Board index Forum Avangarda.in

Predlozi, primedbe, pohvale...

Re: Predlozi, primedbe, pohvale...

Postby fontaneros » 12 Dec 2023, 08:57

Forum na speed-ari

Siba kao besan
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby ExEr » 14 Dec 2023, 10:18

Zasto mi je obrisan post sa slikom gde je ostavljen post Dejana Koturovica?
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby grobar_Zvornik » 14 Dec 2023, 10:27

Зато што си два идентична поста оставио. Један са малом фотографијом и други са већом. Е тај први је обрисан.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby ExEr » 14 Dec 2023, 11:05

I opet brisanje, cemu? Vodimo razgovor, upucujem pitanje i primedbu...
ExEr

Postby grobar_Zvornik » 14 Dec 2023, 11:07

Друг, не знам који имаш проблем. Лијепо сам ти одговорио око Котуровића, два иста поста си имао, један је обрисан, други остављен. За остало стварно немам појма...
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

grobar_Zvornik

Postby ExEr » 14 Dec 2023, 11:10

grobar_Zvornik wrote:Друг, не знам који имаш проблем. Лијепо сам ти одговорио око Котуровића, два иста поста си имао, један је обрисан, други остављен. За остало стварно немам појма...

Koji je ostavljen?
Kratkim uvidom u istoriju postova (izuzimajuci sad nanovo postavljen) vidimo da tih postova nema...udjes u profil, pogledas korisnikove postove i vidis da nema nijednog...eto drug da ti objasnim problem...neka bude da gresis a da ne lazes
ExEr

Postby grobar_Zvornik » 14 Dec 2023, 11:16

Остављен онај са нормалном величином фотографије...Не знам да случајно неко од колега из модерације није обрисао истовремено. Не бих рекао.

grobar_Zvornik

Postby ExEr » 14 Dec 2023, 11:31

Lepo sam ti reko a ti brisao ovde, to je bio razmak od minut dva, kada sam moderisao sam postove, videvsi da imam dva, kada sam jedan nadopunio drugi sam obrisao, ali vi ste bili toliko brzi da niste ostavili ni tih minut dva za reakciju vec brisali...
Pa sam zato i napisao da ste potegli pistolje u roku od juce za slicne postove a negde vas nema uopste

Koja je to brzina reakcije dok ja editujem i ostavljam post i brisem drugi... munjevito Bome
ExEr

Postby bwa » 14 Dec 2023, 15:20

Koliko smo napredovali, ljudi se zale da je nesto previse efikasno :biggrin:
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby grobar_Zvornik » 14 Dec 2023, 20:29

ExEr wrote:Lepo sam ti reko a ti brisao ovde, to je bio razmak od minut dva, kada sam moderisao sam postove, videvsi da imam dva, kada sam jedan nadopunio drugi sam obrisao, ali vi ste bili toliko brzi da niste ostavili ni tih minut dva za reakciju vec brisali...
Pa sam zato i napisao da ste potegli pistolje u roku od juce za slicne postove a negde vas nema uopste

Koja je to brzina reakcije dok ja editujem i ostavljam post i brisem drugi... munjevito Bome

Ја нисам видовита Зорка па да видим да неки форумаш брише свој дупли пост, баш истог тренутка.
Објасних ти шта сам урадио, заиста нисам могао знати да ти истог тренутка бришеш дупли пост.
А да не објашњавам зашто се бришу дупли постови.

grobar_Zvornik

Postby ExEr » 16 Dec 2023, 19:33

bwa wrote:Koliko smo napredovali, ljudi se zale da je nesto previse efikasno :biggrin:

Da su malo brzi i mene bi obrisali sa sve postom
ExEr

Postby Dr. Thomas » 19 Dec 2023, 22:38

Докле ће се Тесли толерисати вређање форумаша?
"Привилегија је бити у Партизану у овом тренутку, а ви знате због чега. Али то нам даје морал, нову енергију". - Жељко Обрадовић.
Dr. Thomas

Postby Niko123 » 21 Dec 2023, 02:44

Mene bi Grof oterao u pm zato što prozivam Covica :laugh: ja sam "bot" radim za Ostoju :laugh: Ja sam popio ban jedan dan, zato sto sam za neke članove rekao da su botovi, zato što skaču kao opareni, na sam pomen Covica, a on mene proziva da sam bot :laugh: Ne morate da sankcionišete, samo valjda bi pravila trebala budu ista za sve?Jbt, aj da sam nesto loše rekao za njihove igrače, pa da me napadnu, ali Covica? :laugh:
Niko123

Postby bhc_comp » 21 Dec 2023, 09:04

Niko tebe nije dirao zato što prozivaš Čovića, nema potrebe da se pravimo ludi. Ako ćemo po pravilima, mogli ste obojica da dobijete po jedan dan i to praktično za istu stvar - ti njemu da ima gazdu a on tebi da botuješ.

Niko ovde nije banovan zbog konstantnog pisanja o Čoviću, pa nećeš ni ti. Slobodno nastavi da pratiš rad dotičnog.
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby Niko123 » 21 Dec 2023, 09:22

Što me je onda hteo poslati u pm? Nisam ga napao, jos sam sa svima na forumu u dobrim odnosima.Rad doticnog svi znamo :biggrin:
Niko123

PreviousNext

Return to Avangarda.in