najtalentivanijeg igraca u Italiji :copa1:
MOREIRA

Postby Felipao » 18 Jun 2012, 23:10

Joj sve smo jadni bez vas,sta bismo bez vaseg krsha.Jedini vash bivsi igrach kod nas je raspali Mirante a i njega smo uzeli od Sampe i Djovinko majstor,al za to ko vas jebe kad ste glupi.
Felipao

Postby MOREIRA » 18 Jun 2012, 23:12

Ma da bas smo glupi , doveli smo najtalentovanijeg mladog igraca Italije , prosle sezone bez poraza osvojen Scudetto , a Gio ce se svakako vratiti kuci , pa ti pukni od muke :laugh: , SVE UZIMAJ OTIMAJ I DOMINIRAJ :copa1:
MOREIRA

Postby Felipao » 18 Jun 2012, 23:18

Ko je rekao da ste glupi? Daleko od toga,samo ste pokvareni.A te odnose izmedju djubrentusa i Parme zaboravi,uvek smo bolji bili sa Interom i nadam se da cemo uzeti od njih 10 milki i 2 igracha a vama uvaliti .I.
U sezoni 1999/​2000 Parma i Juventus su vodili veliku bitku na kraju sezone oko naslova prvaka.Parma je po mnogima imala tada najjaci sastav ikada-Bufon,Tiram,Kanavaro,Sensini,V​eron,Stanic,Ortega,D.Badjo,Kre​spo,Amoroso,Di Vaio,..i bila je cinjenica SAD ILI NIKAD.A bilo je nikad,zahvaljujuci Modjiju prvenstveno.Gospodin Farina,koji je uglavnom sudio utakmice Juventusa(danas izdrzava kaznu od 5 godina zatvora),je 2x unakazio Parmu sa svojim odlukama protiv direktno Juventusa.O sezoni 1996/1997 da ne pricam.2 boda razlike,katastrofalno sudjenje protiv Milana i Juventusa,par nesudjenih penala i sviranih golova iz ofsajda za Juventus i Milan.Ostace upamcen crveni karton D.Badja koji je pokazivao sudiji koliko si para uzeo.Od tada,standarnog clana italijanske reprezentacije nismo mogli videti igde.Sa 2 igraca manje Parma je stigla Juventusovih 0:2,na 2:2.
Najvecu moc Modjija i kompanije Parma je osetila u sezoni 2004/2005,kada je doticni direktno zapretio celnicima Parme da ce ispasti iz lige,jer nisu hteli da im daju pravo prece kupovine za svoja 3 igraca,na osnovu ucene.Rezultat je baraz sa Bolonjom,posle kojeg je Parma na jedvite jade opstala.A poslednje kolo Serije A,koje je Parma igrala protiv Lecea,ce ostati zabelezeno kao skandal godine.Sudija koji je takodje u zatvoru,poslat od strane Modjija da Parma izgubi.Srecom 3 3 je bilo dovoljno za taj famozni baraz.

Image

Dan kada je jedan Veliki igrac sahranio sam sebe,sto bi rekli fudbalski strucnjaci.Da,nekada jedan od najboljih igraca Italije je dobio crveni karton za start koji nije bio ostar,na sta je Dino sudiji Farini(danas robija)pokazivao gestikulacijom pokazivao-KOLIKO SI PARA UZEO.Utakmica se igrala 2000.izmedju Parme i Juventusa,kada je Farina ponizio Parmu i sav posten fudbalski svet,kriminalnim radnjama.Ono sto je Dino dobio posle toga je 8 meceva suspenzije,brisanje sa spiska reprezentativaca za eURO 2000. i izbacivanje sa fudbalkse karte Evrope.Toliko je Moggi bio jak.Poslat je u Lacio,gde je menadzer bio Modjijev sin,gde se nastavila tortura nad ovim vanserijskim igracem.Zahvaljujuci Kalcopoliju,sve je izaslo na videlo,pa je nas Dino dobio kakvu takvu satisfakciju,al opet to mu nece vratiti karijeru koja je bila sasvim zadovoljavajuca,a ko zna kakva bi bila da nije bilo visih sila.Ovako je tavorio po nizerazrednim klubovima,igrac koji je trebao biti nosilac i reprezentacije,a ne
Felipao

Postby MOREIRA » 18 Jun 2012, 23:24

Ali ti ne kapiras ili ne zelis da skapiras da ce Juve imati prvi rec u pregovorima sa Parmom i tek posle toga igrac ide na aukciju , samo sto ti ne zelis to da skapiras , Juve je mnogo veliki tako da jedan Djovinko nama nista ne znaci , dok je kod vas bio ceo tim , naravno da zelim da dodje posto je nase dete ali i bez njega uzimamo sve redom , u Interu ako ode ce da istrune zato sto je to supacki klub i sve titule su uzeli dok je trajao onaj haos , sada se Juve konacno vratio tamo gde mu je mesto , mozes da nas mrzis koliko oces ali u narednim godinama cemo biti samo jaci , naravno sa Djovinkom u timu :P
MOREIRA

Postby Felipao » 18 Jun 2012, 23:27

Pa da Inter uzeo kada je vama onemoguceno da namestate,stvarno su supci :ajdejebote: E oterali vas u drugu ligu,sudije i funkcioneri na robiji,pa ja bih se sakrio negde i cutao,ne bih se hvalio tim "podvizima"
Felipao

Postby MOREIRA » 18 Jun 2012, 23:31

Aha i gle cuda kad smo napravili iole normalnu ekipu pregazili smo ligu , Juve je najveci klub u Italiji a i sire to govore trofeji , a tvoja mrznja te je zaslepela da to vidis , na tvoju zalost jos dugo dugo ce Juve da vlada italijanskim i evropskim fudbalom , a u narednim godinama cemo biti sve jaci zato sto finansijski stojimo dobro i svaki prelazni rok ce se dosta ulagati , ovaj tim kada dovedemo WC spica nece imati ni jednu manu , sredinu terena mozda ima bolju samo Barsa , Asamoa i Vidal su kao osice i tesko ce koja ekipa uspeti da se odupre njihovoj srcanosti , a igraci su koji igraju u oba pravca , u odbrani su neprelazni u napadu efikasni , uzivaj brate moj i predji da navijas za pravi klub :copa1:
Spoiler: pokaži
Ionako ce Gio svakako kod nas :P
MOREIRA

Postby VMJunior » 19 Jun 2012, 00:17

Moreira,trebas i moras da razumes da postoje ljudi koji na Juventus gledaju razlicito od tebe.
Cela fudbalska planeta ostala je zgrozena nakon sto se saznalo i dokazalo za sve lopovluke i kradje koje je uprava tog kluba pravila i u najmanju ruku obezvredila i ulaganja i krvav rad i trening drugih klubova i na kraju krajeva, prevarila ljubitelje fudbala.
Ja se secam kao juce da sam sedeo na plazi Mogren u Budvi i citao Zurnal sa ortacima i bili smo frapirani...
Juventus je bio,jeste i ostace veliki evropski klub i to mu niko ne moze osporti ali zbog Modjija i ekipe zauvek ce ostati velika mrlja u istoriji tog kluba,tacnije na period na koje se odnose mafijasenja...Bice ono "sve je ok,ali znas...oni su..."

Bar ih ja tako gledam,nije kao pre kada sam ih mnogo cenio,a nema sanse da ce tako biti ikada vise...Ma ,uostalom to mislim na ceo fudbal u Italiji za koji nije ni cudo sto je pao na tolko niske grane.Nije ni samo Juve namestao...
Uostalom,ti navijas za Juventus ,niko ti ne brani ali moras da razumes gnev ljudi zbog toga.
Ja iskreno niti gledam Seriu A ,niti imam gde da je gledam,poslednji put sam gledao Juventus 90 minuta kad su igrali sa Realom u LS,kad je to bilo, pre 3-4 godina i kad su ispali od Celsija 2-2 u Torinu kad je bilo,to je bilo isto pre 3 godine...Tako da,zabole me za njihove rezultate ali cisto da vidis kako razmislja neko ko je neutralan...
VMJunior

Postby MOREIRA » 19 Jun 2012, 00:30

Ima istine u ovome sto pises , ali ne moze jedan Moggi da izbrise blistavu istoriju Juventusa , ok izbaceni smo u 2 ligu odma su nam dali minus bodove , otislo je dosta dobrih igraca ali oni najveci su ostali , i tu je Juve pokazao koliko je veliki , da posle minus bodova ekspresno se vrati u Seriju A da polako staje na noge i iz godine u godinu opet se vrati na sampionski kolosek, sada smo u takvoj situaciji da svaki ozbiljan igrac oce da dodje u Juve sto pre koju god nije bilo , em igramo LS em imamo mnogo jaku ekipu za evropske uslove , Italijnska liga jeste u padu ali vi pricate samo o namestanju ,zasto niko ne prica o blistavoj sezoni bez poraza o veliki come back najveceg italijanskog kluba , Liga sampiona bez Juventusa ovih godina nije bila podpuna , falio je Juve mnogo , voleli ga vi ili ne morate da priznate to , e sad ja sam siguran da je moja ljubav prema njemu mnogo jaca od vase mrznje.
JUVE JE SIGURNO PRVI A OSTALI NEKA SE POREDJAJU KAKO IM VOLJA :okk:

I naravno covek ne mora biti corav ili neutralan da vidi da je Juve bez ikakve dileme najveci klub u italiji i medju 5 najvecih klubova na svetu , to je apsolutna cinjenica nema to veze sa neutralnoscu :okk:
MOREIRA

Postby VMJunior » 19 Jun 2012, 00:42

Slazem se da Liga Sampiona nije ista bez Juventusa,taj klub je medju najuspesnijima od trenutka kada je oformljeno ovo takmicenje 1992.godine...

Njima je mesto u LS,kao sto je Mancesteru,Realu,Milanu ili Barseloni...

I jos nesto,Juve i Milan su u istoj ravni.Juve je uspesniji u Italiji ali verovatno da u narednih 20ak godina nece dostici Milanove uspehe u Evropi.
I Juventus nikako ne moze biti medju 5 najvecih klubova kad su od njega veci i Real i Barselona i i Liverpul i Bajern i Mancester Junajted i Ajaks.
VMJunior

Postby MOREIRA » 19 Jun 2012, 00:51

Za mene je Juve posle Partizana najveci klub na svetu , sto se evrope tice 2 puta smo osvajali najace evropsko takmicenje , a 3 puta Uefa kup sto je slozicemo se solidno , verovatno vise gotivis ove klubove sto si pre naveo pa je za tebe Juve manji od njih , opet verovatno zbog Euro trofeja , ali bez brige u naredim sezonama cemo to da ispravimo :okk:
MOREIRA

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal