Board index Košarka Evropska košarka

Evroliga

Re: Evroliga

Postby Pit Bull » 06 Dec 2023, 23:30

*6-1 :D
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Buzz » 06 Dec 2023, 23:38

Imao je i u Zvezdi odlican skor u EL, pa znamo kako se zavrsilo. Baskonija je i prosle sezone u ovo vreme igrala odlicno, a kada je bilo najbitnije , truba.
Buzz

Postby Balon » 06 Dec 2023, 23:43

Buzz wrote:Imao je i u Zvezdi odlican skor u EL, pa znamo kako se zavrsilo. Baskonija je i prosle sezone u ovo vreme igrala odlicno, a kada je bilo najbitnije , truba.

Pa on je imao najbolji skor sa Zvijezdom u istoriji od kad Zvijezda igra EL 16:11 ....
Mislim da ce on uvuc Baskoniju na 9-10 mjesto sto je pristojan rezultat za njih
Balon

Postby Bogun » 07 Dec 2023, 00:00

Baskonija je i prošle sezone bila deveta, skor 18:16.

Što se tiče Duškovog skora, jeste on na kraju imao 16:11, ali je isto tako šanse za top8 izgubio 5 kola pre kraja, odnosno pri timskom skoru 12:17 i onda je vezao 5 pobeda u utakmicama bez ikakvog rezultatskog pritiska. A pre te serije je usledio niz poraza od Bajerna, PAO-a i Albe, to su bile tri najslabije ekipe u EL i u dve od tri utakmice je gubio dvocifrenu prednost u drugom poluvremenu, a protiv Bajerna je ispustio +9 na nekih 5 minuta do kraja.

Tako da bih sa velikom rezervom uzeo njegov skor u Zvezdi.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Radonjaa » 07 Dec 2023, 00:16

Ne zna se jesu li ujednačenije utakmice ili tabela, nevjerovatno
Image
Image
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Veljkona22 » 07 Dec 2023, 00:16

Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby fontaneros » 07 Dec 2023, 12:00

Kako ce da gori OAKA veceras, ne znam da li ste svesni

Au kakva steta sto je tekma samo 15 min pre nasa
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Bili Piton » 07 Dec 2023, 16:33

fontaneros wrote:Kako ce da gori OAKA veceras, ne znam da li ste svesni

Au kakva steta sto je tekma samo 15 min pre nasa

Smeši im se treći vezani poraz u evroligi. Tavares će da poništi Lesora a bez njega nema šanse da pobede.
ja još sam juga deo i ludo volim te
Bili Piton

Postby zvezdaraking » 07 Dec 2023, 21:31

kako igra real sve ti jebem...
zvezdaraking

Postby BumBumCarroll » 08 Dec 2023, 10:25

Reala samo moze zaustaviti fajnal for i jedna slucajna utakmica i los dan, ovako niko nema promil sanse u plej of rezimu.
BumBumCarroll

Postby Nikola » 08 Dec 2023, 22:55

Ako nekim cudom Valencia ne prospe razliku protiv Asvela, bice posle ovoga kola 4 tima sa 7-6
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Lester Bo » 08 Dec 2023, 22:55

Jezivo drugo poluvreme Asvela u kome su zaličili na tim sa starta sezone.
Lester Bo

Postby Balon » 08 Dec 2023, 23:03

Virtus nastavio da melje, rijesili i Makabija... Bajern izgubio bez Ibake... Je li to neka povreda u pitanju? Ima li kakvih novosti oko Lucica i njegovog povrtaka... Laso ga je bio najavio da se uskoro vraca, jos uvijek nista...
Balon

Postby Bili Piton » 09 Dec 2023, 00:18

Šta kažu navijači Monaka na odnos slobodnih bacanja u Kaunasu, Žalgiris 7 a Monako 33.
ja još sam juga deo i ludo volim te
Bili Piton

Postby Pit Bull » 09 Dec 2023, 01:13

Kapiram da je ovih 13 kola dovoljno da se izvuci neki zakljucak:

-Real i Barselona su ocito top4 ekipe tj. timovi koji ce imati prednost domaceg terena u plej-ofu.

-Monako, Partizan, Olimpijakos i Fenerbahce vjerovatno cetiri tima koja ce na kraju da konkurisu za preostala dva mjesta u top 4. Monako je tu negdje igrom i kvalitetom na slicnom nivou kao i mi. Olimpijakos igra u skladu sa ocekivanjima, ali imaju iskustva i nece ih biti lako dobijati u Pireju. A Fener je pregrmio ovaj pretezak raspored pun povreda i oni ce sad krenuti da se dizu. Cak bih se usudio da kazem da ce sest navedenih ekipa ciniti top6 nakon 34 kola. Najvise skepse imam prema Olimpijakosu tu.

-Virtus i Baskonija su izgradili lijepu prednost u odnosu na ostale. Virtus podsjeca dosta na Makabi lani. Kuci imaju skor 7-1, skinuli su neke ozbiljne timove poput Barse na svom terenu i ako zavrse sa nekih 14-3 ili 13-4 kuci, vjerujem da ce i na strani uzeti 4-5 pobjeda ukupno sto bi bilo dovoljno za top8, mozda i top6. Uzeli su vec dvije.

Baskonia je prosla izuzetno tezak raspored sa 7-1 od dolaska Duska. Nadoknadili su poraze od Bajerna i Zalgirisa kuci, ali i igraju generalno odlicno i meni su oni bolji tim od Virtusa. Ne vjerujem da ce imati neki veliki pad ove sezone jer su kompletniji i bolji nego lani. Vjerujem da ce se vrtiti na kraju tu oko 18-20 pobjeda. Ako neko od ovih gore iznad kiksne, najprije nekog od njih vidim u top6, mada top8 mi djeluju kao ozbiljni kandidati.

-Makabi, Efes i Panatinaikos svako ima svoj kvalitet, ali i mane. Makabi ima najgoru odbranu u takmicenju plus ne igraju u Izraelu i nemaju taj mocni domaci teren posto su vec gubili u BG od Olimpijakosa, Reala i Barselone, a to se pise kao domaci poraz. Vjerujem da ce ih to na kraju i kostati top8. Efes u ovoj rotaciji nece u seriji pobjedjivati. Oni su mi ona toplo/hladno ekipa koja ce tu negdje stalno biti oko granice plej-ofa i na kraju vjerovatno biti poziconirana izmedju 9. i 12. mjesta. Panata tu ima daleko najveci upside, ali u narednih sest kola imaju pet gostovanja i Zvezdu kuci. To ce dati jasniju sliku hoce li se boriti za 7-8. mjesto ili ce juriti play-in. Njima bi dao najvece sanse od ove tri da budu deveti ili eventualno sedmi ako Virtus/Baskonija dozive moguci brodolom.

-Ovo sve ostalo je neozbiljno za plej-of. Ako bih morao prognozirati ko jos teoriju da se ugura u top10, rekao bi Milano. Nakon unaprijed upisanog poraza od Barselone naredne sedmice, i oni imaju niz prelakih meceva gdje mogu napraviti tipa 7-1 u 8 kola sa povratkom Mirotica jer ce igrati vecinu meceva kuci protiv timova koji nisu plej-of timovi (Asvel, Panatinaikos, Baskonija, Bajern, Alba, Zvezda), uz gostovanja Valensiji i Olimpijakosu. Tako da njih itekako mogu zamisliti da pridju na neki skor 10-12 npr. nakon 22 kola i sa kvalitetom koji imaju mogu da kliknu u finisu i dohvate 17-17 koliko je realno play-in zona.

-Sto se ostalih tice, mislim da su Alba, Asvel, Zalgiris i Zvezda vec sad naucna fantastika za top 10. Ne naravno skorom iskljucivo, nego utiskom i vidjenim od njih, uz raspored u naredna dva mjeseca. Valensija slicna prica kao prosle sezone, bice stalno tu negdje, ali u konacnici nigdje. A Bajern djeluje simpaticno i njih ne bi smio unaprijed otpisati, ali neko 12-13. mjesto je laganica za prvu sezonu.

Sve u svemu, imamo neki uzorak da vidimo ko ima kakve domete gdje.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

PreviousNext

Return to Evropska košarka