Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby JNA » 19 Nov 2023, 17:42

Bilo je kikseva u grupi, tj u kvalama, ali bravo za Piksetu...

Igraćemo fantazi ligu EP...
JNA

Postby Angus Young » 19 Nov 2023, 17:44

Avenger wrote:Najjadnija grupa u istoriji svih kvalifikacija i prosireno EP gde nije otisao samo ko nije hteo. I to si se plasirao sa po dve pobede protiv Litvanije i CG.

Radujmo se. Epski uspeh.

I treba nama SNS da vodi drzavu a ovaj Matic sa RTS-a da vas vodi kroz zivot.

Pa kako nije uspeh ako 24 godine nismo bili tamo?

Šta bi se pričalo da nismo prošli ovu grupu?

Pobrkan narod skroz.
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby grobar_Zvornik » 19 Nov 2023, 17:46

Angus Young wrote:Odemo posle 24 godine na evropsko i ljudi nezadovoljni.

Капирам да је разлог код већине у приказаном. Никако у резултату, тј. одласку на велико такмичење након деценија поста.
Без да било кога од вас увриједим, ако сте ви задовољни како репрезентација игра од Лисабона до данас, шта да вам кажем...
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Cvele » 19 Nov 2023, 17:47

grobar_Zvornik wrote:
Те које бих предложио се неће прихватити због ситуације у Савезу, али и чињенице да у овом тренутку немамо озбиљног дефанзивца.
Стога бих размислио о странцу и платио.

Samo Kontea ili Svetislava Vengera, čuj me Aleksandre :biggrin:

Mada ne bih bio toliko nezadovoljan ako ostane Piksi.
Cvele

Postby Brižni baštovan » 19 Nov 2023, 17:48

ИлићКапитен22 wrote:Драган Стојковић Пикси после СП води Србију на ЕП.

Најуспешнији селектор Србије у историји.

Тачка.

To je mozda i jedino sto treba pamtiti iz ovog meca. Ne daju nam ni da se poradujemo kao ljudi ovako sramotnom igrom.
Ne vidim da ce se do ljeta promijeniti odbrana Srbije i da ce iskociti 2 beka, lijevi i desni…
Razocarao me malo Piksi ali rezultati drugacije govore i pored ovoga.
Чак и сада, овакав какав је - рањен и на први поглед потпуно немоћан, Партизан је Партизан!
Brižni baštovan

Postby Angus Young » 19 Nov 2023, 17:52

grobar_Zvornik wrote:Капирам да је разлог код већине у приказаном. Никако у резултату, тј. одласку на велико такмичење након деценија поста.
Без да било кога од вас увриједим, ако сте ви задовољни како репрезентација игра од Лисабона до данас, шта да вам кажем...

Nisam ali igramo u skladu sa očekivanjima. Nama najbolji igrači igraju u Fenerbahčeu i Arabiji. Vlahović kuburi sa povredama, odbrana realno šuplja, ali to nije do Piksija, to je do našeg limita. Ograničeni smo i u skladu sa tim i ovom grupom plasman je očekivan i uspeh je otići na evropsko.

Mnogo se stvari promenilo od tog Lisabona, pre svega u karijerama tih igrača da bi upoređivali ovaj ciklus sa tom utakmicom.
Angus Young

Postby Џејси Керол » 19 Nov 2023, 17:52

Odlican uspeh, Piksi usao u istoriju, a koliko znam dobrim igrama u LN nam je obezbedio i ovu “laku” grupu.

Ne vidim cemu podsmeh na ovo slavlje, mi nismo fudbalska zemlja, da jesmo ne bi nam stadioni blejali prazni, u Bugarskoj su npr puni, a mi se njima smejemo.

Nadam se da Piksi nece zeleti da produzi ugovor, to bi bila kurcina po sred cela Niksonu, Vladi opozocionarima kao i ovim kerovima sa vlasti sa severa.
proces.
Џејси Керол

Postby Chuck » 19 Nov 2023, 17:55

Uspeh bih bio da smo otisli sa prve pozicije.

Kad ti bugari priprete i umalo pobede kod kuce, ja to ne mogu videti kao uspeh

Zamisli da u grupi sa Madjarskom, Litvanijom, Bugarskom i CG ne prodjes dalje, to bi bio debakl
Chuck

Postby stihl » 19 Nov 2023, 17:56

Само мазохисти се могу радовати овом "успјеху".
Излапјели Џаја, шеф Недимовић, оперативац Шурбатовић,мистер Пиксе и "стручни" штаб, на терену гомила *уртона и безмудовића и радујмо се :wacko:
А на ЕП ће опет против нас да се прославe неки козојеби и слични зоофили.
Да доведу озбиљног селектора, да му се нико не мијеша у посао, па да скачемо, али ...
stihl

Postby Angus Young » 19 Nov 2023, 17:57

Chuck wrote:Zamisli da u grupi sa Madjarskom, Litvanijom, Bugarskom i CG ne prodjes dalje, to bi bio debakl

Al i kad prođeš jer je očekivano da prođeš onda opet ne valja :biggrin:
Angus Young

Postby Muflon » 19 Nov 2023, 17:57

Uspeh je napraviti nešto što nije lako i očekivano. Nama je ovde pala nikad lakša grupa gde 2 ekipe idu direktno po prvi put, a i kao 3. bismo igrali baraž da smo ovo uspeli da sjebemo. Mi smo i od te Mađarske duplo jači, ako pogledamo vrednost naših igrača i klubove u kojima igraju, pa nam je postalo normalno da nas dobiju 2 puta.

A ova činjenica da nismo igrali EP 24 godina govori koliko smo mi loši i koliko naš fudbal ne zna za dobar rezultat, a ne da je ovo ne znam kakav uspeh. Kad postavimo više ciljeve i krenemo drugačije da razmišlljamo, možda će i biti bolje. Jedini koji je to uspeo je Antić, ali on je brzo oteran na pravdi Boga.
Muflon

Postby Џејси Керол » 19 Nov 2023, 18:01

Daj Mufi nemoj zezati, Madjari ni sami ne znaju kako su nas pobedili 2 puta.

A i ova nasa repka je zesce precenjena, njen peak je bio prosle godine u ovo vreme, a najjaci aduti su bili u napadu.

Otisli smo na SP polupani totalno, sve posle toga je ozbiljan pad forme kao i lose biranje klubova.

Iskreno ovo je ogroman uspeh.

A transfermarket vrednosti su glupa stvar, realno Saudijci su zesce preplatili nase igrace.

Madjari su ovom trenutku bolja repka od nas.
proces.
Џејси Керол

Postby Chuck » 19 Nov 2023, 18:01

Angus Young wrote:
Chuck wrote:Zamisli da u grupi sa Madjarskom, Litvanijom, Bugarskom i CG ne prodjes dalje, to bi bio debakl

Al i kad prođeš jer je očekivano da prođeš onda opet ne valja :biggrin:

Ne valja mi, zato sto igramo katastrofalno.

Ja sam bio za Piksija, i za mene je uspeh bio odlazak na svetsko, i bio sam zadovoljan igrom do svetskog i igrama u LN…
Njemu je ekipa iz utakmice u utakmicu sve gora, a isti igraci igraju kao i tada.

Mi smo bugarima dali dva gola iz prekida, iz igre nismo nista stvorili, sramota.
Chuck

Postby Observer » 19 Nov 2023, 18:07

Ja sam zadovoljan samo plasmanom (na jedvite jade izvučenim).
Od 5 ekipa u grupi imaš jednu u tvom rangu (Mađarska) jednu osrednju (CG) i dve apsolutne kršine.
Igra još od Katara ne liči ni na šta, redovna pomračenja odbrane i poklon golovi, redovno jurenje rezultata.
Ako je poenta da se bude zalutali putnik na svetskim takmičenjima onda smo stvarno uspešni jer nam to uspeva s vremena na vreme.
Nosce te ipsum
Observer

Postby Angus Young » 19 Nov 2023, 18:08

Muflon wrote:
A ova činjenica da nismo igrali EP 24 godina govori koliko smo mi loši i koliko naš fudbal ne zna za dobar rezultat, a ne da je ovo ne znam kakav uspeh. Kad postavimo više ciljeve i krenemo drugačije da razmišlljamo, možda će i biti bolje. Jedini koji je to uspeo je Antić, ali on je brzo oteran na pravdi Boga.

Upravo zbog toga što nam je fudbal loš i ceo fudbalski sistem truo do zla boga, uspeh je vezati dva velika takmičenja i odigrati ligu nacija kako treba. Piksi radi odlične stvari za naš reprezentativni fudbal i velika greška bi bila njegova smena, a mislim da niko o tome ni ne razmišlja ozbiljno.

U pravu si za to da kad krenemo drugačije da razmišljamo biće bolje, da kad se stvari postave na svoje mesto, počevši od saveza preko lige itd, da tad treba da postavimo ciljeve u rangu 1/4 finala velikih takmičenja, ali dok je ceo sistem truo i dok smo realno kurton od fudbalske zemlje, treba da shvatimo gde smo i budemo realni da je sam plasman na veliko takmičenje uspeh. Pogotovo vezati dva velika i završiti prvi u svojoj grupi u ligi nacija.

To nam je realnost.
Angus Young

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja