ma necu da se uzdam u izmenjeni bratov iskaz (prvi put da je promenio) jer decku je iskrsla svadba I nije gledao mec, pustio mi par poruka da prati ls I video da je bilo 80 I tad mu ispricam tok I rekao je da novak uzima jer jer je takav preokret za nadala poguban, ali tad nismo znali da je odlozeno. kad stigne vecers ako odgleda recap, pricacemo...
al zato imam muza koji tvrdi da novak uzima na keca. muz jeste genije, ali do sad se nije izjasnjavao o tenisu tako da je svrstan medju ludjake I ludjakinje gde I sama pripadam iako se o tenisu izjasnjavam stalno

kljuc za sutra je servis I kao papahaj da ponovim, napad, napad, napad... rafa nema bh paralelu tako da novak u duelu bh-a moze znati sve (citaj jedinu) opcije/u I to bolje da koristi. jako je hrabar I poceo je da veruje. sad ce tek postati opasan. onaj manifest postenja u drugom setu mene uvek ponuka da nanovo zakljucim o kakvom igracu je rec I zasto ga smatram najboljim sklopom ikad.
srdjan

da li je moguce hebotezivot
jbt da ga placa neko da blati novakov imidz ne bi bolje zasro
btw, slazem se sa njim utoliko sto mislim da niko nikad nije igrao na nivou na kom igra nobak, ali za ostalo su mu potrebni skalpovi a to je srki fino obu'vatio goat izjavom...mada, ako dobije sutra sto se mene tice svi da sednu dole, nema boljeg. tako da srkiju prste treba precvikati sto fast forwarduje