Izadjoh dva tiketa Denver +4.5 zahvaljujuci ovom ludom hail maryu na kraju.
Imao sam osjecaj da cu fin kes uzeti veceras, fakticki sam iz prvog termina skinuo sve manje-vise... Ovaj drugi mi se cinio relativno jednostavan, ali ne idi vraze.
-Sinsinati ozbiljan kanal. Nece se oni lako iscupati. Divizija prejebena, a oni vec na 0-2 u njoj. Jurice WC mjesto, a problemi su dosta drugaciji od onih koje su imali lani na pocetku. Baltimore s druge strane djeluje fino. Moze Dzekson i kroz pas sad kad ima dosta opcija i to daje stvarno novu dimenziju tom napadu.
-Atlanta i Tampa na 2-0.

Ta divizija generalno ima lagan raspored, ali vajb oko Atlante je dobar. Smita sam hvalio jos kad je bio u Tenesiju OC... Njemu je otac vlasnik Fedexa inace, milijarder. Tako da ako se nekad sta raspadne u Falkosnima, vjerujem da ce ga u Vasingtonu docekati rasirenih ruku.

-Cikago je horor. Najgore vodjena ekipa u ligi.
-Sijetl opet uzeo Detroit u rafalnoj paljbi. Potencijalno moze biti vazna pobjeda za H2H. Uopste nije nezamislivo da na kraju budu na istom skoru u borbi za WC. Isto vazi i za duo Atlanta-Grin Bej. Kad pomenuh Pekerse, super oni izgledaju. Danas su zasluzili da uzmu... Odbrana je dobra, Lav u napadu radi posao... Jos sve to bez Dzonsa i Votsona danas.
-Cardzersi ocekivano...

Da imaju dobrog trenera, bili bi Super Bowl contender sa ovim talentom koji oni imaju. Vrejbel iskolovao Stejlija. Njima bi najpametnije bilo da odmah promovisu Mura u HC-a jer ode jos jedna godina...
-Denver