Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Diktator » 14 Jun 2012, 13:17

evo odgovora za Micova,Tripkovica..i nesto oko Novice(najavio operaciju tokom leta)

Cilj plasman na EP i afirmacija mladih

Dva osnovna cilja u narednom periodu plasman na Evropsko prvenstvo u Sloveniji i promocija mladih igrača kroz kvalifikacije za to takmičenje.

"Nosioci igre nacionalnog tima su manje više nepromenjeni, a imamo i sedam debitanata. Prvi i osnovi cilj je plasman na EP, a verujem da igrači neće imati problema sa motivacijom u kvalifikacijama. To takmičenje nećemo da shvatimo olako, cilj će nam biti i afirmacija mladih igrača koji su u mladjim kategorijama imali dobre rezultate", rekao je Dušan Ivković u Kući košarke.

On je priznao da gledajući protekli cetvorgodišnji period nisu svi napredovali kao što se očekivalo.

"Sve je krennulo uzlaznom putanjom, ali sada u odnosu na 2008/2009 imamo malo igrača koji su nosioci u svojim klubovima", rekao je Ivković.

On je kazao da je bilo planirano da na spisak budu uvršćeni Vasilije Micić i Vladimr Micov, ali da su otpali zbog teških povreda.
Na spisiku nema ni Uroša Tripkovića, koji je u procesu oporavka od povrede.

"Izašli smo sad sa spiskom kako bi u slučaju eventualnih povreda naša lekarska komisija imala vremena da reaguje. Već sada ima naznaka kod Veličkovića da bi moglo da bude problema oko povrede. Spisak ću skratiti 25. juna kada će biti poznat i konačni sastav
stručnog štaba reprezentacije", rekao je Ivković.

On je dodao da će 4. jula saopštiti konačan spisak igrača za kvalifikacije.

Potpredsednik KSS Dejan Bodiroga najavio da će nacionalni tim protiv Izraela i Crne Gore igrati u Beogradskoj areni, dok će preostala tri meča u Srbiji gradovi domaćini biti Novi Sad, Niš i Zrenjanin.

Planirano je i da reprezentacija odigra jedan turnir u Ljubljani i Beogradu, kao i prijateljsku utakmicu sa Ukrajinom u Banjaluci.
Okupljanje igrača zakazano je za 9. jul u Beogradu.
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby CrniGuja » 14 Jun 2012, 13:21

I Micic...
Daj da mu doturim moju biografiju, mozda i ja zavrsim u reprezentaciji...
CrniGuja

Postby Zli Gli » 14 Jun 2012, 13:35

Ako je već hteo Micića i nije mogao zbog povrede, zašto onda nema Miljenovića?

Mada, Vasa je fizički spremniji nego Miljenović.
Zli Gli

Postby bekrinjo » 14 Jun 2012, 13:55

Jaramaza treba Misko negde da uvali...
Jao Mile je na spisku jer je Duda proslog leta izjavio da je zasluzio da ide u Litvaniju ali da ipak idu Kosta,Krle i Bobi kako ovog poslednjeg ne bi psihicki ubio u pojam sa 3 uzastopnim precrtavanjem.
Ovo za Micova mi debelo ne pije vodu.decko je igrao zavrsnicu PO...
bekrinjo

Postby ofkovac » 14 Jun 2012, 13:56

ovo definitivno nisu cista posla, sa ovog spiska jedno 9,10 igraca nista nije pokazalo ove sezone, bas me zanima po kom kriterijumu je duda ovo odradio...npr od centarske linije samo krstic i rakovic mogu da se nazovu igracima ovi ostali bolidi bi za ozbiljne centre bili boranija...pa kosta perovic vise nije ni u 12 igraca barse, mile i ozbiljna kosarka ne idu u istu recenicu, musli ni u megi nije igrao bog zna sta a raduljica sa njegovim ponasanjem i bahatoscu sputava svoj potencijal...ovakvom sastavu fali samo poziv za filip must play da zakucamo i zadnji ekser na grob srpske kosarke...
ofkovac

Postby Zli Gli » 14 Jun 2012, 14:12

Ma, evidentno je da laže za Micova.

Koga biste vi na centarskim pozicijama pozvali? U ovom trenutku ne znam koga bi više mogao da pozove...
Zli Gli

Postby Diktator » 14 Jun 2012, 14:12

ofkovac wrote:ovo definitivno nisu cista posla, sa ovog spiska jedno 9,10 igraca nista nije pokazalo ove sezone, bas me zanima po kom kriterijumu je duda ovo odradio...npr od centarske linije samo krstic i rakovic mogu da se nazovu igracima ovi ostali bolidi bi za ozbiljne centre bili boranija...pa kosta perovic vise nije ni u 12 igraca barse, mile i ozbiljna kosarka ne idu u istu recenicu, musli ni u megi nije igrao bog zna sta a raduljica sa njegovim ponasanjem i bahatoscu sputava svoj potencijal...ovakvom sastavu fali samo poziv za filip must play da zakucamo i zadnji ekser na grob srpske kosarke...

a koji su to pokazali..kako ove tako i prethodnih godina? :nisamodavle:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby MorningGlory » 14 Jun 2012, 14:13

Duda kali Jaramaza a posle ga salje Mihajlovicu.
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby irriducibili » 14 Jun 2012, 14:15

Ako ostavimo Micova po strani, za koga se moze staviti upitnik, voleo bih da neko ukaze ko je jos od igraca nepravedno izostavljen, a da je imao dobru sezonu? Ja ne vidim nikakvu razliku u tome da li ce u kasnijoj fazi sa spiska otpasti Jaramaz i Milutinovic, ili DMB i Lazic. Nas je problem nedostatak kvalitetnih igraca, a ne koji ce polovnjak da se guzi uz reprezentaciju...
irriducibili

Postby kecman » 14 Jun 2012, 14:25

Jaramaz :laugh:
Miško, Miško :blue: :blue:
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby AirBall » 14 Jun 2012, 14:53

Bice Jaramaz zvezda prelaznog roka i najvece pojacanje Tofasa iz Burse ove sezone... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby StefNS » 14 Jun 2012, 16:34

A šta sam vam ja pričao o Jaramazu dok ste ga vi zvali Gmaz :manikir:

U sledećim kvalifikacijama upada i Bešović, mark my words, naravno ako budemo igrali te kvalifikacije :teacher:
StefNS

Postby bekrinjo » 14 Jun 2012, 16:46

Aleksandar Vlahovic koji je uzeo titulu u Rumuniji na Twitteru napisao da stize u B reprezentaciju,pretpostavljam da je to univerzitetska?Ali ove godine se ne igra Univerzijada vec sledece u Kazanju?
bekrinjo

Postby Bodi Bond » 14 Jun 2012, 17:36

Luka Bogdanović je nepravedno izostavljen.

A po ko zna koji put da napišem, Micov nije pozvan, niti će biti dok je Duda selektor, zbog toga što je 2009. godine odbio da igra za Univerzitetsku selekciju. Opet lični ispred opšteg interesa.
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby MorningGlory » 14 Jun 2012, 17:48

Ja sam za smenu golubara
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

PreviousNext

Return to Reprezentacije