Board index Košarka Evropska košarka

Evroliga

Re: Evroliga

Postby Balon » 04 Dec 2023, 17:06

Eto sansa za Trinkjerija
Balon

Postby Ćoba » 04 Dec 2023, 17:16

fontaneros wrote:Brki iz Efesa preti otkaz, kazu da mu je ovo duplo kolo biti ili ne

Jos cujem u Histerikalu da ga navodno i igraci malo buse

Nemaju sta da traze sutra protiv PAOa ovako okrnjeni

S obzirom kako ih povrede sakate PO se dovodi u pitanje.
Ćoba

Re: KK Partizan 2023/2024 - Mangupi overavaju maturu

Postby fontaneros » 06 Dec 2023, 18:27

A juce sto su nam legli svi rezultati, Albica, Bajern pa i Efes?
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Lester Bo » 06 Dec 2023, 18:31

Dobro je i da Olimpijakos gubi, trenutno imamo isti skor.

Sutra šansa da pobegnemo Milanu 3 pobede.
Lester Bo

Postby Tegi » 06 Dec 2023, 18:52

Hajmo malo o najnačelnijim mogućim kalkulacijama koje već za par nedelja mogu delovati smehotresno:

Najvažnije: kao konkurencija za 3. i 4., a onda i 5. i 6. mesto trenutno deluju Olimpijakos, Monako, Fenerbahče i Panatinaikos. Za sada, treba uvek navijati protiv njih.

Pod 2: tom društvu može da se pridruži Makabi (pamtim dobro, Radonja, ono naše neslaganje, jedva čekam da vidim ko će na kraju biti u pravu :biggrin: ) i ostavio bih prostor za Milano ako proigra do NG i Efes ako izađe sa iole pristojim skorom iz perioda u kom su desetkovani povredama. Zato treba još uvek navijati da Efes i Armani gube od svih sem od pobrojane konkurencije za 3-6. mesto. Plasman svih ostalih među 6 bio bi ogromno iznenađenje. Ali ne bi bilo toliko iznenađenje da se neko od pobrojanih raspadne i bude izvan borbe i za 10. mesto.

Pod 3: konkurencija za plej-in (od 7. do 10. mesta). Baskonija, Bajern, Virtus, Zvezda, Žalgiris, Valensija. Navijati da gube od Reala, Barselone, Asvela i Albe, ali da pobeđuju gore navedene ekipe.

Valja izvršiti jedan apdejt posle 17. kola. Ali mislim da je ovo korektno upustvo za navijanje na trećini regularnog dela.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Sezione » 06 Dec 2023, 19:04

Uputstvo mozete koristiti i za navijanje
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby fontaneros » 06 Dec 2023, 19:04

Za koga onda veceras da navijam, Pamesa ili cigani?

Image
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Cvele » 06 Dec 2023, 19:06

Tegi, ko ceni Makabi visoko, ti ili Radonja? :biggrin:

Ja sam tipovao da će sigurno biti van 6, a rekao bih i van 8 kad bih baš morao da pogađam.
Cvele

Postby Tegi » 06 Dec 2023, 19:15

Cvele wrote:Tegi, ko ceni Makabi visoko, ti ili Radonja? :biggrin:

Ja sam tipovao da će sigurno biti van 6, a rekao bih i van 8 kad bih baš morao da pogađam.

Ne bih sad da falsifikujem njegove teze, ali smatrao je da su igrački jači i bolje posloženi nego prošle sezone, a moj stav je da su prošle godine zbog domaćeg terena i posrnuća konkurencije bili žestoko overachieveri i da su više izgubili odlaskom iz one crpe rupe od hale nego što su dobili dolaskom Blata, Rivera... Naravno, Radonja je bio mnogo sofisticiraniji u argumentaciji, ja sam bio previše načelan.

Fontana, za Valensiju navijam večeras. Pre će Cigani do nekog respektabilnog skora na kraju.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Balon » 06 Dec 2023, 19:19

Tegi, mislim da si precijenio Makabi, zbog ove situacije, oni su prosle sezone imali izuzetno jak domaci teren... Mislim da su imali samo 1 ili 2 poraza kuci u regularnom dijelu .. Ne plejofu, da ne provjeravam... Ja mislim da ce oni biti od 8-10.... Mislim da ce Bajern biti u 10 pogotovo kad im se Lucic vrati.. Milano mora mora proigrat... Nocas ce se vidjet moze li Virtus da bude hit sezone ako dobiju Barsu vec su oladili Monako na strani 25 razlike... Jer nakon Barse imaju kuci Makabija kojeg itekako mogu da dobiju, da vidimo kako ce se uklopiti Polonara posle pauze....Zajebano je za projekciju, desetkovana Alba je rijesila Zalgirisa...Mislim da je Valensija van svake konkurencije za top 10 iako su dobro startovali....Mozda se Dusko ugura sa Baskonijom
Balon

Postby Radonjaa » 06 Dec 2023, 20:26

Misliš ja sam ih precijenio :biggrin: Da, tipovao sam da će dodatkom Rivera i rokadom Martin - Veb ,,nadoknaditi'' domaći teren, i da će im na duže staze pomoći što igraju na samo jednom frontu. Mislim da je priča bila u kontekstu toga da li će nam biti konkurent za poziciju ili ne, tj ja sam kukao na nepotrebno ubjedljiv poraz u Izraelu :biggrin: Trenutno smo blizu na tabeli, ali to posle ovakvog početka sezone nije mjerilo za bilo šta, više od pola lige je na 6/7 pobjeda, imaju kad da potonu
S obzirom na to da u Beogradu već imaju tri poraza (ubjedljivo od Reala i tijesno od Barselone i Olimpijakosa, gdje je djelovalo da im tačno nedostaje impuls domaćeg terena da prelome/okrenu), i da od 5 pobjeda imaju 2 domaće protiv Njemaca i 3 protiv ekipa koje su bile u lošim momentima kad su naletjeli na njih (PAO dok su bili u onom početnom kanalu, Armani u seriji poraza, Fener nakon dva poraza u Beogradu i prije poraza u Bolonji), može se reći da naše pobjede protiv zahuktalih Monaka/PAO-a vrijede više nego bilo koja njihova, ali i da su zahvaljujući ,,sreći'' sa rasporedom, period slabije igre prošli sa sasvim solidnim skorom. I prošle godine su krenuli toplo-hladno, pa bili odlični u drugom dijelu, samo što sam očekivao da na račun kontinuiteta ovu sezonu počnu bolje, za sad više djeluje da će morati da se vade
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Trickett » 06 Dec 2023, 22:20

Đorđević u Feneru > Itudis u Feneru
Ostoja Mijailović wrote:Nije uvek lako, ali je uvek skupo gledati Partizan.
Trickett

Postby Balon » 06 Dec 2023, 23:18

Radonjaa wrote:Misliš ja sam ih precijenio :biggrin: Da, tipovao sam da će dodatkom Rivera i rokadom Martin - Veb ,,nadoknaditi'' domaći teren, i da će im na duže staze pomoći što igraju na samo jednom frontu. Mislim da je priča bila u kontekstu toga da li će nam biti konkurent za poziciju ili ne, tj ja sam kukao na nepotrebno ubjedljiv poraz u Izraelu :biggrin: Trenutno smo blizu na tabeli, ali to posle ovakvog početka sezone nije mjerilo za bilo šta, više od pola lige je na 6/7 pobjeda, imaju kad da potonu
S obzirom na to da u Beogradu već imaju tri poraza (ubjedljivo od Reala i tijesno od Barselone i Olimpijakosa, gdje je djelovalo da im tačno nedostaje impuls domaćeg terena da prelome/okrenu), i da od 5 pobjeda imaju 2 domaće protiv Njemaca i 3 protiv ekipa koje su bile u lošim momentima kad su naletjeli na njih (PAO dok su bili u onom početnom kanalu, Armani u seriji poraza, Fener nakon dva poraza u Beogradu i prije poraza u Bolonji), može se reći da naše pobjede protiv zahuktalih Monaka/PAO-a vrijede više nego bilo koja njihova, ali i da su zahvaljujući ,,sreći'' sa rasporedom, period slabije igre prošli sa sasvim solidnim skorom. I prošle godine su krenuli toplo-hladno, pa bili odlični u drugom dijelu, samo što sam očekivao da na račun kontinuiteta ovu sezonu počnu bolje, za sad više djeluje da će morati da se vade

Da brate ti, bas se sad sjetih ti Makabi a ja Bajern :D Jer sam ih stavio u 8 mada mislim da ih Pablo moze ugurati....
Kako komentarises Virtus? Najprijatnije iznenadjenje u EL za sada pade i Barsa.. A sad bas slijedi mec sa Makabijem
Balon

Postby Antagonist » 06 Dec 2023, 23:23

Ali kakva dominacija Ivanovića. Je l ima neki medij da izbaci tabelu EL od kako je došao.
Antagonist

Postby JNA » 06 Dec 2023, 23:28

Pa što bi izbacivali tabelu od kad je došao? Čemu...

Da se izbacuje tabela za poslednjih 6 kola? Glupo je zar ne...

Čovek ima 5-1 respekt, vozi dalje...
JNA

PreviousNext

Return to Evropska košarka