Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby Baxter Stockman » 31 Dec 2023, 19:05

Patriote krenule jako :D
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Pit Bull » 31 Dec 2023, 20:55

Majami zesca prevara od ekipe.

Izivljavaju se na slabijima od sebe, ali cim se pojavi iole ozbiljna ekipa gace padaju.

Ako se Bafalo ne prospe protiv Nju Inglenda danas, uzece im diviziju sljedece sedmice.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Pit Bull » 31 Dec 2023, 21:48

Ode divizija Iglsima.
Pit Bull

Postby Nikola » 01 Jan 2024, 09:16

Zlaja wrote:Kako opljačkaše Detroit, ju...

Sudije kaznjene na kraju i skoro sigurno nece suditi u playoffu, ali mala uteha za Lionse.
Packersi preslisali VIkingse i ugurali se na 7. mesto. Ako ne naprave neku glupost protiv Chicaga obezbedice WC
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Felipao » 01 Jan 2024, 13:34

Dosta stvari se iskristalisalo nocas.
NFC - Ramsi su uzeli WC mesto, GB ima priliku protiv Cikaga u poslednjem kolu da udje u PO. Ako ne uspeju, iz prikrajka vreba Sijetl i vrv Saints jer Tampa ima zicer protiv Karoline da uzme jug. Najverovatniji scenario : SF - Dalas - Detroit - Tampa - Fila - Rams i GB da raspodele 6 i 7

AFC - Jaguari pobedom nad Tenesijem uzimaju diviziju, ukoliko izgube Texans - Colts imaju medjusoban duel za prvaka. Bils i Majami igraju duel za prvaka divizije. Klivilend seed5 zakucan ja msm. Znaci sigurni su Baltimor,Majami,KC,Klivilend. Za ostala 3 mesta se bore
Texans/Colts - pobednik medjusobnog duela ide u PO. Poraz izbacuje iz PO racunice. (u zavisnosti od meca jaguara pobednik uzima seed4 ili seed6/7)
Za preostala 2 mesta se bore
Bils treba da pobede Majami (seed2) ili ukoliko izgube da jedna od ekipa Jaguar/Pitsburg izgubi (seed6)
Jaguari treba da pobede Titane (seed4) ili ukoliko izgube da i Denver i Stilersi izgube (seed6/7)
Pitsburg treba pobeda nad Baltimorom + da jedna od ekipa Jaguars/Bils izgubi (seed6/7) ili ukoliko izgubi da Denver pobedi a Jaguari izgube.

Pitsburg ima srece sto ce Baltimor odmarati startere, Jaguari imaju lakseg protivnika ali divizijski dueli su uvek zajebani (pogotovo to poslednje kolo AFC juga) dok Bilsi imaju tezeg protivnika ali i najrealnije sanse od svih.
Felipao

Postby Pit Bull » 01 Jan 2024, 13:45

Ja smem da se kladim da ce Tampa ili Dzeksonvil posrnuti u zadnjem kolu.

Mozda i obje ekipe.
Pit Bull

Postby Zlaja » 01 Jan 2024, 13:52

Čim je pre par meseci izašao logo za Super Bowl u ljubičasto crvenoj boji bilo je jasno da će Baltimor i San Francisko igrati.
Zlaja

Postby Felipao » 01 Jan 2024, 14:20

Pit Bull wrote:Ja smem da se kladim da ce Tampa ili Dzeksonvil posrnuti u zadnjem kolu.

Mozda i obje ekipe.

I ja bih se kladio na Jaguare da ce se prosuti. Za Tampu nisam siguran da bas protiv Karoline mogu da useru, ali ako se to desi prvaka divizije uzima pobednik meca Saints - Atlanta u direktnom obracunu.
Felipao

Postby Pit Bull » 01 Jan 2024, 14:22

Meni je Tampa veci favorit da se oklizne. :D

Bice i oni i Dzeksonvil pod pritiskom jer je "win or go home" situacija, igraju u gostima protiv rasterecenog divizijskog rivala...

Licno bi i volio da puknu i jedni i drugi.
Pit Bull

Postby Felipao » 01 Jan 2024, 14:34

Realno Jagsi nisu pokazali nista, bar naspram velikih ocekivanja. Tampa ne znam kako je dogurala ovoliko, al doduse igraju u ocajnoj diviziji.
Ipak, navijacu za Jagse da udju u PO, imaju potencijal, za razliku od Coltsa koji su mi skroz bezveze ekipa. Takodje ne bih ni Texansi da udju, jer je u tom slucaju Stroud vidjen za ofanzivnog rukija godine a naravno, navijam da Nacua uzme laureat. A mislim da ima sanse da se to desi samo ako Texansi ne pobede u poslednjem kolu, jos uz neku losiju partiju a da Puca opet podivlja u poslednjem kolu.
Inace Puci fali nekih 30 jardi da postavi rekord za najvise jardi u ruki sezoni, nekih 3-4 hvatanja za rekordan broj uhvacenih lopti u ruki sezoni, i izjednacio je rekord po broju 100+ jardi utakmica u ruki sezoni, potencijalno moze da ga prestigne. Ako uzme ta 3 rekorda, mislim da bi bilo sramota da ne dobije priznanje. A i cekam to za 50k na kladzi :D
Felipao

Postby Pit Bull » 01 Jan 2024, 14:50

Nema opcije da udju i Indianapolis i Hjuston.

Ko to dobije ulazi, ko izgubi ispada. Dzeksonvil bi u slucaju poraza sa 9-7 ostao ispred porazenog iz duela Indianapolis/Hjuston.

Mada ja mislim da to Hjuston uzima. Nece Straud od Minsua izgubiti, a i Teksansi su ostavili bolji utisak kroz sezonu plus mislim da mogu u PO vise ponuditi.

Dzeksonvil je igrao dobro do 8-3 i djelovao je kao jedan od najboljih timova u konferenciji, ali isjeklo ih je ovo sa Lorensom. Prvo su izgubili od Sinsinatija sto ne bi izgubili da se nije povrijedio i onda sve nakon toga i njegovo igranje na silu ih je unistilo. Ista situacija koju je Sinsinati imao sa Buroom na pocetku sezone. Ako QB nije 100% zdrav, vise steti nego sto pomaze i to smo vidjeli i juce da je Dzeksonvil rutinski dobio sa Betardom. Jeste Karolina, ali svejedno.

A Tenesi je bas mina. Moguce zadnja utakmica Henrija, moguce i zadnja utakmica Vrejbela ako ode u NEP, bice hypeovani zestoko da dobiju to, a Jagsi jesu servirani tu da ih sjebu ovi.

A Tampi ne vjerujem nista. Koliko god Karolina bila losa, uopste me ne bi iznenadilo da Mejfild i Tampa nadju nacin da se samoubiju. Kao sto su juce izgledali uzasno. A Karolina je protiv Grin Beja pokazala da moze da zakuva na svom terenu.
Pit Bull

Postby mmarko28 » 02 Jan 2024, 13:53

Meč izmedju Coltsa i Texansa se igra u Indianapolisu, a Texansi igraju daleko lošije u gostima nego kući. Ogromna je razlika, posebno C.J.Stroud.

Kući, 8 mečeva: 2486 jardi (311 po meču), 17 TD, 4 INT, pas rejting od 108.
Gostovanja, 6 mečeva: 1358 jardi (226 po meču), 4TD, 1 INT, pas rejting od 85.8.

Ono što mu može pomoći je to što Coltsi igraju jako predvidljivu odbranu, uglavnom svi znaju koji coverage igraju i pre snepa.

Moj utisak je da su Jaguarsi trenutno najlošija ekipa od ove tri u diviziji, iako se očekuje da će da počnu ponovo da igraju dobro. Coltsi imaju Steichena koji uvek ima dobar plan u napadu, u odbranu im se ne uzdam previše, mislim da su prilično loši. Texansi, kad su zdravi, imaju dobru odbranu sa nekoliko talentovanih mladih igrača, kreativan napad sa Stroudom. Oni bi nešto mogli i da naprave u plejofu ako su zdravi. Problem su im povrede WR, ali mislim da OC Slowik uspešno pronalazi opcije u backup igračima.

Jaguarsi su najlošija ekipa od ove tri. Lawrence je strašno nekonstantan, OL ne može da ga sačuva uopšte pa stalno baca pas od 5-15 jardi, retko napadaju dubokim loptama. Odbrana im je užas. Potrošili su dosta novca i pikova na tu odbranu, a svaka ekipa koja može da baca loptu ih lagano nadigra. Pre meča sa Karolinom su izgubili 4 za redom. Razbila ih je Tampa, protiv Ravensa su jedva 7 poena postigli, Brownsi ih nadigrali i više nego što rezultat govori, vodili su 10-14 razlike sve do pred kraj 4/4. Bengalsi su ih dobili sa QB Browningom. Na sve to, pitanje je koliko će Lawrence uopšte biti spreman za sledeću nedelju i za plejof. Vuče neke 2-3 povrede.
mmarko28

Postby Dimitrije » 05 Jan 2024, 21:10

Cook u Ravense? Jesam li dobro čuo?
Dimitrije

Postby Pit Bull » 06 Jan 2024, 03:30

Cudi me odluka da Remsi odmore sve bitne igrace ove sedmice, ne znam sta Filip misli.

U situaciji gdje ce Najnersi odmarati neke bitne igrace, imao bi realnu sansu za pobjedom. Mislim da je neuporedivo veca sansa da sa #6 skines Detroit nego sa #7 da dobijes Dalas. Plus znas Gofa i sve to, ali 'ajde da vidimo.

Mada ja imam neki filing da ce Grin Bej svakako da se oklizne protiv Cikaga i to bi bilo bas urnebesno nakon sto su u identicnoj situaciji lani pukli od Detroita. I bas je identicna situacija... I tada je Detroit uzasno poceo sezonu i onda odigra izvanredno drugi dio i na talasu svega toga je doslo ovo. Copy/paste Cikaga ove sezone.

U AFC-u kao sto rekoh. Pitsburg se nece prosuti u situaciji kad Baltimor odmara sve sto vrijedi. Oni ih redovno tuku i kad su u full sastavu. :D

I bas sam uvjeren da ce Tenesi da uzme ovaj okrnjeni Dzeksonvil gdje Lorens nije ni 70% fit ja bi rekao. Pokusace na silu da ga osposobe da igra i to ce biti fijasko. Prebice ih Tenesi. Navodno Vrejbelu istice ugovor, tako da svasta je tu u igri. Moguce i zadnji mec Henrija u fransizi.

I onda nam to otvori spektakl Majami-Bafalo gdje ce i jedni i drugi vec biti u plej-ofu i mec za diviziju i #2. Mislim da ce Majami to dobiti i bilo bi bas bezveze da se namjesti da Bafalu to bude "win or go home".

I onda da gledamo revans taj isti u plej-ofu. :D
Pit Bull

Postby Felipao » 06 Jan 2024, 12:41

Ja takodje mislim da je izuzetno bitno biti seed6. Takodje razumem i odmaranje startera. Tesko je reci, ja licno bih pre igrao na pobedu, eventualno u toku utakmice ako se povoljno razvija situacija, izvlacio starterte iz igre i smanjio im broj snepova. Nije isto imati put Dalas - SF koji je siguran ukoliko smo seed7 i potencijalno Detroit - Fila/Tampa u slucaju da Sijetl/GB iznenade.
Ovako rezerve protiv rezervi, SF ima dublji roster i favoriti su. Jedina nada je da Wentz bude dosta bolji od Darnolda, sto je veoma moguce.
Nama ne igraju Staford, Kap, Donald, Jones, Vilijams, Higbi i Notbum. Pucu ce izvuci cim uzme rekord. SF sa druge strane je najavio samo odmaranje Purdija, za ostale se nece znati do same utakmice.

Sto se tice AFC, vcrs igraju Pitsburg i Colts-Texans, razresenje stize uskoro.
Felipao

PreviousNext

Return to Američki fudbal